Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

najdi013 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.05.2010 13:54    #1001     Sufler - Porady do gry - Wywalenie prezesa
[quote=Me4You]Nie. Jedynym sposobem jest krytykowanie jego pracy i wyrażanie się o nim negatywnie. W takiej sytuacji sam może zechcieć odejść[/quote]

To nie jest życie. W FMie nie ma czegoś takiego jak krytyka pracy prezesa. Jak masz takie coś to pokaż na screenie. ;0

MoonFace Partyzant

03.05.2010 13:11    #1002     Sufler - Porady do gry - Wywalenie prezesa
Czy jest jakaś możliwość by zmusić prezesa do odejścia z klubu po przez używanie jakiś edytorów czasu rzeczywistego ?

ciesiel Partyzant

Zacząłem sobie niedawno grę Tottenhamem, z myślą, że powalczę o Ligę Europy, ale nie spodziewałem się, że sytuacja rozwinie się tak, jak się rozwinęła. Do ostatniej kolejki byłem liderem, niestety, w spotkaniu z West Hamem na wyjeździe, w ostatniej kolejce, moi piłkarze zawiedli i bezbramkowo zremisowali, co wykorzystał będący w gazie Liverpool (bardzo bogaty, z nowym prezesem-miliarderem). Niemniej bardzo udany sezon, grałem bez pomocy jakichkolwiek edytorów i metody save-load, więc wynik osiągnięty jak najbardziej uczciwie (jakbym oszukiwał, tobym powtórzył po ostatniej kolejce, żeby zdobyć tytuł):P

http://i44.tinypic.com/bilyzn.jpg
Tabela po zakończeniu sezonu.

RIDS Partyzant

06.04.2010 10:20    #1004     Sufler - Porady do gry - włoski Puchar Polski?!
[quote=patryk11]To jest błąd w tym uaktualnieniu, który "przechodzi" po sezonie? Bo żebym coś zmienił w edytorze, to sobie nie przypominam, ale czort mnie tam wie, co tam nagrzebałem. [/quote]

Dokładnie o to mi chodziło.

[quote=patryk11]Teoretycznie śmieszna sprawa, ale teraz nie wiem, co robić, bo grać bez PP, to nic przyjemnego, ale z drugiej strony opisuję karierę. Ehh.[/quote]

Śmieszna? Nie powiedziałbym. Powiedz, proszę ja Ciebie, kto jest prezesem PZPN'u? ;]] Jemu we łbie coś się jobnoło(znowu :D) i zaprosił tylko drużyny z Włoch, a polskie olał :D.

Edyta mówi: Tylko jestem ciekaw, kto w następnym sezonie grąc będzie w PU/LE? :D
Zapraszam wszystkich graczy CS 1.6 na serwer CsSniper[JailBreak] @OwnServer.pl !!!
IP: 188.165.209.38:25088. O szczegóły pisać na PRIV!

parachutes Młody aktywista

31.03.2010 01:31    #1005     Sufler - Porady do gry - Problem z bramkarzem(transfer).
[quote=qstosh]Wystaw Renana w jakimś meczu (najlepiej w kilku sparingach) a po nich skrytykuj go np za słaby występ. Jeśli piłkarz się zbuntuje i powie że "został potraktowany niesprawiedliwie" to daj mu karę np obetnij 2tyg.pensję za nieprofesjonalne zachowanie. Wtedy u gracza powinien pojawić się co najmniej komunikat że gracz "rozważa odejście z klubu" lub też "żałuje że przyszedł do tego klubu" ale oczekiwaną informację jest to że "chce w najbliższej przyszłości opuścić klub". Spotęgować to może zmiana statusu w drużynie. Czyli po tej naganie słownej i ucięciu pensji zmieniasz mu status na "nie jest potrzebny klubowi" oraz "wystawiony na listę transferową".[/quote]
Może od razu spal mu chatę! :P qstosh mądrze radzi, tylko nie przesadź z krytyką bo się cały zespół może zbuntować. Ale raczej jak nie chce odejść za porozumieniem, ciężko Ci się będzie go pozbyć. Z czasem pewnie prezes się zgodzi jak odszkodowanie będzie niższe (im bliżej końca kontraktu).
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

30.03.2010 20:25    #1006     Sufler - Porady do gry - Problem z bramkarzem(transfer).
Dawaj mu szansę w meczach o pietruszkę, o ile jego oceny za występ będą zadowalające to zwiększy się szansa, że ktoś zechce go sprowadzić.
Oczywiście daj go do rezerw. No i rzecz jasna, jest szansa, że jeżeli będzie grał bardzo mało w pierwszym zespole to sam się do ciebie zniechęci, co spowoduje chęć opuszczenia klubu, o ile dobrze pokierujesz rozmową z zawodnikiem, na temat jego występów zgodzi się na odejściu, rozwiązując kontrakt za obustronnym rozwiązaniem kontraktu. Pozostaje jeszcze ewentualność, że kwota jego odprawy nie będzie, aż tak wielka dla prezesa pozwoli ci go wyrzucić.
Ostatnią już opcją jest użycie edytora czasu rzeczywistego FMRTE, bądź też Genie Scouta chociaż to już podchodzi pod czitowaniem. Takiego rozwiązania osobiście nie polecam.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

29.03.2010 17:28    #1007     Sufler - Porady do gry - Bardzo mały budżet
to pokazuje, że Zarząd nastawiony jest na zysk ze sprzedaży, a młodych masz szukać tanio, albo za darmo.

Tak jak napisał konrwaw - jak będziesz bogaty, Prezesi nie będą się martwić o przyszłośc, to będziesz więcej dostawał :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Derbak-MT Partyzant

27.03.2010 01:58    #1008     Sufler - Porady do gry - testy medeczne
[quote2=Chod][quote=Derbak-MT]Jeżeli dasz przyszły sezon nic ci to nie da będzie taki sam efekt musisz mieć trochę szczęścia i liczyć że prezes przymknie oko na kontuzjowanego zawodnika[/quote]

Jesteś w błędzie. Gdy kupowałem Gourcuffa do Interu miał on kilkumiesięczną kontuzję dlatego zaznaczyłem żeby kontrakt podpisał pod koniec sezonu i przeszedł bez problemów.

OP do Sunderlandu? Milan Badejl, albo Abou Diaby.[/quote2]

Żeby nie było że jestem goło słowny w mojej sytuacji zawodnikiem był Calin Cristea z Unirey za 1 razem chciałem zakupić zawodnika w pierwszym okienku. Niestety był kontuzjowany i testów nie przeszedł.

Postanowiłem zaklepać go na kolejny sezon, niestety i w tym przypadku wyskoczył komunikat że zawodnik nie przeszedł testów.

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

26.03.2010 13:15    #1009     Sufler - Porady do gry - testy medeczne
[quote=Derbak-MT]Jeżeli dasz przyszły sezon nic ci to nie da będzie taki sam efekt musisz mieć trochę szczęścia i liczyć że prezes przymknie oko na kontuzjowanego zawodnika[/quote]

Jesteś w błędzie. Gdy kupowałem Gourcuffa do Interu miał on kilkumiesięczną kontuzję dlatego zaznaczyłem żeby kontrakt podpisał pod koniec sezonu i przeszedł bez problemów.

OP do Sunderlandu? Milan Badejl, albo Abou Diaby.
#TeamTyniec

Derbak-MT Partyzant

26.03.2010 10:45    #1010     Sufler - Porady do gry - testy medeczne
Jeżeli dasz przyszły sezon nic ci to nie da będzie taki sam efekt musisz mieć trochę szczęścia i liczyć że prezes przymknie oko na kontuzjowanego zawodnika

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.