Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

machlak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.08.2005 23:17    #79601     Sufler - Porady do gry - Baraze
Czy ktoś spotkał sie z czymś takim ze grajac np w 2 lidze polskiej grac baraz z zespołem z 2 ligi w moim przypadku to byla MKS Mława a ja gralem Lechia Gdansk! I nie potrafie zrozumiec ze wygrywajac ten baraz zespol pokonany niewiadomo jakim cudem w nastepnym sezonie gral w 2 lidze ze mna??? To chyba jakis mega bug bo inaczej sie nieda tego wytłumaczyc! Czy ktoś mial podobny przypadek prosze o opinie! Z góry dzieki

MICHAŁ Partyzant

06.08.2005 14:41    #79602     Sufler - Porady do gry - reputacja w polskich klub
czy komukolwiek sie udało mieć po kilku sez w jakimkolwiek polskim klubie reputacje ponad krjową?
mi się nie udało 3 sez groclinem najwieksze osągniecie połfinał pucharu uefa
czy to wogule mozliwe zeby nam w polskiej lidze urosła reputacja klubu przez to lepsi zawodnicy nie chcą u nas grac:(

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
05.08.2005 18:47    #79603     Sufler - Porady do gry - Wypalony gracz
Co do wystawienia na liste na wlasne zadanie - nigdy nie radze sie na to zgadzac. Na wypalenie sklada sie kilka czynnikow - duze obciazenia, slaba forma, brak celu. Warto takiemu graczowi poluzowac na treningu oraz wpuszczac go na koncowki pewnych meczow, zeby nie poczul sie odsuniety od zespolu.

MICHAŁ Partyzant

05.08.2005 17:54    #79604     Sufler - Porady do gry - reputaja po kilku sez gry
moze byc i program ale edytorem chyba sie nie da w juz istniejacej grze a gdzie mozna ten program znalesc??

machlak Partyzant

05.08.2005 14:13    #79605     Sufler - Porady do gry - Szczegóły
Aha to dzieki to jednak bede dalej gral bez zaznaczania tej opcji:)

gosc Partyzant

05.08.2005 14:09    #79606     Sufler - Porady do gry - Wypalony gracz
Znajac naszego FMa to gosc sie obrazi, ze nie gra w pierwszym skladzie. Przykro moiwc takie rzeczy, ale niestety w szczegolach, dosc istotnych moim zdaniem, jak zwykle SI sie nie popisalo i wiele kwiatkow sie pojawia w grze. Np. zawodnik zostaje kontuzjowany, dodam ze powaznie bo czeka go operacja i rekonwalescencja wielomiesieczna....i nagle po 2 tygodniach ten gosciu wylewa gorzkie zale w gazetach, bo uwaza ze fakt, ze nie gra w pierwszym skladzie uwaza za niedocenianie go> To oczywiscie moze prowadzic do pogorszenia morlae calej druzyny, a sam zawodnik w krotkim czasie moze chciec odejsc z klubu. Moj wspomniany zawodnik jest obecnie na liscie transferowej na wlasne rzadanie!!!!!! I takich cudow jest o wiele wiecej.Wracajac do tematu mozna sprobowac z rotacja. Odstawienie zawodnika calkowicie moze byc zgubne w skutkach, ale gra co 2 mecz dajmy na to moze troche sytuacje poprawic. Do tego zmiana w trakcie meczu kiedy wynik jest bezpieczny i facet elegancko odpoczywa od pilki:-).

Kotek Partyzant

05.08.2005 11:00    #79607     Sufler - Porady do gry - Wypalony gracz
Co zrobić jak koleś jest "wypalony" w końcówce sezonu? Od czego to zależy? Od treningów, dużej ilości meczów?

Victor Valdes Partyzant

05.08.2005 10:10    #79608     Sufler - Porady do gry - Szczegóły
Jak czytałem w instrókcji to tam pisało, że chodzi tu o mecze przeciwników tzn. jak grają nasi przeciwnicy to automatycznie tworzą się wszystkie statystyki i komentarze w ich meczach. Tak pisało przynajmniej w instrukcji ale czy oni głupot tam nie napisali to ja nie wiem, ale faktem jest że jak zaznaczy się tą opcje to jak komputer rozgrywa mecze to u mnie trwa to ze 5x dłużej. Nie wiem może tylko u mnie ale chyba wypada wieżyć instrukcji.

Lucid_Dreamer Partyzant

03.08.2005 08:18    #79609     Sufler - Porady do gry - Mam problem
Mam problem.
Podczas gdy sobie grałem kojejny sezon, nagle wyskoczyło mi okienko z napisem "out of memory fm will quit", po restartach zawsze w tym samym miejsczu się to dzieje, więc nie moge tego obejść, na urlopie też, chociaż nigdy przez pół roku nie miałem tego, że mam za mało pamięci. Grałem na normalnej bazie danych.

parachutes Młody aktywista

02.08.2005 09:57    #79610     Sufler - Porady do gry - Umiejętności a pozycja
masz na mysli myszoskoczkow? wydalawlo mi sie ze w parze z gra glowa musi isc skocznosc, dlatego spytalem o to czego mi brakowalo..
Ostatnio jak zatrudniam w swojej druzynie "egzotycznych" (Ghana etc) obroncow z atrybutami technicznymi niskimi i fizycznymi wysokimi to zauwazylem ze radza sobie nie gorzej od tych z wysokimi atrybutami krycia, odbioru etc. Tylko ich rwie do przodu troche za bardzo.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution