Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
05.12.2005 22:50    #79331     Sufler - Porady do gry - Polish Mega Logopack v1.0
Pierwsza wersja dodatku graficznego do FM 2006. Zawiera herby wszystkich polskich druzyn z ligi pierwszej, drugiej i nizszej, ktore sa w bazie po jej zaktualizowaniu przez Robi Robson & GeedieZ Revolution Update Team FM 2006 v1.0. Zapraszam do sciagania i komentowania ;)

http://cmrev(...)pack.zip

Grzechoo Hajer Przodowy

05.12.2005 22:40    #79332     Sufler - Porady do gry - talenty
Helder Barbosa (Porto), Leyirlton (nie wiem dokładnie jak sie pisze to nazwisko, wiem że gra on w klubie Goias), Everton (Santo Andre), Anderson (lewoskrzydłowy, Gremio), Onder (Fenerbahce, obrońca), Kameni (bramkarz, Espanyol), Jefferson (Santos?). Wszyscy znalezieni przez mojego kolege

Proletariat

05.12.2005 21:03    #79333     Sufler - Porady do gry - talenty
dodam jeszcze marcina radzewicza, irka adamskiego, krzyska baka, marcina nowackiego, masrcina smolinskiego i adriana sikore...ogolnie bardzo latwo sie gra Ruchem Chorzow...maja bardzo silny sklad na poczatku gry,ktorym bez problemu mozna awansowac do I ligi i sporo w niej namieszac

Proletariat

05.12.2005 20:55    #79334     Sufler - Porady do gry - trenerzy
poszukaj trenerow ktorzy sa bardzo slabi znani i bezrobotni..z nimi jest najlatwiej..asysten powinien miec wysokie atrybuty pracy z mlodzieza, motywacji, determinaci, szkolenia graczy z pola i ocena potencjalu gracza

Łunio Partyzant

Grupa: Użytkownik
05.12.2005 20:37    #79335     Sufler - Porady do gry - Program exe
Cześc, tydzień temu kupiłem sobie w empiku fm 06, jak go zainstalowałem i chciałem odpalić to wyskoczył mi komunikat: "wystąpił problem z aplikacją fm.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." Czy da się jakoś właczyć Footballa????

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

05.12.2005 16:52    #79336     Sufler - Porady do gry - Wielka Miłość
Gratuluję Ci płci przeciwnej :P
myspace.com/marneszanse

Proletariat

05.12.2005 15:36    #79337     Sufler - Porady do gry - serious error
wlasnie w tym problem, gram na różnych ligach i problem się powtarza lub (co najdziwniejsze) nie, raz idz jak po maśle a potem raz za razem wyskakuje ten błąd. Gram na small database, system win 2000

CBS Partyzant

05.12.2005 15:10    #79338     Sufler - Porady do gry - Trening
rem-8 mam kilka pytan dot. treningu, moze cos doradzisz...
w obciazeniahc treningowych w wiekszosci treningow mam napisane lekko, tylkko niektore treningi maja atrybut srednio, jak to zmienic? Nie chodzi mi o indywidualne treningi graczy, tylko o trening poszczegolnych atrybutow w okienku, gdzie przydziela sie trenerow do treningu. Czy powiniennem zatrudnic lepszych trenerow?
A drugie pytanie brzmi: jakie atrybuty trenowac u obroncow, pomocnikow i napastnikow intrnsywnie, a ktore mniej intensywnie? Nie chce gotowej recepty na trening, a kilka porad, zeby nie bylo za latwo :)
Pozdrawiam

CBS Partyzant

05.12.2005 14:57    #79339     Sufler - Porady do gry - talenty
freddiego wykrylem samodzielnie i spisuje sie naprawde niezle, musialem mu tylko dac troche pograc z druzyna, efekty same przyszly :)
a z mlodziezy to jakub rzezniczak jest niezlym talentem oraz kilka innych perelek, ale lepiej samemu poszukac :D

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
05.12.2005 11:47    #79340     Sufler - Porady do gry - Wielka Miłość
bocian: wystaw słaby skład i przegraj kilka meczów, wtedy sie zdenerwujesz i odlozysz na chwile gre. Sprobuj tez bardziej poswiecic sie plci przeciwnej :)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution