Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

steffanello Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.12.2005 14:25    #79321     Sufler - Porady do gry - Polish Mega Logopack v1.0
HHHA udało mi się
w tym dodatku trzeba zmienić nazwy lig
2 liga polska na II liga polska
nizsze ligi na niższa liga
orange jest ok.
ktoś kto zrobil tego logopacka zapomnial o kompatybilności nazw w bazie i dodatku. no to teraz się pobawię z tym facepackiem i kitem bo też są podobne błędy. a potem sobie wreszcie pogram w ładniej pol lidze.

Paweł Partyzant

07.12.2005 13:21    #79322     Sufler - Porady do gry - Okres przygotowawczy do sezonu
Witam, Mógłby ktoś opisać tutaj jak powinien wyglądać porządnie przepracowany okres przygotowawczy do sezonu? Tzn. przede wszystkim jak ustawić trenig, ile on powinien grać, na jaki czas dać zawodnikom urlop, ile sparingów rozegrać, czy dać zawodnikom zupełnie odpocząć przed pierwszym meczem sezonu?

Obecnie robiłem to tak, że aerobik i siłę dawałem prawie na maksa, resztą prawie na zero, a wracałem do normalnego treningu, którego używam przez cały sezon na 2-3 dni przed pierwszym meczem. I bardzo wielu zawodników miało w sezonie Poważne braki kondycyjne. Choć teraz, gdzieś tak po 2 kolejkach jak gdyby złapali formę i grają dużo lepiej. Czyli złapali formę o 2 tygodnie za późno...
Pozdrawiam.

Proletariat

07.12.2005 10:43    #79323     Sufler - Porady do gry - Polska czcionka w turnstyle
bez problemu zrobisz to zamieniając pliki z czcionkami z katalogu c:/program files/..../fm2006/data/skins/turnstyle/fonts na pliki z czcionkami posiadającymi polskie znaki np. times new roman, arial,etc.
Poprostu bierzesz np. z katalogu windows/fonts wybrane czcionki (z polskimi znakami) i wklejasz do katalogu turnstyle/fonts pamiętając aby zamienić ich nazwy na te używane przez skina...

Proletariat

07.12.2005 10:16    #79324     Sufler - Porady do gry - Powazne braki kondycyjne
Witam. Jeden z moich graczy doznal kontuzji na poczatku sezonu. Po jej wyleczeniu nie moze dojsc do 100% kondycji. Na karcie ma napisane, ze ma powazne braki kondycyjne. Probowalem wystawiac go do skladu, zeby pogral, ale sie szybko meczyl. Stworzylem mu nawet specjalny trening (sila, aerobik) i nic. Pomozcie!!

Proletariat

Zawodnicy Pogoni mają za wysokie atrybuty techniki i dryblingu w porownaniu z innymi grającymi w polskiej lidze. No i nie wszystkim zawodnikom Lechii poodbierano ulubione zagrania(Zuk,Piotrowski,Leszek). Nie wiem tez co z Rasiakiem- w oryginalnej bazie był "flamboyant"- to Smolarek powinien być "flamboyant". Dodałbym tez umiejetnosci innym piłkarzom np. KOsowki-bieg z piłką lewą stroną, poprawił Jopa i statystyki kilku młodych piłkarzy(Korzym,Janczyk), którzy grają w pierwszych składach(czyli powinni być lepsi niz pozostali piłkarze z tych samych drużyn).

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
06.12.2005 22:56    #79326     Sufler - Porady do gry - Polish Mega Logopack v1.0
Info na glownej tez bedzie, ale nieco pozniej :>
A kitpacki to sie jeszcze zobaczy :> Pewnie beda, ale raczej nie przed startem sekcji graficznej :>

Proletariat

06.12.2005 12:09    #79327     Sufler - Porady do gry - zmiana zarzadu
nie ale za dlugi mozna dostac minus 10 punktow a to mi tez sie nie zdarzylo wiec nie wiem co ta gra w sobie jeszcze kryje

Proletariat

06.12.2005 10:34    #79328     Sufler - Porady do gry - Rezygnacja i frustracja
Nie jestem wielkim znawcą FM ogólnie ale mnie bardzo zainteresowała FM 2006 i jest OK. Zakupiełem niedawno ale gram codziennie po kilka godzin .. do wczoraj..
Zniesmaczyła mnie bardzo sytuacja jaka zdarzyła sie wczoraj tj. 05.12.05 opisze krótko. W FM 2006 gram 2-ligowym Śląskiem Wrocław nawet mi nieźle idzie jak na pierwszy raz w lidze jak i w pucharze Polski.W tym ostatnim gram nawet w 3 rundzie i wczoraj grałem z Polonią Warszawa po dramatycznym dwu-meczu wygrałem po dogrywce w karnych ale okazało się że mimo informacji że wygrałem ten (raport z meczu i inne) do kolejnej rundy awansowała Polonia!!!!!!!!!! Rozbeżne komunikaty w Wiadomościach np. w jednej było wygrał Śląsk po ciężkiej grze a na dole awansowała Polonia!!!?????Kuzyn był przy tym i wywalił oczy na wierzch, jak to możliwe by w takiej grze były takie numery ja gram i wygrywam a awansują inni a może dotyczy to tylko pucharów i karnych bo lidze nie było takich histori, gra jest oryginalna czy możliwe jest aby ta wersja była wadliwa, czy występowały kiedyś tego typu przekłamania proszę o odpowiedź, teraz odpoczywam od FM 2006 i pozdrawiam

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Jesli chodzi o problemy techniczne z gra, to najlepiej poszukac tutaj:
http://www.gram.(...)sp?g=300
Jest tam tez opcja zgloszenia problemu do pracownika dzialu pomocy technicznej, z ktorej mozna skorzystac, gdy "swojego" problemu nie znajdziesz na liscie.

siimoon Partyzant

Cześć wszystkim mam oryginalną wersję dzisiaj kupiłem .. instaluję, instaluję Patcha, ładuję gierke, chce grać daje kontynuuj i klops wyskakuje jakiś poważny problem o treści EOJ1K8. I gierka wyskakuje do pulpitu i na tym konczy sie moja przygoda na ławce trenera. NIe moge nawet savnąć... Błagam pomóżcie mi. Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution