Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

jaras Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.08.2005 23:19    #79591     Sufler - Porady do gry - Błędy Update 2.6
Kolejny błąd w Lidze Polskiej: W Pucharze Ueffa nie gra Lech Poznań i Amica Wronki

jany Partyzant

11.08.2005 22:29    #79592     Sufler - Porady do gry - reputacja w polskich klub
Czy w Update FM 05/06 wresji fixed bedzie to juz porpawione, tzn czy reputacja polskich kubow bedzie sie zmieniac ze bedzie mozna w koncu bo paru sezonach gry sprowadzic jakis bardziej wartosciowych graczy ?

jaras Partyzant

11.08.2005 12:52    #79593     Sufler - Porady do gry - Błędy Update 2.6
Chciałbym abyście wpisywali błędy jakie pojawiły się w Update 2.6 aby Bobi (jeśli tu zaglądnie) mógł poprawić je w Update 2.7
A więć to co ja zauważyłem:
W Lechu Poznań nadal gra na wypożyczeniu Ariel Jakubowski (obecnie Jagiellonia) jest wypożyczony Sasin (jest już wykupiony) jest Przemysław Kulig (który nie jest piłkarzem Lecha) nie ma młodego Jakuba Wilka ani Pawła Buzały
Nadal jest możliwość wystawienia 5 obcokrajowców w zespole a wiadomo że została ta liczba zniesiona
Brak w I lidze Arki I GKS Bełchatów

Proletariat

11.08.2005 12:38    #79594     Sufler - Porady do gry - save
Jeśli grasz w ta gre napisz jakie rozszerzenie maja save-y w FM2005 i mniejwiecej jak to sie robi w Total Commanderze.

Proletariat

11.08.2005 09:20    #79595     Sufler - Porady do gry - save
Mam taki problem z save-ami,nie chcący otworzyłem savy w FM2005 z opcji "Otwórz za pomocą.."i tu wybrałem program worda.Teraz problem jest taki ,że nie widać tych sejwów wogóle jak uruchamiam grę,mozę ktoś wie jak przywrócić te sejwy do pierwotnej postaci,może sa do tego jakies specjalne programy (do zamiany rozszrzeń plików).Mam windows XP Professional dla zainteresownych tym postem.

Proletariat

11.08.2005 08:41    #79596     Sufler - Porady do gry - Propozycja - ekscesy
Do kibicow trza miec prawa? Ale nie musieliby ich wiernie odtwarzac robiac im atrybutow agresynosc i rzutkosc krzeselkami, dbajac o prawdziwe nazwiska, barwy klubowe itd.. po protu kulki zwykle.. trzeslyby sie jakby bramka padla. Posluchaliby woli narodow. Na naszych stadionach ostatnio czasto i gesto jakby spiewa sie "Wpusccie kibicow, wy **[programisci SI]**, wpusccie kibicow"

Proletariat

10.08.2005 15:58    #79597     Sufler - Porady do gry - Liczba obcokrajowców
Mam pytanie: Czy jest jakiś plik, program, trainer, cokolwiek dzięki któremy da się zmienić możliwość wystawienia obcokrajowców w składzie polskiej drużyny (z 5 na więcej) W razie co podaje GG lub email (gg 4970447) lub (emial:jarks@poczta.onet).
Jeśli znacie jakiś plik lub inny bayer na to dajcie znać. Dzięki z góry aha chodzi o gre CM 03-04 do tej gry mi jest to potrzebne.

Proletariat

10.08.2005 10:43    #79598     Sufler - Porady do gry - Propozycja - ekscesy
Moja propozycja to w FM 2006 zrobic kibicow. Np kulki takie jak pilkarze. Albo mniejsze. Zeby no jak sie ostatnia kolejka skonczy to wbiegali na boisko i zrywali z pilkarzy ubrania czy cos (np otoczki z tych kolorowych kulek). Mogli by tez jak sedziowie zle gwizdza rzucac na boisko krzeselkami (pozdrowienia dla kibicow legii), racami, bananami (jak bramkarz kiepsko broni, pozdro dla Kahna). I sluzby porzadkowe (ochrona, policja) tez by mogly sie tam znalesc!! Np wjezdzalby samochod na boisko, sedzia by podbiegal i wyjmowali by costam z kola zapasowego, a potem chlast, sedziego by zabrali. Armatki wodne, gumowe kule.. Bo czasem to jak gram to taaakie nudy.. smiesznie wyglada jak sie gra jakims duzym klubem, te ludki niby ganaiaja po boichu, a rezerwy se siedza na.. trawie. Klimat jak w okregowce. Tyle sie mowi o realizmie w manadzerach a tu taka klapa w FM. Stadiony bo porobili, ot co! To byl moj pomysl (R), dziekuje dziekuje.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
09.08.2005 11:15    #79599     Sufler - Porady do gry - CM 5
Jest dokładnie tak jak powiedział Wujek. BGS nie wydało edytora do CM5 więc fani nie mają jak robić updatów, a samym autorom się nie chce (choć wspominali coś o takiej możliwości). Prace nad nieoficjalnym edytorem zostały zawieszone, więc jedyne co nam pozostaje póki co to grać na składach sprzed pół roku...
myspace.com/marneszanse

parachutes Młody aktywista

08.08.2005 09:26    #79600     Sufler - Porady do gry - Baraze
nic przyjemnego, ja tak mialem jak gralem na latce 5.0.2..
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution