Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

gosc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.12.2005 12:58    #79261     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
Nie sugeruj sie duza iloscia rzutow roznych. Z moich obserwacji wynika, ze jaka taktyka bys nie gral i jakich zawodnikow na skrzydlach bys nie mial, to 99% dosrodkowan zostanie przechwyconych przez obronce druzyny przeciwnej na zasadzie wybicia na rzut rozny. Wiec zaryzykowalbym stwierdzenie, ze rzuty rozne w FMie nie sa tym, czym w rzeczywistosci, maja jedynie poprawic strone wizualna gry. Moja obecna druzyna strzelila dopiero 1 gola z rzutu roznego i to ponoc niezamierzonego. Praktycznie kazde dosrodkowanie laduje za bramka po rykoszecie od obroncy. Wygrywam mecz za meczem strzelajac kilka bramek w kazdym, zawodnicy strzelaja z roznych pozycji, takze glowa, w scisku itp. Niestety rzuty rozne koncza sie na glowie obroncow, ktorzy jak magnes przyciagaja pileczke. Atrybuty moich zawodnikow odnosnie rzutow roznych sa dosc wysokie, czyli podchodza pod 15. Do tego przeciwnicy sa o klase gorsi, poniewaz stworzylem w II lidze polskiej ekipe juz na I lige, co skutkuje wczesniej opisana nieprzerwana seria zwyciestw, zwykle wysokich. Podsumowujac gdyby omawiana kwestia bylaby zalezna od czegokolwiek i mozliwa do zmiany na lepsze to moja druzyna na pewno strzelalaby wiecej goli z rzutow roznych, one po prostu same by wpadaly.

Proletariat

12.12.2005 11:48    #79262     Sufler - Porady do gry - Gole
Absurd!!! Nie rozmawiaj z pilkarzami podczas przerwy???
Szczykiewicz prosimy o rozsadne solucje...
A jaka taktyka grasz Control? Jezeli masz 4 obroncow nie powinienes zmieniac z taktyki ofensywnej na defensywna... Idz za ciosem, jezeli strzeliles bramke przeciwna druzyna bedzie chciala doprowadzic do wyrownania, wtedy przydaje sie gra z kontry i nastawienie ofensywne, dzieki ktoremu bedziesz mial szanse wbic 2 gola...

Proletariat

12.12.2005 11:39    #79263     Sufler - Porady do gry - Pathe
co to znaczy patch ci nie chodzi???
Bo jezeli gra nie chodzi to napisz do cd projektu (dzial techniczny) albo jezeli masz pirata to se kup orginala;)

progresywny Partyzant

12.12.2005 09:32    #79264     Sufler - Porady do gry - Facepack
W większosci wypadków wystarcza jedynie wyłączenie w usytawieniach cache skórki i wybranie nowej skórki, a potem (ciągle z wyłączonym cache skórki) powrót do skórki na której graliśmy. Nie trzeba wtedy wylączać Fm-a :-). Sposób podany przez @jakubowa daje oczywiście 100% pewności.

boro.rm Partyzant

11.12.2005 23:36    #79265     Sufler - Porady do gry - z klubu do reprezentacji
Ja grając w FC Koln zajełem 3 miejsce w lidze i po połowie drugiego sezonu miałem oferty z Portugali Turcji i Angli.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
11.12.2005 23:21    #79266     Sufler - Porady do gry - logopack
Wszelkie dodatki graficzne traktowac nalezy tak samo. Jesli masz juz wylaczona opcje "uzywaj cache skorki", powinno wystarczac przeladowanie skina (zmiana na inny i powrot - lub nie).

Dezerter Partyzant

Grupa: Ekspert
11.12.2005 20:55    #79267     Sufler - Porady do gry - EDYTOR czasu rzecz. PROBLEM
Hm.. raczej musisz, nawet nie ze względu na edytor, ale dla lepszej rozgrywki bo ten patch (jedyny jak narazie) poprawia masę błędów.
http://www.gram.(...)?id=1070

Jeżeli nie masz możliwości pobrania tak dużego pliku, odsyłam do tej informacji:
http://www.gram.pl/news.asp?id=735

aneuman Partyzant

11.12.2005 20:46    #79268     Sufler - Porady do gry - EDYTOR czasu rzecz. PROBLEM
nie gram na takim jaki kupilem, nie instalowalem zadnego patcha, czy musze?? DZieki z gory za wyrozumialosc i pomoc

hewitt Partyzant

11.12.2005 20:30    #79269     Sufler - Porady do gry - logopack
wgralem logo pack tak ja trzeba data/grapihcks/pictures/logos/clubs/pol/ekstraktlasa i nie dziala!!!!!!!1 dlaczego pomozcie

aneuman Partyzant

11.12.2005 20:26    #79270     Sufler - Porady do gry - EDYTOR czasu rzecz. PROBLEM
MAm FM 06 oryginalny ;-) Chcialem zainstalowac i uruchomic edytora czasu rzeczywistego ale , hmm sciagam go probuje wlaczyc ( gra odpalona oczywiscie dziala w tle ) i wyskakuje mi jakis komunikat o tym ze mam inna wersje FC ale i to najdziwniejsze FM 2005. I nie odpala sie. Oczywiscie zainstalowalem .net 1.1.
POMOZCIE LAIKOWI, Z GORY WIELKIE DZIEKI

Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution