Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

30.09.2005 08:05    #79471     Sufler - Porady do gry - reputacja w 2011r ???
Tak wszystko się zgadza tylko ze te dane są z początku gry a ja chce sprawdzić reputacje mojego klubu w czasie jak osiągnąłem sukcesy tzn. 2011. Może chodzi o inny edytor a nie o ten, co jest doł. razem z grą albo wczytuje zły plik???

Proletariat

29.09.2005 00:28    #79472     Sufler - Porady do gry - reputacja w 2011r ???
Jak mogę sprawdzić reputacje klubu, który prowadzę np. w roku 2011 ??? Wiem, że bardzo wiele już o reputacji w FM2005 napisano, ale wchodząc do edytora dołączonego do gry mam tylko reputacje początkową:( W jednym z postów gracz pisał, że grając Wisłą na początku miał 6500 pkt. a potem pkt wzrosły? Więc gdzie to sprawdzić? Z góry wielkie thx za wszelkie odp.

kreature Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.09.2005 11:11    #79473     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy spoza UE
Dzieki serdeczne :) na razie sciagnalem tylko pierwszy, ale w zupelnosci spelnia moje oczekiwania. jest dokladnie taki sam jak ten opiasany plik z superliga na tej stronce. I przy tym nie ma zadnych ograniczen co do ilosci obcokrajowcow w skladzie a zawodnikow do skladu mozna wybrac chyba 50.
Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam :)

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
27.09.2005 19:41    #79474     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy spoza UE
niestety nie udalo mi sie znalezc tych plikow na innych serwerach. Ale znalazlem inne Superligi
http://rapid(...)rar.html
http://files(...)nfo.html
http://www.cmfre(...)p;id=321
Do wyboru do koloru :) Nie testowalem ich wiec przed wgraniem ktorejkolwiek pamietaj o zrobieniu kopii aktualnie posiadanej bazy danych (folder data/db w katalogu z FM)

Behemot Młody aktywista

27.09.2005 16:02    #79475     Sufler - Porady do gry - Zmiana Pozycji
Im młodszy zawodnik, tym łatwiej mu wytrenować inną pozycję. W sumie to sukces przynosi to tylko w przypadku nastolatków i to bliżej 14-tu niż 18-tu lat :) To jest główny atrybut, choć nie bez znaczenia jest też to, czy dany zawodnik ma predyspozycje do grania na nowej pozycji (do podpatrzenia choćby w FMScoucie).

Behemot Młody aktywista

27.09.2005 15:56    #79476     Sufler - Porady do gry - SZTAB SZKOLENIOWY
Do każdego treningu przydzielasz zarówno trenerów, jak i fizjoterapeutów. W zależności od tego, ilu graczy masz przydzielonych do danego reżminu - przydzielasz odpowiednią liczbę fizjoterapeutów (wg. wzoru: liczba graczy podzielona na pięć równa się liczba potrzebnych fizjoterapeutów - zaokrąglasz w górę :) Aby to działało - każdy fizjo musi być przydzielony tylko do jednego reżimu (no bo jeżeli ci sami będą się opiekować zarówno pierwszym składem, rezerwami, obrońcami, bramkarzami itd. to to nie będzie jeden fizjo na pięciu graczy :) A co do moich zespołów - było ich już trochę - to wliczając drużynę rezerw i U18 miewam i ponad 50 (staram się sprzedawać albo oddawać za free tych najsłabszych w miarę kupowania lepszych).

kreature Partyzant

26.09.2005 21:02    #79477     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy spoza UE
znalazlem na tej stronce jakies nieaktywne linki do plikow tworzacych z ligi angielskiej badz szkockiej ligi odpowiednio swiatowa i europejska. uzywal ktos tego?? czy tam tez jest ograniczenie co do liczby graczy spoza ue w kadrze?? i skad to mozna sciagnac, bo tutaj te linki nie dzialaja?? z gory dziekuje za odpowiedz
pozdrawiam

kreature Partyzant

26.09.2005 20:09    #79478     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy spoza UE
czy jest mozliwosc wylaczenia opcji o ograniczeniu ilosci zawodnikow spoza UE?? jezeli nie ma mozliwosci zrobienia tego w samej grze, to czy mozna uzyc jakiegos edytora lub innego programu zeby to zrobic?? jezeli tak to jakiego??

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
26.09.2005 08:42    #79479     Sufler - Porady do gry - Jak ich chwalić...?
Jeśli chodzi o CM5 - niestety jedyną możliwością (chyba jedyną) jest po prostu wystawianie tego zawodnika w meczu a samo powinno mu przejść. Może ze złości walnie kilka bramek? Co więcej dziwne, że nie ma opcji chwalenia/krytykowania gracza. Błąd błąd błąd...
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Proletariat

25.09.2005 23:39    #79480     Sufler - Porady do gry - Gra SIECIOWA W CM 03/04
mozesz jak bedziesz ktos laskawy ustawi na routerku DMZ(Demilitarized Zone) i wpisze tam twoj IP

jesli twoj administrator nie chce uruchomic DMZ popros o przekierowanie odpowiedniego portu z ktorego korzysta gra (niestety nie pamietam jaki to nr)

milej gry !!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.