Tak wszystko się zgadza tylko ze te dane są z początku gry a ja chce sprawdzić reputacje mojego klubu w czasie jak osiągnąłem sukcesy tzn. 2011. Może chodzi o inny edytor a nie o ten, co jest doł. razem z grą albo wczytuje zły plik???
W jednym z postów gracz pisał, że grając Wisłą na początku miał 6500 pkt. a potem pkt wzrosły? Więc gdzie to sprawdzić? Z góry wielkie thx za wszelkie odp.
na razie sciagnalem tylko pierwszy, ale w zupelnosci spelnia moje oczekiwania. jest dokladnie taki sam jak ten opiasany plik z superliga na tej stronce. I przy tym nie ma zadnych ograniczen co do ilosci obcokrajowcow w skladzie a zawodnikow do skladu mozna wybrac chyba 50.
Nie testowalem ich wiec przed wgraniem ktorejkolwiek pamietaj o zrobieniu kopii aktualnie posiadanej bazy danych (folder data/db w katalogu z FM)
To jest główny atrybut, choć nie bez znaczenia jest też to, czy dany zawodnik ma predyspozycje do grania na nowej pozycji (do podpatrzenia choćby w FMScoucie).
Aby to działało - każdy fizjo musi być przydzielony tylko do jednego reżimu (no bo jeżeli ci sami będą się opiekować zarówno pierwszym składem, rezerwami, obrońcami, bramkarzami itd. to to nie będzie jeden fizjo na pięciu graczy
A co do moich zespołów - było ich już trochę - to wliczając drużynę rezerw i U18 miewam i ponad 50 (staram się sprzedawać albo oddawać za free tych najsłabszych w miarę kupowania lepszych).
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
0 online, w tym 0 zalogowanych, gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty