Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

26.08.2005 10:03    #79541     Sufler - Porady do gry - Robi Robson 2.6
Mam pytanie jest jakis program ktorym mozna robic transfery??Chce uaktualnic sobie gre,a zaden Patch czy update nie dzialaja,wyskakuje mi blad!wiec chcialbym to zrobic jakims programem,edytorem lub czyms co istnieje:)Czy jest cos takiego??

olfeusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.08.2005 23:59    #79542     Sufler - Porady do gry - Usunięcie gracza...
Mam pytanie grając sezon np. Betisem stworzyłem nowego gracza w tym samym sezonie i mam dwóch czy da się jakoś jednego z nich usunąć?

gosc Partyzant

24.08.2005 22:59    #79543     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowe
Wiec masz najwyzszy poziom z mozliwych jesli chodzi o rozbudowe bazy treningowej. Stad pewnie brak mozliwosci naklaniania zarzadu do ponownej rozbudowy. Teoretycznie taka baza plus dobrzy trenerzy mlodziezowi powinni wyposzczac co roku jakiegos solidnego mlodzika lub kilku. Niestety ja osobiscie tego nie doswiadczam narazie. Z mlodziezowki same cieniasy przychodza. Za to w innych klubach z mlodziezy mozna wyluskac bardzo dobrych zawodnikow. Pewnie kolejny babol programistow:-).

jany Partyzant

24.08.2005 09:45    #79544     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowe
Czytalem kiedys poradnik i tam byly takie slowa "rozbudowa bazy treningowej raz w roku zdecydowanie pwystarczy" !? Ja gram wisla krakow i rozbudowalem baze w pierwszym sezonie i teraz mam ta opcje juz na szaro. Czy tylko raz mozna rozbudowac baze?

Proletariat

23.08.2005 15:44    #79545     Sufler - Porady do gry - rozbudowa stadionu
To dzieje się chyba tylko w Idei Ekstraklasie... grając Bundesligę, zarząd bez problemu przyjmował moją prośbę o rozbudowie stadionu. Mój kolega jak grał Dortmundem, zarząd Z WŁASNEJ I NIEPRZYMUSZONEJ WOLI rozbudował mu stadion aż do 115tys miejsc!

Proletariat

23.08.2005 01:24    #79546     Sufler - Porady do gry - rozbudowa stadionu
Grając kilka sezonów Legią bodajże po 6 sezonie powiększono pojemność stadionu o jakieś 4 tys.

Victor Valdes Partyzant

22.08.2005 22:38    #79547     Sufler - Porady do gry - To ma być fizjoterapeuta?
Tak, można wysłać zawodnika na rechabilitacje. Po prostu gdy któryś z twoich zawodników zostanie kontuzjowany musisz poprosić jednego ze swych fizjoterapeutów o raport i wtedy on mówi czy powinno się wysłać zawodnika na rechabilitacje czy też nie. Jeśli tak, to u zawodnika (gdzieś w "czynnościach" danego gracza) powinna pojawić się opcja wyślij na rechabilitacje.

Disaster Partyzant

22.08.2005 22:00    #79548     Sufler - Porady do gry - To ma być fizjoterapeuta?
Kurcze niech mi ktos wyjasni ta sprawe. Bo nie wiem czy dobrze rozumiem ze mozna wyslac zawodnika na rehabilitacje lub do specjalisty w FM 05?? Gram i gram i nigdzie tego nie widzialem.

jaro Partyzant

21.08.2005 21:02    #79549     Sufler - Porady do gry - Wypożyczenie zawodnika
Dziś kupiłem grę CM 03-04. Chciałbym sie dowiedzieć jednej rzeczy a mianowicie jak wypożyczyć zawodnika. Mam rozegrane pół sezonu i stwiedziłem że wypożycze paru swoich zawodników innym klubą aby mogli się ograć. Wchodzę do opcji "zaoferuj innym klubą" ale jest dostępna tylko opcja sprzedaży. Jak zrobić aby zaproponować wypożyczenie ?? Proszę o pomoc. Dziękuję z góry

olfeusz Partyzant

21.08.2005 19:54    #79550     Sufler - Porady do gry - To ma być fizjoterapeuta?
Grając sobie At. Madrid mój zawodnik nabawił się kontuzji mięśnia w czasie meczu. Po meczu miał pauzować 5 dni. Wziołem raport fizjoterapełty i ten powiedział, że powinien tym się zająć specjalista i wróci do gry za tydzień wysałem go na rehabilitacje i wróci za...... 3 TYGODNIE! To dlaczego fizjoterapeuta gadał, że za tydzień? Przez to nie mam mojego podstawowego prawego obrońcy na mecz z Valenicą i Lyonem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution