Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

1 porada - dostosuj taktykę do graczy jakich posiadasz nie narzucaj im pozycji na których "nie lubią" grać.
2 porada - taktyka 4-4-2 jest jedną z prostszych ale skutecznych taktyk. W wersji defensywnej mamy 4 obrońców (2 środkowych oraz 2 bocznych którym warto kazać włączać się w akcje ofensywne), 2 defensywnych pomocników ( którzy oprócz wspierania obrony winni włączać się do akcje ofensywnych), 2 pomocników oraz 2 napastników bądź ofensywnego pomocnika i napastnika.
Osobiście doradzam grać ofensywną wersją taktyki 4-4-2, gdzie zamiast defensywnych pomocników dajemy pomocników a bocznych pomocników zamieniamy na ofensywnych pomocników.
3 porada- grając taktyką 4-4-2 można grać zarówno u siebie jak i na wyjazdach, czy z mocnymi przeciwnikami, ponieważ wg. mnie jest to najbardziej zbalansowana taktyka dająca zarówno solidną linię obrony jak i dobrą ofensywę która przy kontratakach może powalić najlepszych;)

GieKSa Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.12.2005 09:10    #79362     Sufler - Porady do gry - GKS Katowice
Mam wielką prośbę. W Update jest katowicka GieKSa i chciałbym nią zagraćw II lidze. Co mam zrobić abym mógł grać w II lidze ukochanym klubem??Prosze o szybką odpowiedź

CBS Partyzant

Poniewaz dopiero zaczynam grac w FM chetnie wyslucham porad dotyczacych gry przeciwko mocnym druzyna. Jak mniej wiecej wyglada defensywan taktyka 4-4-2? No i ogolnie wszelkie porady dot. 4-4-2 mile widziane :)
pozdrawiam

Proletariat

03.12.2005 21:17    #79364     Sufler - Porady do gry - Wielki bug w grze
Grając w pierwszym sezonie ligi islandzkiej (prowadziłem Fjoelnir), trafiłem do finału Pucharu Islandii. Doszło do rzutów karnych, w których po pięciu seriach przegrałem 3:4. Jednak po meczu wynik widniał jako 4:3 dla mnie!!! Sprawdziłem, na ekranie "Ogólne" było 7 serii rzutów karnych, w tym strzelał mój bramkarz:|. Ale gdy włączę powtórki, okazuje się, że przegrałem 3:4!!! We wszystkich statystykach widnieję jako zwycięzca tego Pucharu. Mam nadzieję, że w najświeższym patchu zostanie to zlikwidowane. Mieliście kiedyś coś równie paranoicznego (wydaje mi się, że grze "pomieszały" się dwa różnie wylosowane przebigi karnych)?

Proletariat

Ja zawsze gdy obejmuje jakiś drużynę to pozbywam się wszystkiego co nie jest użyteczne, czyli wszyskich zawodników z wyjatkiem 18 moim zdaniem najlepszych (zbędni obciązeją swoimi pensjami budżet). Jeśli nie uda ci się ich odrazu sprzedać to podpisz z nimi nowe 1 roczne kontrakty (o ile nieżdają jakis astronomicznych sum). Zostawiasz 2Gk 6D 7M 3S, promujesz ich sprzedajesz i kupujesz lepszych. Dla przykładu grając At. Madrid po 1-szym sezonie sprzedałem wszystkich niechcianych graczy zarabiając ponad 80mln Euro. Co do treningu to niech ta 18-tka trenuje najciężej jak się da. Jeśli będzież stosował rotacje w składzie niepowinno być żadnych problemów ze zmęczeniem. A rezerwy, po co one komu jak są jakieś kontuzje to uzupełniasz skład juniorami (jeśli masz słabych sprowadź paru zdolnych).

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

03.12.2005 20:55    #79366     Sufler - Porady do gry - zmęczenie
Przed sezonem zawsze robie tuernee w jakimś kraju, a puźniej minilige, gdzie zapraszam różne zagraniczne zespoły (od razu klub cos zarobi). Jak mam jeszcze wiekszą lukę w terminach, to robie sparingi z drugoligowcami na ich boiskach.

wojtuslodz Partyzant

03.12.2005 18:47    #79367     Sufler - Porady do gry - Oferty
Na poczatku 1 sezonu grajac kujawiakiem Ostalczyka z lks za 300 tys zl(jego wartosc wynosila 140 tys zl). Po jedym sezonie gry u mnie jego wartosc wzrosla do 2,5 mln zl.Wisla zaproponowala mi za niego wlasnie 2,5 mln. Ja dla jaj zazadalem 6 mln a oni ku mojemu zdziwieniu i szczesciu.... zgodzili sie:))

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
03.12.2005 18:01    #79368     Sufler - Porady do gry - Taktyka dla barcy!!! help
Wilhelm - kazdy gra tak jak lubi. Jesli kogos bawi sciagniecie treningu i taktyki z internetu i osiaganie na nich ogromnych sukcesow, to jego sprawa (dopoki nie zacznie gry sieciowej z "ludzkim" przeciwnikiem :>;). Od tego sa w sumie gry, zeby ludzi bawic :>

Proletariat

03.12.2005 17:22    #79369     Sufler - Porady do gry - GRAFIKA,UPDATE-y,TAKTYKI
NA STRONIE:
www.sortitoutsi.net znajduje się ogromny zbiór plików do pobrania, w tym grafika do polskich lig, update, fake, skórki, face i kits- packi, etc.

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

03.12.2005 17:04    #79370     Sufler - Porady do gry - zmęczenie
1. Choć są zawodnicy niezastapieni, staraj sie stosować rotację, a tych najlepszych ściągaj, jak jest np pierwsza połowa i prowadzisz już takim wynikiem, ze trudno byłoby przegrać.
2. Bardzo ważne jest dobre przygotowanie przed sezonem.
3. Jak są mecze reprezentacji, to zawsze jest ponad tydzień bez meczu - wtedy daje zawodnikom pare dni wolnego.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.