Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
03.12.2005 12:38    #79371     Sufler - Porady do gry - koszulki
Przeczytaj plik readme, w którym znajduje się instrukcja instalacji, może o czymś zapomniałeś, lub wgrałeś do niewłaściiwego folderu :)
myspace.com/marneszanse

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

03.12.2005 12:37    #79372     Sufler - Porady do gry - powołanie do kadry
Możliwe, że w rzeczywistości zadeklarowali, że jeśli mają grać dla jakiejś reprezentacji do niemieckiej, więc nie chcą grać w Polsce, żeby nie zaprzepaścić sobie szansy.
myspace.com/marneszanse

Proletariat

03.12.2005 09:14    #79373     Sufler - Porady do gry - dziwna gra
byłem przed ostatni ;-) "ok do poczatku tego seznou pierw jakas wygrana remis"

zabek Partyzant

Grupa: Użytkownik
02.12.2005 21:24    #79374     Sufler - Porady do gry - zmęczenie
jest jakis sposób na zmniejszenie zmeczenia zawodników... bo umnie 1 lidze (gram Lechem) jest cięzko... mecze ligowe, puchar polski, puchar uefa...

pablos1992 Partyzant

Grupa: Użytkownik
02.12.2005 21:11    #79375     Sufler - Porady do gry - powołanie do kadry
Otóż tak postnowiłem powołać Michael Delure który ma 2 obywatelstwa 1.niemieckie 2.polskie nie grał w repie. a nie w u-21 więc go powołałem, to samo chciałemn zrobic z Piotrem trochowskim tez nie ma wystepow w repier i u-21 niemiec i ma podwojna obywatelstwo jednak nie moge go powolac wogole przy profilu pilkarza nie ma takiej opcji czemu?

Proletariat

02.12.2005 19:22    #79376     Sufler - Porady do gry - koszulki
dla czego jak wgrałem koszulki 1 2 i reszty drużyn polskiej ligi nie wyświetlają sie a raz wyświetlają a raz wcale nie ma :/ wie ktoś może co trzeba zrobić

Proletariat

02.12.2005 19:21    #79377     Sufler - Porady do gry - Polish League Graphic Pack
dla czego jak wgrałem koszulki 1 2 i reszty drużyn polskiej ligi nie wyświetlają sie a raz wyświetlają a raz wcale nie ma :/ wie ktoś może co trzeba zrobić

reporter Partyzant

anti-blaxx? Jak skorzystasz z oryginalnej płyty FM to gra będzie działać.

Proletariat

z tego co wiem to gra zapisuje i wczytuje gre z okr. folderu, C:Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2006games. Ale nie dam glowy sobie urwac ze to o to chodzi. Odsylal do problemu ze znikajacymi saveami

Proletariat

02.12.2005 15:50    #79380     Sufler - Porady do gry - Turnee
Miałem ten sam dylemat i jestem pewien, że to kolejny bug SI. Przed sezonem bez problemu wyjeżdżam moim Górnikiem Polkowice gdzie chce i gram, z kim chce! Natomiast w przerwie zimowej da się wyjechać na tournee, ale nikt z nami nie chce grać. Więc w zimie pozostają sparingi u siebie i na wyjeździe :(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.