Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

12.12.2005 16:06    #79251     Sufler - Porady do gry - Mały klub !!
na przyszlosc bardziej sprecyzuj swoj problem
Zadam takie pytanie i powiedz czy znasz solucje do problemu: mam problem z gra, pomozcie!!!

Proletariat

12.12.2005 15:48    #79252     Sufler - Porady do gry - Do wszystkich fanów bundesligi
bezkitu, a niech mi ktos powie czy lepiej jest grac wrozka czy barbazynca w tym no... rpg ktorego nie mam bo w rzeczywistosci wrozek nie ma a barbarzyncy wigineli i wogole... Ludzie to jest poradnik do gry fm2006
!!!

Proletariat

12.12.2005 15:47    #79253     Sufler - Porady do gry - Polonia Warszawa - napisy
Mam problem z grą Polonią. Otóż nazwa klubu i komentrza meczowy są na czarno - (ciemnoszaro). Podczas meczu nie widać żadnego tekstu o tym co dani kopacze robią - tło, na którym są komentarze jest przecież czarne. Nie ma znaczenia czy mecz jest u mnie czy na wyjeździe. Zmiana skórek nie pomagała.Problem pojawił się wraz z nowym uptadem, wcześniej było ok, z tego co pamiętam nazwa była na biała więc nie było problemu. Co z tym mogę zrobić? Można jakoś to "naprawić" we własnym zakresi. jak? Z góry dzięki

Proletariat

12.12.2005 15:38    #79254     Sufler - Porady do gry - Aklimatyzacja
czesto mimo wielu dobrze rozegranych meczow, dobrych ocen i regularnego chwalenia w mediach zawodnicy maja problemy aklimatyzacyjne...Sa to zawodnicy z innych lig i innych narodowosci...
Nic dziwnego kiedy sprowadza sie do druzyny, gdzie 99% to zawodnicy tej samej narodowosci (czyt. polskiej), np. czarnoskorego lub brazylijczyka...
Jezeli druzyna posiada sklad miedzynarodowy to z aklimatyzacja nie powinno byc problemu, rowniez gdy sprowadzanemu zawodnikowi nie daje sie dominujacego statusu w druzynie, bo jezeli taki ma np. byc niezastapiony dla klubu bedzie ciazyc na nim ogromna presja...
A pozatym czas, po sezonie taki delikwent powinnien pogodzic sie z tym ze bedzie tu gral i kropka...

Hager Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.12.2005 15:14    #79255     Sufler - Porady do gry - Ach ta kondycja ?!
no ja juz nie wiem (czy ja mam tyklo takie problemy?) gram sezon 2010/2011
i od jakis 3 seznów mam problemy z kondycja (tz zawdonicy sie szybko mecza i po 60 min niektórzy maja juz ok 60%), to postanowiłem potestowac rózne rzeczy. Rotacja składu, towarszyskie w okresie przerwy letniej w róznych ilosciach, trenig w przgotowaniu siłowu i areobik, i nadal jedna wielka kupa jakies pomysły?

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
12.12.2005 14:24    #79256     Sufler - Porady do gry - facepack
Powiem naszym grafikom żeby tu zajrzeli ;)
myspace.com/marneszanse

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
12.12.2005 14:10    #79257     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Chodzi o to, że zmienianie taktyki co chwila nie jest dobre dla twoich piłkarzy, kótrym wszystko zaczyna się mieszać, w której to taktyce mieli grać tak, a wktórej tak. POza tym zagranie jedną taktyką jednego meczu nic ci nie powie o tej taksie, trzeba rozegrać conajmniej kilka meczy z różnorodnymi drużynami.
myspace.com/marneszanse

gosc Partyzant

12.12.2005 13:45    #79258     Sufler - Porady do gry - Juniorzy
Hmmm, nie wiem czy odpowiedz na pytanie Julcimara byla do konca prawdziwa ;-). Owszem, obserwatorzy wyszukuja mlodych pilkarzy, ale z tymi ich zdolnosciami to juz roznie bywa ;-). Obserwator z atrybutami oceny umiejetnosci i potencjalu gracza powyzej 15 w sezonie na prawde utalentowanych mlodziakow mi raczej nie znajduje, a jak juz to trafi sie jeden lub dwoch na kilka setek proponowanych :-).

gosc Partyzant

12.12.2005 13:29    #79259     Sufler - Porady do gry - Skład
T nie zalezy od asystenta. Gram druzyna, ktora w II lidze polskiej ma juz na polmetku 20 punktow nad reszta stawki, na zadnej pozycji zaden asystent nie wykazal mi w pierwszej jedenastce zawodnika ponizej 3 gwiazdek. Mialem poczatkowo strasznie cienkiego asystenta, ktory informowal mnie tylko, ze druzyna musi byc wzmocniona, zeby zalapac sie na gorna polowke tabeli. Ciekawe, ze rownoczesnie w ekranie informacji o klubie mam non stop zapis "kandydat do awnasu". Pomyslalem, ze gosc jest tak cienki, ze nie wie co mowi. Wiec sprowadzilem do klubu asystenta z wysokim wspolczynnikiem prowadzenia zespolu, rozpoznawania potencjalu i umiejetnosci gracza. Kilka innych atrybutow tez mial wysokich, ale wedlug mnie nie byly one istotne jesli chodzi o kierowanie zespolem i ocene jego mozliwosci. Niestety po wejsciu w ekran raportu oczom mym ukazal sie znajomy tekst...ze musze wzmocnic druzyne. Mam dwie rownorzedne jedenastki, ktorymi gram wymiennie, czyli stosuje rotacje zeby sie nie przemeczali i nie plakali, ze nie graja. Wiec kwestia zaplecza tez jest na dobrym poziomie. Podsumowujac pewnie jednak BUG.

gosc Partyzant

12.12.2005 13:11    #79260     Sufler - Porady do gry - z rezerw do I druzyny
Jesli druzyna rezerw bedzie rozgrywala w tym czasie mecz, to nie da sie wstawic pilkarza do pierwszego skladu. Jest to dla mnie zupelna bzdura, bo przy najmniej zawodnicy, ktorzy nawet na lawce w rezerwach nie siedza powinni byc dostepni dla pierwszej druzyny bez dyskusji. Choc nie byloby chyba olbrzymia trudnoscia sprawic, zeby zawodnicy z rezerw, ktorzy siedzieli na lawce w meczu rezerw rozgrywanym u siebie o godzinie 12 mogli zagrac w pierwszej druzynie w meczu u siebie o godzinie 15. Przy njamniej w Posce jest to normalne i czasem nieodzowne w sytuacji kiedy klub prowadzi pierwsza i druga druzyne.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution