Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.01.2010 01:14    #1021     Sufler - Porady do gry - Wyższe siły!
[quote=kurupt]Ale jak ktoś jednak da te 115 mln, to prezes się zgodzi, za duże ryzyko.[/quote]

Jak ktoś da 115, to szczerze mówiąc jestem gotów za tyle go opchnąć, a autor suflera, też nie pogardziłby taką sumą :P

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

17.01.2010 22:00    #1022     Sufler - Porady do gry - Wyższe siły!
Ale jak ktoś jednak da te 115 mln, to prezes się zgodzi, za duże ryzyko.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

17.01.2010 18:40    #1023     Sufler - Porady do gry - Wyższe siły!
A kim grasz?
Nie ustal, tylko jak prezes chce przyjąć ofertę, to ty wtedy ciup i proponujesz tego gracza za 0 i modlisz się żeby nie przyjął oferty przysłowiowego Arsenalu, tylko którąś okraszoną kwotą proponowaną (tj. 0).
Odradzam proponowanie nowej umowy, lepiej po prostu kupić kogoś o podobnych umiejętnościach, a wyjdzie ci ogółem taniej i będzie na +. Możesz także zamiast 0, zaproponować go za tyle za ile chcesz i wtedy go sprzedać bez urazy.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

17.01.2010 18:17    #1024     Sufler - Porady do gry - Wyższe siły!
Ustal wszystkim wartość rynkowa 0. I wtedy będą takie oferty składać, a Ty będziesz to swobodnie mógł odrzucać, bo chyba 0 € to nie jakaś galaktyczna kwota. :)

Oczywiście jest to trochę nie fair w stosunku do gry, więc możesz też nic takiego nie robić, a jeśli już prezes zaakceptuje to złóż danemu zawodnikowi kontrakt z największą rolą w drużynie (potem możesz zmienić, a jeśli zawodnik będzie się burzył - przejdzie mu), wysokimi premiami, pensją i tak dalej.

legia Partyzant

17.01.2010 18:14    #1025     Sufler - Porady do gry - Wyższe siły!
Mam super skład, w sumie miałem, gdyby nie mój prezes . Walczyłem o awans do Angielskiej Ekstraklasy . Po prostu wyprzedał mi prawie cały skład . Stan budżetu miałem na plusie a tu nagle przychodzi do mnie oferta z Arsenalu za 28ml. Ja nie miałem PRAWA nic zrobić . Prezes się wtrącił powiedział ze grzechem by było odrzucenie tej oferty . Co mam robić żeby się już nie wtrącał??

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

16.01.2010 12:41    #1026     Sufler - Porady do gry - prezes gotowy do negocjacji
1) klub może jest zadłużony, ale może i przeciwnie: klub ma za duże ambicje i prezes 'nie wyrabia', tak ja miałem - w obu przypadkach.

na resztę kolega odpowiedział :)

Sneijder Partyzant

16.01.2010 11:56    #1027     Sufler - Porady do gry - prezes gotowy do negocjacji
Gram Górnikiem Zabrze już któryś sezon i pojawił się cień szansy, aby klub opuscil slynny prezes JJ. Przyznam, ze sie troche napalilem, bo koles przedaje pilkarzy bez mojej wiedzy i ogolnie nasza wspolpraca jakos sie nie uklada ;)

Mam pytania:
1) co najczesciej powoduje, ze status prezesa zmienia sie na 'gotowy do negocjacji'?
U mnie sytacja jest taka, ze wydalem w tym okienku cala kase, ktora mialem w moim Gorniku na transfery (80 mln zl), dodatkowo mam zla atmosfere w druzynie. Zastanawiam sie czy ma to jakis zwiazek ;)
2) Jaka jest szansa na przejecie przy takim statusie prezesa?
3) Jaka jest hierarchia takich statusow. spotkalem sie z takimi:
Kocha klub, zadowolony z zycia, zadowolony z pracy w klubie, jest gotów do negocjacji
4) Czy w klubach z niegrywalnych lig zmienia sie zarzad?

Desperation88 Partyzant

Ktoś mi odpowie na kilka pytań?

1. Dlaczego Chelsea ma jakieś zadłużenie dziwne? Przecież zawsze byli na czysto
2. Mam ochotę wykopać Romka. Od początku gry klub wydawał więcej niż zarabiał, w połowie drugiego sezonu mam ok 60-70 mln funtów zadłużenia. Nawet jeżeli wygram wszystko to i tak nie wyjdę na plus. Mogę zapomnieć o rozbudowie infrastruktury czy stadionu :( Można tego dziada jakoś wykopać? Szejk jakiś by się przydał arabski.

kondzio7777 Młody aktywista

04.01.2010 20:26    #1029     Sufler - Porady do gry - doprowadzenie do przejęcia klubu
klub miał sytuacje finansową niepewną - 314 mln euro na koncie, zarząd bierze pożyczkę i zostaje już tylko 106mln, prezes dalej kocha klub;/

woler Partyzant

04.01.2010 07:50    #1030     Sufler - Porady do gry - Przejęcie klubu.
No i skończyło się władzę przejął nowy prezes co ciekawe już drugi w zaledwie 3 sezonie. Dostałem wiadomość: http://img23(...)uehh.jpg

Na szczęście tak jak w pierwszym przypadku nie chcą aby odszedł z klubu, na razie na transfery dostałem 144 mln euro i co ciekawe odrazu chcą do mnie przejść zawodnicy typu Fernando Torres, Cesc Fabregas czy Nemanja Vidic

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution