Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.03.2010 23:40    #1011     Sufler - Porady do gry - testy medeczne
Na wyrozumiałość Prezesów bym nie liczył, chociaż zdarzało mi się kupować kontuzjowanych zawodników. Próbuj raz na jakiś czas, ale moim zdaniem zanim nie minie jakieś 2/3 czasu kontuzji - bez szans.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Vayneil Partyzant

Moze nie ma sie czym chwalic. Ale moj plan wprowadzenie kolejnego klubu z Rzymu do Serie A.

Wybralem Cisco Roma. I wiem ,ze bd to nie jednosezonowka wiem ,ze zostane tu na dluzej. No chyba ,ze strace prace ;D
Tak czy siak tak na maly poczatek kilka meczy Towarzyskich , pucharowe C i ligowe :D
http://iv.pl(...)8220.png

Ooo jeszcze lepiej xD
Przed sekunda przekonalem sie ,ze trafilem na hojnego prezesa :D Ciekawa kariera sie zapowiada ; )
Kolega" Dobry wujek" mi tu wyskoczyl z
http://iv.pl(...)9654.png

Cudownie : D

zeby nie bylo. Nic nie zmienialem w edytorze. Bo wtedy gra nie mialaby sensu. Zbyt latwo ^^. Tak wiec prosze bez oskarzania .

aberdeen Młody aktywista

09.03.2010 16:12    #1013     Sufler - Porady do gry - Poziom dyscypliny
Udzielaj ostrzeżeń i karaj za kartki i słabe występy. Nie pozwalaj sobie, żeby zawodnicy weszli Ci na głowę. Pamiętaj, że to ty rządzisz w klubie (oczywiście zaraz po prezesie;)

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

06.03.2010 19:51    #1014     Sufler - Porady do gry - Kontrakt Prezesowski w edytorze
Mam taki problem, tworząc nowego człowieka w edytorze, w tym wypadku prezesa. Przypisuje jemu klub, w tym wypadku Arka Gdynia i po rozpoczęciu nowej gry, nie wiedzieć czemu, ma ustawiony kontrakt i pensje - dzieje się tak z każdą nową osobą w grze, którą sam tworze w edytorze (dotyczy to osób zarządzającymi klubami np. prezes, dyrektor).

I teraz mam pytanie, co ustawić w edytorze, aby nowo tworzone osoby - nie miały kontraktów, ani pensji, tak jak na początku na gołej wersji 10.3 mają wszystkie osoby tj. np. prezes i dyrektor.

Poniżej wklejam dwa screen'y, które troszkę rozjaśnią, jaki mam problem:

http://zapod(...)png.html

http://zapod(...)png.html

bashey_pl Partyzant

03.03.2010 18:50    #1015     Sufler - Porady do gry - Pytanie o dobrego Wujka
Na czysto prezes daje bys wyszedl na zero w danym miesiącu z zyskiem.
Z umiarem daje bys wychodzil z lekką górka w zyskach. A bez umiaru daje duza kase.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.02.2010 21:14    #1016     Sufler - Porady do gry - Embargo finansowe
Nie możesz temu zaradzić. Zaskakująco długo to u ciebie trwa, u mnie było to maksymalnie 3 miesiące. Kiedy to ustępujący prezes nie mógł się dogadać z kupcami. Jaki klub prowadzisz?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

chmieluk Partyzant

Witam gram w lidze angielskiej southampton i w trakcie 3 sezonu poprosiłem o rozbudowę stadionu. Prezesi zgodzili się bez problemu, problemem był to co rozbudowali a właściwie cena. Zamontowano mi podgrzewaną murawę za 21M funtów. Przecież ta cena jest straszna. Ciekaw jestem za ile instalowano podgrzewane murawy u was.

Taher Młody aktywista

Witam
Przeglądałem sobie co ciekawego może genie scout wyszukac i przy wyszukiwaniu personelu wybrałem filtr.Dalej ostatnia zakładka "others" i tam są atrybuty prezesa,charakteru i jeszcze 2 dane pod napisem "old coaching attributess". Jest tam coaching outfield i coaching technique.Do czego one są?

A jak jestem już pry atrybutch prezesa to może warto by to zmienić ze prezes ciagle rządzi klubem i go kocha a ma juz 104 lata.Moze jakas nagla zmiana zarzadu po smierci albo prezes idzie sobie na emeryturke maja 90 lat i sprzedaje klub normalnie komus z zarzadu itp.

jordaneq Młody aktywista

22.01.2010 23:11    #1019     Sufler - Porady do gry - Uprofesjonalnienie ligi
No ja wiem ale za jakieś 3-4 lata moi Polacy z mojego Makuru FC dostaną obywatelstwo. Wtedy zasiąde za sterami Wysp i poprowadze moją kadre do wiktorii :D Tak poza tym to zdobyłem 4 miejsce na Klubowych MŚ pokonując mistrza Azji i Japonii, przegrywając w półfinale z Liverpoolem 1-6 i z LA Galaxy w meczu o 3 miejsce 3-0. Mam na koncie 3,5 mln euro. Ostatnio była blisko zmiana prezesa ale nie doszło to do skutku. Stopniowo rośnie mi frekwencja. Teraz na meczach jest po 5 tysięcy ludzi. Ale stadion ma pojemność 30 tysięcy więc o nowych moge zapomnieć. A mam takie pytanie: Jeśli rozbuduje baze treningową lub o.młodzieżowe to wszystkie kluby będą z niej korzystać? No bo stadion jest jeden więc pewnie i zaplecze będzie wspólne.
Odnośnie tematu: Coś się w lidze ruszyło :) Piąty czołowy klub zatrudnił 19letniego Sudańczyka który całkiem nieźle sobie radzi w lidze. Myśle że to dobry początek :]

Poza tym reprezentacja doda troche smaczku tej grze bo wygrywanie wszystkiego w lidze zaczyna nudzić :)

EDIT: Temat do zamknięcia. Klub przeszedł na zawodostwo. Zmienił się prezes ( z Salomończyka na Polaka :D ) który zainwestował w baze treningową i szkółke. Mi pozostaje czekać na nowy stadion i powołanie do reprezentacji Wysp bo narazie... mnie nie chcą! ;)

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

18.01.2010 01:59    #1020     Sufler - Porady do gry - Wyższe siły!
[quote=kurupt]Ale jak ktoś jednak da te 115 mln, to prezes się zgodzi, za duże ryzyko.[/quote]

Ja tak mialem z J.Mucha w Legii. Zglosil sie Rubin Kazan po niego, dawali 15 mil.zł. A ze byla pozna godzina to dalem na odczepnego 30 mil.zł, myslalem, ze sie nie zgodza.
A pozniej wkroczyl moj kochany prezes, wtedy tylko zobaczylem, czy nie na raty przypadkiem, ale tak nie bylo. W sumie dobrze wyszlo, bo sciagnelem za polowe S.Lunga Jr. i lepiej na tym wyszedlem.

Ja tez radzilbym Tobie(to do samego tematu), zebys dawal zaporowe ceny wtedy juz go nie chca. Ja np. ustawilem Borysiukowi 100 mln.zł i juz nikt go nie chce kupowac. Wiec probuj!
Niby duze ryzyko, ale nie oszukujesz gry!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution