Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.12.2005 12:48    #79281     Sufler - Porady do gry - Mecze Towarzyskie
Nie całkiem. Jak robisz towarzysko ligę i ją wygrasz, to morale znacznie wzrasta. Nie wiem, jak z pucharem towarzyskim.

Proletariat

11.12.2005 12:41    #79282     Sufler - Porady do gry - Reputacja Wzrasta
Nie wiem czy zauważyliście,ale w fm 2006 bardzo szybko wzrasta reputacja menagera,ja po jednym sezonie miałem światowa i każda reprzezentacja stała przedemną otworem,gram borussią dortmund.

Proletariat

11.12.2005 12:36    #79283     Sufler - Porady do gry - Wymarzona Sprzedaż
Nie wiem, czy cieszyć się czy płakać, ale zawodników wartych np. 12 tys. euro,sprzedaje za milion.Gram widzewem i wyczyściłem trochę ,trzeba przyznać słaby skład, na czy zarobiłem 5 mln euro.Czy tak jest w rzewistości?

krzywy Partyzant

11.12.2005 10:28    #79284     Sufler - Porady do gry - z rezerw do I druzyny
jeszcze jedno pytanie.
wszyscy radza w meczach towarzyskich lub pucharowych ogrywac rezerwy.
ale jak to zrobic?
zeby taki koles zagral w meczu musze go cchyba powolac do pierwszej druzyny. po rozegraniu meczu lub kilku bylby mi juz niepotrzebny wiec zdegradowal bym go powrotnie do rezerw co wiaze sie ze spadkiem morale.
Jest jakies inne rozwiazanie aby taki rezerwista zagral sobie mecz

krzywy Partyzant

11.12.2005 10:15    #79285     Sufler - Porady do gry - kupno zawodnika
mam problemy z przeprowadzeniem skutecznego transferu.
Gdy klub juz sie zgodzi na transfer, to zawodnik odrzuca moja propozycje. dlaczego?
dodam ze gram widzewem.
a kasy dla niego daje troszke wiecej niz wynosi srednia dla danej grupy zawodnikow w klubie.
Mam tez problem ze sciagnieciem pilkarzy bez kontraktow. najczesciej takze odrzucaja moje propozycje.
dodatkowo pojawiaja mi sie komunikaty ze inne druzynypozyskaly takich zawodnikow a ja po ustawieniu filtra w wyszukiwarce na wolnych obroncow bez kontraktu znajdyje raptem z 15 nazwisk

(L)egionista Partyzant

10.12.2005 22:52    #79286     Sufler - Porady do gry - Skład
Dlaczego grając na przykład Zagłębiem Sosnowiec jest tak , że bierze sie raport o zespole i pisze ze z takim skladem mozemy powalczyc o awans do ekstraklasy , a gdy sie dokupi na przyklad dwoch pomocnikow pisze ze druzyna musi byc wzmocniona zeby miec szanse na awans ? :/

core Partyzant

10.12.2005 22:24    #79287     Sufler - Porady do gry - z klubu do reprezentacji
Ja na poczatku 4 sezonu zostalem selekcjonerem Polski. Gram Widzew i w 1 sezonie awansowalem do orange ekstraklasy w 2 wszedlem do uefa w 3 zdobylem mistrza i awansowalem z grupy w pucharze uefa i na poczatku 4 po mś zrezygonowal janas i go zastapilem

Proletariat

10.12.2005 22:05    #79288     Sufler - Porady do gry - Windows Me - wiesza się
ale to jest cm3 , ten procesor nie powinien mieć żadnych problemów z tą grą

Proletariat

10.12.2005 20:17    #79289     Sufler - Porady do gry - pilkarze zagraniczni
Jesli w jakims klubie moze grac tylko 5 pilkarzy zagranicznych to jak moge to zmienic.

darsmo Partyzant

10.12.2005 17:04    #79290     Sufler - Porady do gry - Problem z grą!!!
już wszystko gra poprostu odinstalowałem i zainstalowałem jeszcze raz i gra

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution