Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
12.12.2005 23:12    #79241     Sufler - Porady do gry - Polonia Warszawa - napisy
Mysle ze jednak chodzi o barwy klubu, bo to od nich zalezy jakie gra kolory dobiera dla danej druzyny (tlo i litery). Wydaje mi sie, ze Robi je niezbyt fortunnie (jesli chodzi o Polonie) zmienil.

Proletariat

12.12.2005 21:34    #79242     Sufler - Porady do gry - Polonia Warszawa - napisy
Kłopot zaczął się na Chameleonie (od razu po instalce uptadu), potem przerzuciłem się na Meditade - to samo. Posprawdzałem chyba wszystkie z netu i na każdym nie ma komentarza ( z jednym ale - pojawia się czasem na meczu wyjazdowym jak gram w czerowonych koszulkach ), dlatego myślę, że to nie wina skina. Co do dodatków to: wszytskie oficjalne łatki, uptade Robiego i Polish League Graphic Pack , do tego kilka facepacków z zagranicy. Przeglądałem forum i w opisie uptade też ktoś o wspomina o braku komentarza przy meczach Polonii.

Proletariat

12.12.2005 21:21    #79243     Sufler - Porady do gry - Taktyka
tak jak reaper i szymek radza + 5 gr od siebie:
ZASADA JEST ABY NIE ZMIENIAC TAKTYKI CZESCIEJ JAK RAZ W RUNDZIE, CHYBA ZE GRAMY TAK JAK SZYMEK, INNA TAKTYKA U SIEBIE A INNA NA WYJAZDACH...

Proletariat

12.12.2005 21:16    #79244     Sufler - Porady do gry - Polonia Warszawa - napisy
a na jakim skinie grasz??

Proletariat

12.12.2005 21:10    #79245     Sufler - Porady do gry - Ach ta kondycja ?!
Hager twoj post zawieral PRZEKLENSTWA wiec zostal skasowany...
A jezeli tyczy sie kondycji to pilkarze przed sezonem powinni dwa -trzy mecze rozegrac przez pelne 90 minut co pozwala im rozlozyc sily w sezonie...
Pozatym na kondycje wplyw maja takie cechy jak sila, naturalna sprawnosc, etc.

Proletariat

12.12.2005 20:51    #79246     Sufler - Porady do gry - Odnosnie startu gry
Witam :) Czy wybieranie duzej liczby dodatkowych graczy np. 10 krajow na normalnej bazie danych spowolni nadto gre ? Dotychczas gralem na bazie duzej z 3 krajami . Parametry kompa : Athlon Xp 1400 mhz , 256 ram , karta geforce 2 64 mb mx 400 . Wiecej chyba nie trzeba :) Prosze o odpowiedz z gory dziekuje :)

Proletariat

12.12.2005 18:21    #79247     Sufler - Porady do gry - polonizacja fm 2006
Witojcie. Chyba popełniłem najwiekszy błąd swojego zycia...
Niezgadniecie co zrobilem. Moj wujek byl niedawno w Anglii i przed wyjazdem poprosilem go aby mi kupil FM 2006. Ależ wielka byla moja radość gdy wrucil wraz z moja gra. Myslalem ze sobie jakos poradze w angielskim wydaniu ale widze ze jednak ... nie. No i niestety tutaj pojawia sie moje pytanie. Czy ktos moze mi pomoc i poradzic skad moge sobie wytrzasnąć polonizacje do mojej ukochanej gry??? Błagam. Nie moge grac w njapiekniejsza gre swiata bo... bie niemoge odczytac nic w niej. Pomccy. Z gory dziekuje za kazdy dodany post.

DeMax Partyzant

Grupa: Użytkownik
12.12.2005 18:18    #79248     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
Mi się wydaje, że problem może być, gdy nie ma się "rosłych" napastników. Gram obecnie Fiorentiną i Luca Toni (ma ponad 190cm) strzela mi sporo bramek głową, także z rzutór rożnych, zdarzyło się nawet, że strzelił 2 główką, po rzutach rożnych. Zawodnik, który dogrywał, miał "Rzuty Rożne" na poziomie 20. pzdr.

dani85 Partyzant

12.12.2005 17:36    #79249     Sufler - Porady do gry - Mały klub !!
Chętnie pomogę. Gram tylko małymi klubami i mam już doświadczenie. Polecam wymienić pół kadry na darmowych kopaczy albo wystawionych za grosze na liste transferową (można ich brać za 0). Taktyka ofensywna. Nie przesadzać z ustawieniami indywidualnymi bo na tym poziomie i tak nie będą wypełniane.

SopeL Partyzant

12.12.2005 16:23    #79250     Sufler - Porady do gry - talenty
Quavas Kirk (1987) Los Angeles - można go kupić za 85 tys funtów :]
Dalibor Stojanovic (1988) Svoboda - można go kupić za 35 tys funtów
Nik Besagno (1988) Salt Lake - 250tys funtów
Jules Keita (1987) Club African - ok.130 tys funtów (po paru grach w pierwszym skladzie u mnie ma już wartosć 1,7mln funtów) :]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution