Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Fenomen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.09.2005 12:04    #79511     Sufler - Porady do gry - Sprawdzanie PA
czy moglibyscie mi powiedziec gdzie moge znalezc PA zawodnikow bo zaczalem grac i nie mam pojecia gdzie mozna to znalezc

gosc Partyzant

14.09.2005 13:43    #79512     Sufler - Porady do gry - Obywatestwo
Obecnie chyba nie jest mozliwe zeby naturalizowany zawodnik zagral w nowej reprezentacji. I w sumie dobrze, bo to co realne nie zawsze oznacza dobre. Ja osobiscie uwazam, ze reprezentacja to elita pilkarska narodu a nie mieszkancow. A narod to ludzie urodzeni w danym kraju, ewentualnie jako dziecko "przesiedleni" i zakorzenieni. Gosc naturalizowany poza kasa zadnych korzeni w nowym kraju miec nie moze (przyklad Olisadebe-niby zona Polka, ale slowa po polsku nie wypowie). Wiec jak dla mnie wszystko ok ;-). Jesli chodzi o przyjecie obywatelstwa w grze to mialem mase obcokrajowcow w skladzie i po 3-5 latach wiekszosc z nich miala juz polskie obywatelstwo. Obecnie mam sklad oparty w 90% na naturalizowanych obcokrajowcach (liga polska), glownie z Ameryki Pld. A gram dopiero 7 sezonow. Nie chce mi sie teraz liczyc, ale przez te kilka lat stworzylem co najmniej kilkunastu nowych polakow :-). Jesli zawodnik jest graczem podstawowym w ekipie, to obywatelstwo dostanie szybciej, a raczej bedzie mial chec je przyjac. Dobrze jest tez zaobserwowac jak szybko uczy sie naszego jezyka. Z pewnoscia ktos, kto dlugo sie adaptuje do nowego srodowiska i miesiacami uczy sie podstaw nowego jezyka bedzie bardzo dlugo zwlekal z podjeciem decyzji o przyjeciu nowego obywatelstwa.

Proletariat

13.09.2005 11:59    #79513     Sufler - Porady do gry - Treningi
Proszę o pomoc. Gram ŁKS 1 sezon i zupełnie nie radzę sobie z treningami. Ściągnałem te Faraona i inne również próbowałem i nic nie daje efektu (rosną umiejętności dopóki nie grają meczy. A później szachwonica, trochę wzrośnie duż bardziej spadnie za 2 dni. I tak się dzieje na wszystkich pozycjach. Proszę o pomoc bo jestem już strzępkiem nerwów. I jak w opcjach menadżerskich ustawić. Błagam pomóżcie!!!!! to mój mail. Interesują mnie reżimy treningowe na różne etapy sezonu. Bo ja się poddaję.

jany Partyzant

12.09.2005 19:03    #79514     Sufler - Porady do gry - czy to sie zmieni ?! :(
dzieki serdeczne za pomoc =D z niecerpilowscia czekam na FM 2006 a teraz zagram Sparta Praga =)

Proletariat

12.09.2005 16:26    #79515     Sufler - Porady do gry - Obywatestwo
Czy w grze CM 03-04 obcokrajowiec grający w polsce może przyjąć nasze obywatelstwo. Jak tak to po ilu sezonach się to zdarza ??

konik Partyzant

12.09.2005 16:24    #79516     Sufler - Porady do gry - Jaki Edytor
Prosił bym o podanie mi nazwy lub linka do ściągnięcia edytora do gry Cm 03-04. Wiem że gra Cm 03-04 ma własny edytor ale na moim komputerze wolno chodzi. Chciałem poprostu pododawać paru piłkarzy. Proszę o pomoc. Dziękuję z góry

jany Partyzant

11.09.2005 12:01    #79517     Sufler - Porady do gry - czy to sie zmieni ?! :(
witam !!! wiem ze ten temat byl juz poruszany... mianowicie reputacja. gram wisla 6 sezon w 5 wygralem LM... wzbogacilem sie ale co z tego ze nikt nawet po tym sukcesice nie chce zawitac do mnie. wkurza mnie to troche bo chcialbym zeby mi przechodzili zawodnicy chociaz z klubow cos jak celtic... reputacja nadal krajowa nie wiem dlaczego :( pomozcie bo nie wiem czy grac dalej, odpowiedzice czy jest szansa by to sie zmienilo ? dodam ze np zawodnicy z szachtaru chca przejsc ale czy beda mogli z wiekszych i lepszych klubow?

Kotek Partyzant

11.09.2005 11:39    #79518     Sufler - Porady do gry - dodatkowe szczeguły
No i co nas to obchodzi?! Czy to znaczy, że wolno Ci pisać z błędami?! Możesz olewać polską ortografię?! Czas się wziąć do roboty, bo kwitek w dzisiejszych czasach może mieć każdy, ale to nie usprawiedliwia go z robieniu błędów. Wszyscy traktują to jako wymówkę, czas wziąć się na poważnie do roboty.

Proletariat

10.09.2005 10:42    #79519     Sufler - Porady do gry - dodatkowe szczeguły
jestem dysortografem

matys1001 Partyzant

10.09.2005 10:23    #79520     Sufler - Porady do gry - nowa gra prblem
nie moge rozpocząc nowej gry?? Pomóżcie!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution