Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
23.07.2005 14:52    #79631     Sufler - Porady do gry - urlop
W CeeMie de la Cuesta nie mógł się u mnie zaaklimatyzować przez 3 sezony... :D ale w końcu mu się udało. Poczekaj może troche i zobacz co sie bedzie działo. I staraj się go przynajmniej wprowadzać z ławki. Jak Rosicky, Lampard czy Jenas raz czy dwa razy nie zagra, to nic im sie nie stanie

parachutes Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
22.07.2005 15:19    #79632     Sufler - Porady do gry - pilkarze niezadowoleni
no ale "gosc" ma racje ze nie rozpieszczaja nas, wiec nie ma sie z czego cieszyc. Patrzac na screeny z FM 2006 i czytajac zapowiedzi mam wrazenie ze to bedzie po prostu FM 2005 vr 2.0 z nowa baza danych (a i ta pewnie RR i G beda musieli "optycznie pozmieniac). Za produkt zaplacilismy wszyscy tyle ze powinni naprawic a nie oglaszac ze nastepna wersja bedzie lepsza. Jak kupimy telewizor i tam cos sie psuje to nam powinni zreperowac za darmo, o ile jest na gwarancji i o ile jest ich wina, a nie pocieszac tym ze nowe modele mozemy kupic, a tam nie bedzie bledow :] Bo ta droga ktora obieraja, swiadczy o tym ze sa pewni ze ich gra jest na tyle dobra ze nie musza zbytnio jej upiekszac, i tak wszyscy kupi. Moga byc w bledzie, tym bardziej ze konkurencja wcale nie jest taka kiepska. TCM mnie np pochlonelo i kupilem wszystkie wersje (od 2003 do 2005)..
Ale to tak na marginesie.. Wracajac do tematu, dzieki gosciu za wytlumaczenie, Twoje doswiadczenia mi bardzo pomogly. Jeszcze spytam bo mnie nurtuje: Jak jakis bardzo dobry zawodnik z druzyny jest niezadowolony i chce uciec zeby sie rozwijac i takie tam, to warto go wpuszczac czy nie warto? Bo ja mam wrazenie ze mimo swoich wysokich umiejetnosci gra na 30%. Np bramkarz bronil bardzo dobrze. Zdecydowal ze chce sie pozegnac z moim klubem i zaczal puszczac "szmaty".. inni niezadowoleni podobnie. Jest sens ich wpuszczac?
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

gosc Partyzant

22.07.2005 11:56    #79633     Sufler - Porady do gry - urlop
Da o ile bedziesz go pozniej wstawial do skladu. Jesli bedzie siedzial w rezerwach to nawet jesli pojawi sie po jakims czasie informacja, ze sie zaaklimatyzowal, to bedzie on jedym z pierwszych, ktorzy Cie znielubia :-), zwlaszcza jesli ma potencjal lub jest zarozumialy. Jesli to plotka, to moze sie nie obrazi...tylko po co taki as w ekipie ?;-) Bez watpienia gra w pierwszym skladzie przyspiesza aklimatyzacje.

