Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

04.12.2005 16:42    #79351     Sufler - Porady do gry - Niskuteczna obrona
odbior normalny; gra przy przeciwniku mieszana; krycie 1 na 1 (tylko srodkowi) ; bez scislego krycia...

Proletariat

04.12.2005 16:15    #79352     Sufler - Porady do gry - Niskuteczna obrona
Gram legia, obrone mam najlepsza w lidze , bramkarzy tez... Niestety moja drozyna jest owszem bramkostrzelna, lecz traci mnostwo bramek...
Probowalem z agresywnym odbiorem, cofnieta linia, wlasciwie wszystko, lecz pojedyncze prostopadle podania stanowia wielkie zagrozenie! Defensywny obronca nawet tego nie zalatwia... (gram taktyka 442)

olfeusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.12.2005 15:38    #79353     Sufler - Porady do gry - Oferty
Ja mialem ciekawa sytuacje, ale w FM'ie 2005 grajac Atletico Madrid sprzedalem Ibagaze do Deportivo suma na poczatku zaoferowana za niego wynosila 10 Mln Euro, a skonczyla sie na 40 Mln. Moim zdaniem ceny transferow to jest bardzo nie dopracowany aspekt w grze. Raz kupilem Mascherano za ok. 20 Mln Euro (juz w nowym FM'ie) nieraz kluby zadaja astronomicznych sum za pilkarzy, szkoda;/

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Wiemy coś o tym, czasem się włącza FM i się głowi pół godziny kim by tu zagrać :D Ja na szczęście teraz nie mam takiego problemu, mam aż za dużo drużyn którymi mógłbym zagrać, ale niestety za mało czasu :(
myspace.com/marneszanse

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Gralem raz w Brazylii, tez fajna zabawa. Duzo meczow sie gra ;>

Proletariat

dzieki Wilhelm ;D sprobuje zagrac ... Aberdeen x))) a jeszcze sie podliże: mam oryginalnego fma :D i jeszcze jedno: to ze zalozylem taki temat nie upowaznia do traktowania mnie jak n00ba.. w fmy i cmy gram od 4 lat.. poprostu wszystko czym gralem juz misie znudziło: od QPR, Jagiellonii Bialystok, przez Porto i Chartlon az do Barcy Chelsea Liverpoolu.. i innych.. ale dzieki ;))

Proletariat

ciekawe pytanie...moze pograc za ciebie;)
A wracajac do tematu ciekawej druzyny, to sa to druzyny z 1 ligi tureckiej, gdzie Besiktas, Trabzonspor( z M.Szymkowiakiem) czy Galatasaray to druzyny z tradycjami, stabilnymi finansami i ambicjami. Dobre w lidze a menadzerowi zostawiaja sporo wyobrazni w europejskich pucharach. No i maja wielkiego rywala Fenerbahce, ktory z pewnoscia latwo nie odda mistrza Turcji

Proletariat

4 porada- bardzo istotną sprawą chyba zreszta w każdej taktyce są ustawienia indywidualne zawodników, w szczegolnosci takie opcje jak nastawienie, odbior, krycie, gra przy przeciwniku, rajdy czy rajdy z pilka.
Pamietaj ze srodkowi obroncy musza miec
NASTAWIENIE- Defensywne, podchodzące pod Ultradefensywne
ODBIÓR- Agresywny
KRYCIE- 1/1
GRA PRZY PRZECIWNIKU- czesto mniejwiecej ustawione w 9/10 paska
RAJDY I RAJDY Z PILKA- zadko

Kolejne formacje powinienes stopniowo modyfikowac na bardziej ofensywne, z tym ze krycie 1/1 zastosuj u wszystkich obroncow i defensynych pomocnikow, a strefowe u reszty.

Pamietaj ze mozesz rowniez grac na ustawieniach jakie proponuja nam tworcy do kazdej pozycji, ale sa one bardzo wysrodkowane a wyniki na nich przecietne.

To tyle byc moze kiedys opisze ta taktyke bardziej szczegolowo a na razie masz tyle. Na poczatek wystarczy potem sam dojdziesz do wlasciwych wnioskow jaka taktyka i jakie ustawienia dla druzyny i poszczegolnych graczy sa najlepsze... amen

Proletariat

04.12.2005 12:51    #79359     Sufler - Porady do gry - pomocy!!
ludzie mam tego typu problem ze gra mi nie dziala sciagnalem sobie z neta ale nie mam cracka i dalej wywoluje zeby wlozyc poprawny dysk dodam ze w daemonie zaznaczylem plik fm.exe i ustawilem w nim zgodnosc z windows nt ale wciaz jest lipa.nie posluguje sie alcoholem mam tylko daemon tools i nie mam nagrywarki na kompie. da sie cos z tym zrobic??

Proletariat

Jak na razie to wszystko wygląda super. Zacząłem grać Jagą i cieszę się, że wreszcie rezerwy klubów drugiej ligi mają prawdziwych piłkarzy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.