Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

21.09.2005 18:11    #79491     Sufler - Porady do gry - Czemu nie mogę wygrać?
Aha jeszcze coś: w ostatnich 10 minutach (jeżeli wygrywasz 1 bądź 2 bramkami) to przeciwnik stawia na nieprzerwane ataki, a ty mimo tego że grałbyś nawet ultraofensywnie nie możesz przebić się przez mur obronny przeciwnika złożony z 2 obrońców. Jak wygrywasz 3:0, to może się stać, że w ostatnich 10 minutach stracisz 2 bramki i wygrasz tylko 3:2..... Albo gdy zawodnik przeciwnika ma kapitalną formę w meczu i mimo ze ma grę głową 5, właśnie w ten sposób zdobywa dwie bramki....

Proletariat

21.09.2005 18:02    #79492     Sufler - Porady do gry - Czemu nie mogę wygrać?
Zgadzam się z Gościem, że taka sytuacja jest irytująca. Gra zaczyna się robić reżyserowana - tracisz bramkę w 2 minucie, mozesz byc pewien, że niedługo stracisz drugą. Jeżeli stanie się to w pierwszych 10 minutach, to zapewne stracisz też 3 bramkę.... to jest naprawdę okropność.

heniod Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.09.2005 15:25    #79493     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy nie chcą przyjś
no właśnie. pyakm Wisłą. na początku wszystko było ok... ale teraaz mam 2007 rok żadko który zawodnik ma ochotę przyjść do mojego klubu. Przy wyszukiwaniu zanaczam usuń nierealne cele transferowe, są to w ogromnej większości zawodnicy którymi nie intereszą się inne kluby, proponuję im przeważnie około 5 krotnie większą pensję niż mają w obecnym klubie, gram regularnie w lidze mistrzów, zdobywam MP... Więc czym to może być spowodowane??

gosc Partyzant

20.09.2005 20:42    #79494     Sufler - Porady do gry - Czemu nie mogę wygrać?
Ja juz chcialem swego czasu kompa wyrzucic przez okno bo non stop mialem takie krzaki. Ale w przyplywie olsnienia pokombinowalem z ustawieniami taktycznymi i znalazlem sposob na nieuczciwy moim zdaniem silnik gry. Kiedy mi nie idzie lub strzele bramke, natychmiast (ewentualnie po kilku minutach, ale to sie zwykle konczy strata bramki) zmieniam ustawienia taktyczne nastepujaco: nastawienie prawie ultraofensywne-powiedzmy na poziom 3,4, tempo gry tez prawie do zera i obowiazkowo kontrataki. Jesli chodzi o samych zawodnikow to kasuje wszystkie strzalki, ewentualnie jednego z dwoch napadziorow cofam na OP C, ale tylko jesli mam w skladzie N, bo jesli wysunietego to zostawiam ich w tym samym polozeniu (gram 442). Po takich zmianach przeciwnik wali glowa w mur, a ja czesto dorzucam bramki z kontry. Moim zdaniem to blad gry lub zle wywazenie pewnych spraw w enginie, bo nie powinno byc tak, ze kazda strzelona przeze mnie bramka musi skutkowac rozluznieniem w moich szeregach i szalenczymi atakami (i do tego skutecznymi) przeciwnika. Tylko czasami udawalo mi sie bez reagowania na swoja bramke dowiesc wynik do konca. Najgorsze sa pierwsze minuty meczu, kiedy to u mnie wlasciwie najwiecej sie dzieje. W pierwszej minucie zwykle sypia sie kartki, kontuzje i bramki. Jesli tak sie nie stanie lub wynik jest dla mnie korzystny to najdalej w 20 minucie stawiam na opisana wczesniej metode, bo jesli tego nie zrobie, to na 90% nawet przy mojej przewadze przeciwnik mi dokopie. Strasznie to irytujace, poniewaz osobiscie preferuje gre ofensywna, a program na taka niestety mi nie pozwala. Dodam tylko, ze przerabialem to juz z kilkoma druzynami i roznymi zawodnikami, wiec kwestia klubu i doboru zawodnikow raczej tutaj nie jest decydujaca.

olfeusz Partyzant

20.09.2005 16:43    #79495     Sufler - Porady do gry - Czemu nie mogę wygrać?
Gram Paris Saint - Germain po 10 kolejkach w lidze mam komplet punktów tzn. 30. Moja grupa w Lidze Mistrzów wygląda następująco AC Milan, Manchester Unite i PSV. Pierwszy mecz grałem z Manchesterm na wyjeździe i przegrał 3:0 - trduno. Kolejny mecz grałem u sibie z Milanem. Prowadzę 4:2 i to co się stało między 78 a 90 minut to śmiechu warte. Otóz AC Milan oddał cztery strzały w tym czasie a wszystkie zakończyły się bramką no i wynik 6:4 dla Milanu. Trzecia kolejka to mecz z PSV na wyjeździe. Rozpoczołem dobrze 1:0 dlamnie, ale dwie minuty później wyrównują 1:1. W drugiej połowie ponownie bramkę strzela Kalou i 2:1 dlamnie no i między 80 a 90 miinutą zawodnik PSV zdobywa dwa gole (wszystkie trzy bramki zdobyte przez PSV głową) no i wynik 3:2 dla PSV. Więc trzy kolejki 0 pkt. 3 porażki. I może mi ktoś powie dlaczego nie mogę wygrać a powinienem z Milanem i PSV.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
20.09.2005 09:35    #79496     Sufler - Porady do gry - ligi
Hy, hy, hy dziękuję za pozdrowienia :) .Kilka porad dla sprzętowych hard-corowców.Jeżeli chcecie grać z włączoną większością lig musicie zaopatrzyć się w dobrego procka, 1 GB pamięci,klika giga wolnego miejsca na twardy zarówno na dysku gdzie macie windowsa jak i na dysku gdzie macie savey i przede wszystkim w cierpliwosc.Save po pierwszym sezonie gry wazy ponad 800 MB. Pierwsze załadowanie gry zajmie wam około 2,5 godziny.Samo saveowanie zajmuje 5-10 minut.O przerwach miedzy meczami nie wspominam.Dojscie do kolejnego meczu zajmuje nieraz 40 minut. Pozdrawiam serdecznie.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

19.09.2005 21:27    #79497     Sufler - Porady do gry - FM 2006 Demo- PORAZKI
Większe błędy an pewno zostaną poprawione i gra będzie grywalna. Pomniejsze zapewne będą próbowane zostać wyeliminowane poprzez patche...
myspace.com/marneszanse

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

19.09.2005 21:22    #79498     Sufler - Porady do gry - ligi
Oczywiście, że ilość wczytanych lig ma znaczenie na szybkość gry. Większa ilośc lig=większa baza danych=więcej danych do przerobienia przez gre=wolniejsza gra. Jednak przy wyborze jednej czy dwóch lig to nie ma tak wielkiego znaczenia, choć ja jeśli uruchamiam nową grę to włączam zawsze tylko tę ligę, w którą akurat gram, gdyż wiem, ze po kilku sezonach save będzie tak duży, że na wczytanie go lub zapisanie komputer będzie potrzebował 5min...
Jednak znam samobójcę, który gra na włączonych wszystkich ligach :P
myspace.com/marneszanse

jany Partyzant

19.09.2005 20:51    #79499     Sufler - Porady do gry - ligi
mam pytanie,,. czy ma wlypw nas szybkosc gry ilosc lig np jak chce wziac jedna a wezme dwie to czy jest jakas roznica... gra chodzi wolniej albo save wazy wiecej...

Nookie Partyzant

19.09.2005 13:38    #79500     Sufler - Porady do gry - Nie widze plików save
Mam plik z zapisana grą w moich dokumentach, ale jak chce zaladowac gre w to wogole nie widzi mi zadnych plikow save. prosze o pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution