Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

25.09.2005 15:18    #79481     Sufler - Porady do gry - Jak ich chwalić...?
Kiedy zawodnik jest zdenerwowany na Managera twierdząc że ma z nim zły kontakt i tym podobne rzeczy jak wtedy sprawić aby zmienił zdanie?NIe ma tak jak w innych poprzednich wersjach opcji chwalenia gracza.NIe chce także taki zawodnik przedłużyć kontraktu.Co mam zrobić?Czy należy wyłączać trening zawodnikowi kontuzjowanemu przez dłuższy czas?

Proletariat

25.09.2005 12:06    #79482     Sufler - Porady do gry - Problem z pracą
teraz jest sezon 2014/2015, do sezonu 2011/2012 grałem Cracovią, zdobyłem 7 razy mistrzostwo Polski, 4 razy Puchar UEFA i 2 razy Ligę Mistrzów.

XerfaX Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.09.2005 11:24    #79483     Sufler - Porady do gry - FM 2006 BETA demo
cze. niewiem czy ktos to zauwazyl ale przegladajac mase statystyk zwiazanych ze "wspaniala" gra mojego zespolu w FM2006 zauwazylem ze........ nikt niedrybluje!!! gram chelasea i mam robena joaquina aimara pirlo a oni wszyscy lacznie maja 1 drybling!!!!!! a cala drozyna w meczu ma ich 6!!!! a wiekszosc zawodnikow ma forward runs i run with ball wiec przy ich umiejetnosciach powinni dryblowac na maxa a oni jak podchodzi przeciwnik to prubuja podac co sie nieudaje i idzie kontra. czy to BUG??

Proletariat

25.09.2005 09:00    #79484     Sufler - Porady do gry - Problem z pracą
Też miałem podobny problem w CeeMiie 03/04... miałem reputację OK, a zatrudniali menedżerów z BARDZO SŁABĄ reputacją... naprawdę nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje...
Ile sezonów i jaką drużyną rozegrałes? Może to ma jakies znaczenie?....

Proletariat

24.09.2005 21:18    #79485     Sufler - Porady do gry - Problem z pracą
Co graniczy z cudem - chodzi mi tutaj o związek niskich statysytk menedżerskich ze znakomitą reputacją

wokulski Partyzant

Grupa: Użytkownik
22.09.2005 17:01    #79486     Sufler - Porady do gry - Gra SIECIOWA W CM 03/04
Moze ktoś mi powie jak moge hostować grę gdy mam wewnetrzne IP.

Proletariat

22.09.2005 10:56    #79487     Sufler - Porady do gry - Czemu nie mogę wygrać?
nie zgadzam sie ze wszystkim, gram w drugiej lidze angielskiej i czesto jest tak ze gdy w koncowce przeciwnik rzuca 5 napastnikow i ciagle atakuje to wlasnie ja zdobywam bramki bo dwoch obroncow nie moze powstrzymac moich 4 napastnikow, komputerowi menagerowie ida po prostu na ryzyko nie majac nic do stracenia i czasem to ryzyko im sie opłaca a czasem nie. Miałem dwa dni temu taki mecz że byłem typowany na przegranego wiec ustawiłem druzyne defensywnie, a i tak zdobyłem pierwszy gola i zmieniłem ustawienie na bardziej defensywne ale zostawiłem 2 napastnikow i dwoch ofensywnych pomocnikow ktorzy z kontr strzelili jeszcze 5 bramek i wygrałem 6:0 chociaz przeciwnik oddawał wiecej strzałow

Proletariat

22.09.2005 10:56    #79488     Sufler - Porady do gry - Czemu nie mogę wygrać?
nie zgadzam sie ze wszystkim, gram w drugiej lidze angielskiej i czesto jest tak ze gdy w koncowce przeciwnik rzuca 5 napastnikow i ciagle atakuje to wlasnie ja zdobywam bramki bo dwoch obroncow nie moze powstrzymac moich 4 napastnikow, komputerowi menagerowie ida po prostu na ryzyko nie majac nic do stracenia i czasem to ryzyko im sie opłaca a czasem nie. Miałem dwa dni temu taki mecz że byłem typowany na przegranego wiec ustawiłem druzyne defensywnie, a i tak zdobyłem pierwszy gola i zmieniłem ustawienie na bardziej defensywne ale zostawiłem 2 napastnikow i dwoch ofensywnych pomocnikow ktorzy z kontr strzelili jeszcze 5 bramek i wygrałem 6:0 chociaz przeciwnik oddawał wiecej strzałow

Proletariat

21.09.2005 18:39    #79489     Sufler - Porady do gry - liga szwedzka
widze ze jest sporo glupich pytan wiec ja spytam o taki motyw: gram liga szwedzka i gdy zdobywam mistrzostwo (powiedzmy) ukazuje sie to w historii podwojnie i tak po paru latach wychodzi ze moj zespol byl 30krotnie mistrzem kraju. i tak w kolko gralem pare razy ciagle to samo. co wy na to?

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
21.09.2005 18:18    #79490     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy nie chcą przyjś
My jesteśmy Sztab Revolucyjnych Ekspertów :>
Zapewne oferujesz kontrakty piłkarzom, którzy są zbyt dobrzy na ligę polską. Niesttey to, że grasz w LM nie zwiększa ci reputacji klubu (tak to jest błąd gry, zostanie naprawiony w najnowszej części FM), a do klubu bez wyrobionej marki klasowi zawodnicy przechodzić nie będą. A twój asystent zawsze zostawi ci takich zawodników, którzy na pewno nie przejdą do twojego klubu, żebyś mial jakieś porównanie i mógł próbować (ale raczej bezskutecznie :)).
myspace.com/marneszanse

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution