Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

01.12.2005 16:19    #79401     Sufler - Porady do gry - nierówna forma
To nieprawda ze na kazdy mecz trzeba stosowac inna taktyke, ba wrecz odwrotnie powinno sie stosowac jedna taktyke w ciagu sezonu lub przynnajmniej rundy.
Musisz sprawdzic ktora taktyka twoi podopieczni najlepiej graja i stosowac ja na upartego, ale....
i tu sie zgadzam z Rotten-em ze trzeba obserwowac przebieg spotkania i modyfikowac w czasie meczu indywidualne ustawienia dla poszczegolnych graczy jak i calej druzyny. Przegrywajac 0-1 w 80min. ustawiam druzyne ultraofensywnie, wprowadzam ofensywnego pomocnika za jednego obronce kaze grac dlugie pilki i 7/10 spotkan udaje mi sie zremisowac.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
01.12.2005 16:18    #79402     Sufler - Porady do gry - Prowadzenie REPREZENTACJI POLSKI
Wystarczy porównać zawodników polskich do zawodników angielskich. W FM taktyka ma faktycznie bardzo duże znaczenie, ale ktoś tam musi grać w tę piłkę. Anglia ma conajmniej dwa razy silniejszy skład od Polski więc nie dziwne, że wygrywa.
A rozgrywanie tego samego meczuw kółko to cheaterstwo :P
myspace.com/marneszanse

Proletariat

01.12.2005 16:12    #79403     Sufler - Porady do gry - Cena Zawodnika
to prawda co mowi ja. jest to bolaczka kazdego managera, wydaje sie ze programisci nie potrafili znalezc obiektywnych kryteriow nadawania zawodnikom wartosci.
Jest to denerwujace tym bardziej ze w transferach panuje chaos, czesto komputer potrafi kupowac zawodnikow slabych pomijajac woogole tych wyrozniajcych sie. Sprawa kupna jest jeszcze gorsza, aby kupic klasowego zawodnika trzeba czesto dac 200% jego podsatawowej wartosci. Ja tak mialem w lidze tureckiej gdzie za transfer wewnatrz ligi musialem zamiast 3 mln euro dac ponad 7. Szkoda tylko ze nie dzila to w druga strone, komputer nie da nam wiecej jak 130 - 150% wartosci podstawowej.

Proletariat

01.12.2005 15:41    #79404     Sufler - Porady do gry - Cena Zawodnika
to jest stala bolaczka cm/fm... wg. mnie dosyc upierdliwy problem ze wzrastaniem reputacji (zawodnika/klubu)... rosnie w dziwny sposob, jak dla mnie przynajmniej... w tym wypadku byc moze po prostu kaserslautern ma niska reputacje jako klub, co wplywa na nizsza reputacje zawodnikow (nizsza ich wartosc wzgledna)... dodatkowo kluby komputerowe maja dosyc dziwna taktyke zakupowa... i moze z ich wzorow po prostu wychodzi, ze altintop to kiepski gracz ??
podobnie dziwne sa przypadki gdy gra sie malymi klubami. ja w fm05 mialem kilunastosezonowa kariere z leighRMI- zakaonczona 6 krotnym zdobyciem premiership z rzedu i 4 triumfami w LM (z przerwa)... a nadal zawodnicy z podstawowego skladu jakiegokolwiek wielkiego klubu (real, milan, itp) nawet nie chcieli ze mna rozmawiac... inna spraawa, ze poziom zarobkow mimo kilkset milinow fuintow na koncie byl bliszy drugiej lidze angielskiej niz europejskim potegom...:/

jakubkwa Człowiek Renesansu

3)
a) Reputacje klubu - nie. Reputacje Twoja jako managera - moze miec wplyw wlasnie taki, ze zawodnicy w przyszlosci do Twoich propozycji i obiecywania zlotych gor beda podchodzic z dystansem
b) Wplyw na morale zespolu - owszem. Morale zainteresowanego zawodnika z pewnoscia podupadna, a jako ze klub to jedna wielka rodzina, moze pociagnac to za soba konsekwencje w upadku morale innych graczy.
Inne negatywne konsekwencje - raczej nie, choc te powyzsze i tak sa duze :>

jakubkwa Człowiek Renesansu

2) Zawodnik amator jest w klubie na pol etatu, moze miec inna prace (jak niegdys Piechna) i nie jest w stanie poswiecic tyle czasu treningom, co gracz profesjonalny. Profesjonalista moze trenowac dluzej i efektywniej, wiec lepiej podpisywac z graczami kontrakty profesjonalne. Jesli jednak z pilkarzem, ktory dotychczas mial kontrakt amatorski chcemy podpisac kontrakt profesjonalny, trzeba sie liczyc z tym, ze bedzie chcial zarabiac znacznie wiecej, bo zmiana statusu oznacza dla niego rezygnacje z drugiej pracy, ktora mogl wykonywac :>

Proletariat

01.12.2005 14:16    #79407     Sufler - Porady do gry - brak pamięci
gram sobie gram i nagle z reguły jak chce przejść do meczu to pojawia się okienko gdzie pisze że brak pamięci :( domyślam się że to brak RAMu mam 256mb... co moge zrobić by grać??

Proletariat

01.12.2005 14:07    #79408     Sufler - Porady do gry - Cena Zawodnika
Bardzo dziwi mnie pewien fakt:
Gram Borussią,kupiłem Altintopa z kaiserslautern,który został 4 razy pod rząd zdobywcą złotego buta strzelców w europie,strzela mnóstwo bramek w reprezentacji,jednak nikt nie zainteresował się jego kupnem,a wartośc jaką posiadał wzrosła zaledwie o 2 miliony euro.Dodam że gdy do mnie przyszedł miał 25 lat.

Proletariat

01.12.2005 14:01    #79409     Sufler - Porady do gry - Wiek Menagera
Ile lat maksymalnie mogę prowadzić swoją drużynę,czy jest znana granica wieku?

Proletariat

01.12.2005 08:50    #79410     Sufler - Porady do gry - taktyka dla zawodników
Korzystam ze standarowych ale: 4-4-2 Counter. Ma zalety 4-4-2 Attack i 4-4-2 Defensive, wash and go, Super sprawa a wtedy skrzydłowi czesto zalapuja sie na asysty i maja sporo ponad 7,00 oceny. tyle ze ja gram Polkowicami (II liga PL)...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.