Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Zorbas Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.11.2005 07:58    #79461     Sufler - Porady do gry - Taktyka dla 6 ligi
Rozpocząłem grę drużyną z 6 ligi angielskiej (Lancaster City) i co tu dużo gadać - wszystko przegrywam. W poprzedniej odsłonie gry zdażały się porażki, ale ogólnie zawsze wychodziłem w pierwszych sezonach na równo jeśli chodzi o stosunek przegranych do wygranych. Co więcej obecne porażki to nie wina jakiegoś pecha, tylko po prostu moi piłkarze są o wiele słabsi od rywali - to tak jakbym grał z jakimiś drużynami z trzeciej czy czwartej ligi, a nie z szóstej. Stosowałem już kilka taktyk, ale nic to nie pomogło - macie jakieś swoje taktyki, które by się sprawdzał, niekoniecznie tylko w 1-ligowych drużynach?

barcafan Partyzant

12.11.2005 07:57    #79462     Sufler - Porady do gry - Zdjęcia zawodników
Mam pytanko jak zrobić żeby zdjęcia pokazywały się w FM 2006, oprócz tych srtandardowych. np. ściągnąłem facepacki do polskiej ligi i nie działają mimo iż zrobiłem wszystko jak w FM 2005, czyli zaisnalowałem od folderu FM2006datagraphicspicturesplayerspolekstraklasa plik XML też jest, ID zawodników się zgadza.

bodi Partyzant

12.11.2005 02:12    #79463     Sufler - Porady do gry - Zwis gry
Z FM 2005 nie miałem tego problemu. W czasie rozgrywki gra mi się zawiesza co jakiś czas. Mam Win 98

bodi Partyzant

12.11.2005 01:13    #79464     Sufler - Porady do gry - Trudność gry
Ja mam takie pytanie a raczej prośbę. Czy wg was FM 2006 jest za trudny???? Chodzi mi tu o to że niby słabsze kluby są faworyzowane jak grają przeciwko tym mocnym. Ja nic specjalnie takiego nie zauważyłem. Owszem zdarzają się wpadki ze słabeuszami ale również wysokie zwycięstwa. Mi się to bardzo podoba gdyż dzisiejszy futbol jest bardzo wyrównany i każdy może wygrać. A co wy na to??????

kocur Partyzant

12.11.2005 00:40    #79465     Sufler - Porady do gry - Gra w sieci
Sytuacja wyglada tak: gramy w sieci w 3. patch i uaktualnienie do patcha zainstalowane. zagralismy po jednym towarzyskim po czym doszlismy do wniosku ze nie ma sensu tracic czasu i skasowalismy reszte towarzyskich i zrobilismy maly turniej. Ja gralem z kumplem. Do przerwy spoko 1:1 w meczu, w przerwie jak zwykle zmiany, włanczam po przerwie start a gra stoi. Psze do kumpla aby wlaczyl start a on mowi ze juz to zrobil. jeszcze kilka arzy na zmiane start/pauza i kumpel tez to samo zrobil a gra jak stala tak stala i druga polowa nie chciala ruszyc (powiem tylko ze miedzy opcjami mozna bylo smigac bez problemu wiec to raczej nie byl zwis calej gry). zna ktos moze przyczyne tego?? bylbym wdzieczne za odpowiedz
pozdrwaiam i z gory THX

Proletariat

11.11.2005 21:24    #79466     Sufler - Porady do gry - PORT
NA jakim porcie działa ta gra??

Przemek Partyzant

03.10.2005 02:14    #79467     Sufler - Porady do gry - Czemu nie mogę wygrać?
ta z tymi bramkarzami to paranoja gram w tego menadżera juz od wersji CM 2 poprzez wszstkie aż do FM05 i chyba w 80-90% jak zawodnik drużyny przeiwnej zostaje man of the match to jest to właśnie bramkarz Jaki powód tego jest??? chyba tylko taki ze gram berdzo ofensyfnie a w grze jest jakiś błąd

Proletariat

01.10.2005 14:09    #79468     Sufler - Porady do gry - FM 2006
Czy w FM2006 będzie jakas zmiana w meczach wyjazdowych? Grając np. Wisłą Kraków i po 30 minutach przegrywac na wyjeździe z np. Zagłębiem Lubin to paranoja.... to jest nierealistyczne!

Proletariat

01.10.2005 11:32    #79469     Sufler - Porady do gry - kontynuacja gry
Czy jest możliwość grać savem z fm 2005 w fm 2006??? a jak nie to SI moglo by o tym pomyslec

Proletariat

30.09.2005 16:46    #79470     Sufler - Porady do gry - FM 2006 Demo- PORAZKI
Powiem wam tak ze ja gralem liverpoolem i bylem 1 w demie beta, i nikt mnie nie najedzal tak jak was, kupilem owen i teveza no i moja taktyka i nie bylo mocnych...wiec was odsylac...do szkolkui dla trenerow:Dbuahahahhahah..amatorzy.ps.man.utd oraz arsenal rzogromilem na wyjezie po 4-0:D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.