gosc Partyzant

22.07.2005 11:01    #79634     Sufler - Porady do gry - pilkarze niezadowoleni
Jesli chodzi o ucieczke pilkarzy to wplyw na to ma takze charakter zawodnika. Ja w ekipie Pogoni Szczecin mam wielu takich zawodnikow ktorzy chcieliby lub mogliby chciec odejsc, a takze chca, bo twierdza, ze juz nic u mnie nie osiagna...mimo ze gram z powodzeniem w pucharach europejskich :-). Ale najlepszy zawodnik w mojej ekipie, ktory laduje rogale z polowy boiska najlepszym ekipom w kazdym meczu...uwaza mnie za przyjaciela, klub za jego ulubiony i jest szczesliwy ze moze u mnie grac, a gra najdluzej ze wszystkich. Dodam, ze jako najlepszemu zawodnikowi kilka razy w sezonie dawalem mu pochwaly, ponadto jest on obcokrajowcem...ale juz z polskim paszportem. Paszport to kwestia mniej istotna, bo wiekszosc zagranicznych zawodnikow u mnie juz takowe posiada i to raczej nie ma wplywu na przywiazanie do klubu, ale jest jednak konieczne przy ostatecznej asymilacji jak sadze ;-). DOdam, ze temu zawodnikowi nie musialem podnosic znaczaco kontraktu, zeby zostal, bo nigdy sie tego nie domagal. Jakis niedzisiejszy cghyba;-). Natomiast bez watpienia na innych podwyzszanie kontraktu zazwyczaj dziala, o ile mamy na to fundusze:-). Jest tylko pewien mankament. Jesli zawodnik domaga sie odejscia, to nawet jesli udobruchamy go wyzsza pensja, to juz powinnismy szykowac dla niego zmiennika w ekipie, bo predzej czy pozniej jego wymagania przerosna nasze mozliwosci finansowe. Jest jeszcze jedna wyjatkowa sytuacja. Zawodnik marudzi, ze sie nie rozwija, chce odejsc do wiekszego klubu, zglaszaja sie po niego najlepsze firmy, ktore maja najwieksze budzety...a po kazdych negocjacjach okazuje sie, ze klub proponowal zawodnikowi za male pieniazki i wspomniany jegomosc nie podpisal kontraktu. Mam takiego delikwenta w ekipie. Jest bez przerwy niezadowolony, bo chce odejsc, ale nie moze...bo mu sie niepodobaja proponowane kontrakty. Ta sytuacja ciagnie sie juz 3 lata i mysle, ze tak bedzie az do wygasniecia jego kontraktu. Na szczescie jeszcze troche pozostalo tego kontraktu, bo zawodnik jest mimo swojego zlego samopoczucia bardzo dobry, choc na pewno gdyby nie marudzil, to bylby lepszy;-). Oczywiscie nie stac mnie na podpisanie z nim kontraktu na jego warunkach....w sumie to chyba nikt nie wie, jakie sa jego warunki;-).

Proletariat

22.07.2005 10:19    #79635     Sufler - Porady do gry - REPREZENTACJA POLSKI
gram juz troche w FM i co zauwazylem ze tego janasa to tak latwo nie zwalniaja, gralem juz kilkoma zespolami po kilka sezonow i naprawde trzeba czasu zeby go zwolnili. Teraz gram liverpoolem i po 3 sezonach dalej janas jest szkoleniowcem Polski wiec zachaczylem sie u grekow i cierpliwie czekam

Proletariat

22.07.2005 10:19    #79636     Sufler - Porady do gry - REPREZENTACJA POLSKI
gram juz troche w FM i co zauwazylem ze tego janasa to tak latwo nie zwalniaja, gralem juz kilkoma zespolami po kilka sezonow i naprawde trzeba czasu zeby go zwolnili. Teraz gram liverpoolem i po 3 sezonach dalej janas jest szkoleniowcem Polski wiec zachaczylem sie u grekow i cierpliwie czekam

radas Partyzant

21.07.2005 22:25    #79637     Sufler - Porady do gry - zapisywanie gry w CM5
Witam!
Mam problem z gra Championsip Manager5 - nie mozna zapisac stanu gry -
"Unable to save game". Nagralem Patch do wersji 5.0.2 ale to nie pomoglo i
nadal nie moge w to grac (na dysku jest ok 1gb wolnych wiec o braku miejsca
nie ma mowy) . Bede wdzieczy za wszelkie sugestie
Pozdro
RaDaS

parachutes Młody aktywista

21.07.2005 12:38    #79638     Sufler - Porady do gry - pilkarze niezadowoleni
programik oszukujacy odpada.. poczekam sobie na FM 2006 zatem, bo ciezko zbudowac mocna druzyne jak pilkarze fajni ciagle odchodza.. no a LM to raczej Łeczna nie wygram, ja nie z takich :P
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
21.07.2005 11:02    #79639     Sufler - Porady do gry - pilkarze niezadowoleni
Jeśli grasz Górnikiem Łęczną, to niestety niewiele możesz zrobić w tej sprawie. Tak jak w prawdziwym życiu- dobzi piłkarze uciekają ze słabych klubów (Artur Boruc, Maciej Żurawski, Andrzej Niedzielan itd.) Najgorsze jest jednak to, że w tym FM nie podnosi się reputacja słabym klubow, więc nawet jeśli wygrasz LM to piłkarze będą chcieli odchodzić do mocniejszych klubów. Na szczęście ten bug będzie naprawiony w FM 2006 :)
myspace.com/marneszanse

Proletariat

21.07.2005 09:36    #79640     Sufler - Porady do gry - pilkarze niezadowoleni
Jedynie co mozesz zrobic w lidze polskiej to dawac im maksymalne kontrakty i modlic sie ze zaakceptuja... Ew mozesz sciagnac programik do poprawiania reputacji klubu...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution