Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

mideros Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.08.2005 21:46    #79611     Sufler - Porady do gry - Ogromna baza danych
Ja rowniez gram na ogromnej bazie danych.Myslę ze gra na mniejszym poziomie danych jest malo ciekawa, malo zawodnikow,owiele mniej trenerow.Co tu duzo gadac kazdemu polecam gre na ogromnej bazie.Jesli ktos uwaza ze bedzie mu dlugo ladowac to najpierw niech wlaczy sobie jeden kraj a potem (jesli zna ten sbosob) doda sobie nastepną lige.POZDRO

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
01.08.2005 14:33    #79612     Sufler - Porady do gry - Spalone a umiejetnosci
Trzeba jeszcze pamietac, by byli odpowiednio szybcy - obronca poruszajacy sie w zolwim tempie i z gracja slonia moze nie zdazyc na czas zrobic te pare krokow do przodu.

01.08.2005 14:30    #79613     Sufler - Porady do gry - Umiejętności a pozycja
Zalezy, jakiego typu. Jesli ktos pokroju Stama czy Blanca, to raczej nie. Od skocznosci wazniejsza wydaje sie gra glowa, bo sama skocznosc przydalaby sie w innej dyscyplinie...

gosc Partyzant

01.08.2005 10:17    #79614     Sufler - Porady do gry - Spalone a umiejetnosci
Prawdopodobnie istotne jest tez zgranie linii obrony, czyli kilka meczow w danym ustawieniu. Nikt tego chyba nie potwierdzil, ale wlasnie doswiadczylem kilku niemilych wynikow po rewolucji w linii obronnej. Wprawdzie nie gram spalonymi, ale zgranie w linii obronnej niezbedne jest zawsze do dobrego funkcjonowania no i chyba teraz to ujawnilo sie u mnie:-).

31.07.2005 00:57    #79615     Sufler - Porady do gry - Umiejętności a pozycja
Po kolei - obronca srodkowy: ustawianie sie, gra glowa, odbior, krycie, wytrzymalosc, boczny: przyspieszenie, dosrodkowania, podania, krycie, odbior, defensywny pomocnik: odbior, podania, wytrzymalosc, determinacja, pracowitosc, ofensywny pomocnik: przyspieszenie, kreatywnosc, strzaly z dystansu, podania, dosrodkowania, playmaker: jw. z naciskiem na kreatywnosc i podania, a takze wspolpraca, napastnik: gra glowa, wykanczanie akcji, ustawianie sie, spryt.

Proletariat

29.07.2005 15:51    #79616     Sufler - Porady do gry - CA
Parachutes i gosc sory za tamto ale pierwszy raz sie wpisywalem i nie wiedzialem do konca jak. teraz juz wiem . sory jeszcze raz i nie jestem zadnym tchodzem:) A tyeraz moje pytanko - co zrobic zeby z dnia na dzien szybciej sie wczytywalo bo czekam chyba z 3 minuty az sie dopiero nastepny dzien pojawi? co zrobic? ale oprovcz gry od nowa bo mam zajefajny save? i jeszcze jedna prosba - daj mi jakis fajny program treningowy dla calej druzyny pliz z gory dzieki

Proletariat

28.07.2005 18:36    #79617     Sufler - Porady do gry - trening i przeprosiny heh
Parachutes i gosc sory za tamto ale pierwszy raz sie wpisywalem i nie wiedzialem do konca jak. teraz juz wiem . sory jeszcze raz i nie jestem zadnym tchodzem:) A tyeraz moje pytanko - co zrobic zeby z dnia na dzien szybciej sie wczytywalo bo czekam chyba z 3 minuty az sie dopiero nastepny dzien pojawi? co zrobic? ale oprovcz gry od nowa bo mam zajefajny save? i jeszcze jedna prosba - daj mi jakis fajny program treningowy dla calej druzyny pliz z gory dzieki

gosc Partyzant

28.07.2005 10:13    #79618     Sufler - Porady do gry - trening
Dzieki za szybka odpowiedz.Mam jeszcze jedno pytanie.Mianowicie jesli ustawie program treningowy "bramkarze" to czy trenowac beda tylko bramkarze czy cala druzyna? I prosilbym cie jeszcze o jakis fajny program treningowy dla calej druzyny tak zeby nikomu niespadaly umiejetn osci a na dodatek cos tam im sie dodawalo do umiejetnoscvi pliz. Z gory dzieki

gosc Partyzant

28.07.2005 10:07    #79619     Sufler - Porady do gry - CA
Dzieki za szybka odpowiedz.Mam jeszcze jedno pytanie.Mianowicie jesli ustawie program treningowy "bramkarze" to czy trenowac beda tylko bramkarze czy cala druzyna? I prosilbym cie jeszcze o jakis fajny program treningowy dla calej druzyny tak zeby nikomu niespadaly umiejetn osci a na dodatek cos tam im sie dodawalo do umiejetnoscvi pliz. Z gory dzieki

Victor Valdes Partyzant

27.07.2005 14:52    #79620     Sufler - Porady do gry - Ogromna baza danych
O ja też grałem DAG AND RED tylko że w poprzedniej wersji CMa, a co do talentów to zawsze się ktoś dobry za free znajdzie :). Ja nie wytrzymałbym tak ciągnącej się wolno gry

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution