Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
Bramkarz - refleks, chwytanie, jeden na jednego
Sr. obrońca - gra głową, krycie, odbiór
Skrajni obrońcy - odbiór, krycie, dośrodkowania, szybkość (wg mnie, ja na to patrze)
Def. pomocnik - strzały z dystansu, odbiór, podania
Ofen. pomocnik - podania, drybling, strzały z dystansu
Skrzydłowi - szybkość, dośrodkowania, drybling, strzały z dystansu
napastnik - wykończenie akcji (najważniejsze), gra głową, technika, strzały z dystansu.

Proletariat

07.12.2005 20:41    #79312     Sufler - Porady do gry - polecenia dla druzyny
Ja osobiscie nie gram na snajpera i rozgrywajacego, a krycie normalne winno byc...
Maksymalne krycie dawaj indywidualnie obroncom i srodkowym pomocnikom..
Pamietaj o ofsajdach a reszta ok.

Grzechoo Hajer Przodowy

07.12.2005 20:40    #79313     Sufler - Porady do gry - Gra w 2 lidze polskiej
Ja to nazywam CHAMSTWEM i PORÓBĄ. Wtedy wyklinam ile moge i wyłączam gre :) Czasami, jeżeli zdarza mi sie takie cos częściej, wywalam sejva i nie gram dalej...

Grzechoo Hajer Przodowy

07.12.2005 20:38    #79314     Sufler - Porady do gry - polecenia dla druzyny
Ja gram kryciem maksymalnym, nastawienie normalne (chyba 2 na plusie), zawsze ustawiam kontry, gre na snajpera i rozgrywającego, szbkosc na około 3 na plusie, odbiór normlany.

Proletariat

07.12.2005 20:18    #79315     Sufler - Porady do gry - Gra w 2 lidze polskiej
Gram Kszo juz drugi sezon. W pierwszym ledwo uniknalem spadku bo zajalem 13 miejsce. Denerwuje mnie to ze bardzo czesto po strzeleniu bramki przez moj klub przeciwnicy odpowiadaja 2min pozniej. Kiedys wygrywalek 3-0 z liderem i przegralem 3-4. Czy mam za slabą obronę czy to jakis moj blad w ustawieniu i poleceniach dla dtuzyny? Prosze o pomoc

jakubkwa Człowiek Renesansu

07.12.2005 20:04    #79316     Sufler - Porady do gry - Polish Mega Logopack v1.0
steffanello - chyba jednak nie masz racji. Kompatybilnosc nazw w bazie i dodatku nie jest potrzebna do dzialania dodatkow graficznych. Wystarczy zeby byl dobry plik konfiguracyjny. Wylaczenie cache, a potem zmiana skina lub przeladowanie gry zalatwia sprawe. Czasem trzeba jeszcze skasowac zawartosc kataloga data/cache. W kazdym razie nazwy folderow nie maja zadnego znaczenia ;)

Proletariat

07.12.2005 18:22    #79317     Sufler - Porady do gry - Kontrakt
chciałbym się zapytać czy w fm2006 jest nadal problem z tym ze zawodnik ktory nie jest zainteresowany grą w danym klubie, nawet za 10mln tygodniowo do niego nie przejdzie?? W rzeczywistosci sa sytuacje, ze dobry zawodnik przechodzi do nieznanego klubu np. Maniche, Anelka..

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Defensywni pomocnicy także potrzebują mieć Tackling, Heading i Jumping, żeby móc przecinać wszystkie podania i odbierać piłki. Podania też mogą im się przydać jeśli dasz im trochę ofensywne zadania.
U obrońców i defen. pom. bardzo ważne są atrybuty fizyczne. Żeby zatrzymać wielkich obrońców trzeba użyć swojego wielkiego ciała :P
Ofensywny pomocnik- tak jak wyżej, tylko, że nie potrzebuje mieć Crossingu od skrzydłowego :P Najważniejsze na tej pozycji są podania i tak samo u zawodników skrzydłowych.
Skrzydłowy- tak jak wyżej + podania.
Napastnicy- Pace, Dribbling, Finishing, Off the ball, Acceleration, Heading...

Sporo też zależy od stylu gry. Jeśli masz zamiar grać skrzydłami to w napadzie potrzebujesz piłkarzy wyoskich, skocznych i dobrze grających głową. Jednak jeśli masz zamiar dawać swoim strikerom prostopadłe piłki to na pewno potrzebują oni mieć dobre przyspieszenie, szybkość itp.
myspace.com/marneszanse

steffanello Partyzant

Grupa: Użytkownik
07.12.2005 14:50    #79319     Sufler - Porady do gry - FACE+KICK+LOGO pack
stro na na której naprawde można nassać pełno grafiki do FMa http://www.sortitoutsi.net/ nawiasem mówiąc zajebista sprawa!!!

Proletariat

07.12.2005 14:29    #79320     Sufler - Porady do gry - Patch
Skąd mam ściągnąć patch (i jaki) i jak go zainstalować,żeby nie mieć klopotów z grą (chodzi mi głównie o polsko-angielską mieszankę językową po instalacji niektórych patchy)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution