Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

11.12.2005 20:05    #79271     Sufler - Porady do gry - Problem z backgrunds
Mam problem z backgrunds. Zgralem do katalogu Football Manager 2006datagraphicsackgrounds zamienilem configa i nic. Caly czas ta dobijajaca monotonna trawka w tle. POMOCY . Z gory thx

Proletariat

11.12.2005 19:28    #79272     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
Opcję przeszkadzania bramkarzowi wypróbowałem, stosowałem wiele kombinacji ustawień taktycznych rzutów rożnych. Gdy gram krótką piłką, to bardzo często przeciwnik mi ją zabiera. Czesem udawało mi się (znaczy się moim podopiecznym) zagrać płaską piłkę wprost pod nogi nabiegającego na ok. 10 metr zawodnika, ale zawsze obrońcy wybijali piłkę z linii, lub piłkarz po prostu nie trafiał. Wykonawców także wielu wypróbowałem (ich"rzuty rożne" oscylują w granicach 17-15), oczywiście bez skutku :/

janos Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.12.2005 19:27    #79273     Sufler - Porady do gry - Aklimatyzacja
Dwóch z moich nowo przybyłych graczy ma kłopoty z aklimatyzacją, nic nie skutkuje podwyższam im oceny po meczowe, chwale w mediach, wysyłam na urlopy. Co mam zrobić? :/

Proletariat

11.12.2005 18:31    #79274     Sufler - Porady do gry - Problem dosyć dziwny.
A więc instalowalem ostatnio kitspacki i logopacki i jescio backgrounds ze strony soritutsi czy siakos tak. No i po wpakowaniu w odpowiednie katalogi mam cos takiego ze nie mam backgrounds tych ktore gralem. Ale co jest najbardziej dziwne gdy wchodze w grze na jakiegos zawodnika to zamiast jego umiejetnosci wyrazonych w liczbach mam sluppki jak podczas treningu. Dopiero gdy porownuje jakis zawodnikow to mam wartosci liczbowe. PLIZ POMOZCIE CO ROBIC !!!

hewitt Partyzant

11.12.2005 17:37    #79275     Sufler - Porady do gry - Facepack
Wrzucilem face pack do katalogu data/graphics/pictures/players/pol/ekstraktlasa/ to byly facepacki legi i wisły i nie dzilaja

Proletariat

11.12.2005 15:46    #79276     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
Gram Legią, zespół mam dość dobry (2008r., niestety z CL pożegnałem się po fazie grupowej:/), może główkarzy niesamowitych nie mam, niemniej jednak bramki po strzałach głową czasem (raz na 2-4 spotkania) padają. Niestety, tylko "z gry". Od ok. 2 lat nie strzeliłem gola z rzutu rożnego (włączając w to także sparingi itp.). A okazji mam dużo, gram ofensywnie i bramkarz lub obrońcy przeciwnika za linię końcową bardzo często piłkę wybijają. Próbowałem już różnych ustawien taktycznych- domyśle, nabiegi na krótki słupek, linia pola karnego etc. Strzeliłem nawet jedną ramkę, ale sędzie dopatrzył się faulu. W reżimie treningowym mam 2 razy stałe fragmenty gry (of.) i trening "główkarski" także 2 razy. Co począć?

Proletariat

11.12.2005 15:33    #79277     Sufler - Porady do gry - Problem z gra
Mam pytanie gra zawiesza mi sie w czerwcu i nie da sie niec zrobic czy jest jakis sposob na taka awarie ??

lech.hunter Partyzant

11.12.2005 13:51    #79278     Sufler - Porady do gry - Scout fm 06
czy istnieje program, który zastąpil by scouta nygrenna, scout na stronie sortitoutsi.net działa, ale ma śmieszną bazę, wyszukaliście coś drodzy FMowcy

Proletariat

11.12.2005 13:17    #79279     Sufler - Porady do gry - talenty
Ja znalazłem pare perełek i wszystkie przeszły do Polskiej ligi (Legia :P ):
Scara Ngobese (Kaiser Chiefs) - wymiatacz lewej strony, super skrzydlowy i do tego tanii !!
Indio (Victoria - Brazylia) Kupilem go za 775 tys euro ale bylo warto !!! 19 latek, prawy pomocnik. Po sezonie wyceniaja go na 2,9 mln. Nie zamierzam sprzedawac tak tanio :) Wiec jeszcze pogra :P
Cristian Fabbiani (Lanus - Argentyna ) Rasowy mlody napadzior !! Ma 21 lat i jest niezawodny z przodu.
No i Polski Mistrz KAZIMIERCZAK !!! ten z pogoni DM. po sezonie najlepszy garcz ligi.
Dodamm, że odpalilem na poczatku w opcjach wszystkich graczy z Argentyny i Brazylii (kraje które sa wyegarnia talentow FMa) i baze na huge. Prosze o odpowiedzi gdy ktos sprawdzi tych zawodnikow.

bastek26 Partyzant

11.12.2005 13:14    #79280     Sufler - Porady do gry - Galaktyczne ceny !!!!!!!!!
Pytanie. Czy u innych graczy też występuję podobnego rodzaju problem?? Czy to może zależy od czegoś innego??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution