Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

17.12.2005 18:25    #79211     Sufler - Porady do gry - Pomiędzy sezonami - urlop
Dokladnie, wersja fm 2006 zautomatyzowala te opcje i dobrze bo jest to bardziej zgodne z rzeczywistoscia (kazdy gracz ma prawo wyjechac na urlop po zakonczeniu sezonu bez zgody trenera/managera). Powinienes w wiadomosciach otrzymac wiadomosc ze zaczal sie czas urlopow i kiedy wroca do pracy twoi podopieczni...

Proletariat

17.12.2005 17:32    #79212     Sufler - Porady do gry - Problem Z Kitspackami
Mam mały problem.Może on się wydawac banalny ale ja mam małe kłopoty.Wgrywam sobie kitspacki z www.sortitoutsi.com stroje 3GT...Wgrywam gdzie trzeba...Włączam gre,a tu....W klubach tych co wgrałem nie ma tych stroi...Wgrywałem grę od nowa...Dodawałem jeszcze raz...Robiłem dosłownie wszystko co ja mogłem, co wiem,ale i tak nie działa!!Pomóżcie proszę....Dzięki kązdemu kto odpisze....CMREV.COM THE BEST....

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
17.12.2005 14:56    #79213     Sufler - Porady do gry - Własny zawodnik
Można dodać własnego zawodnika do gry poprzez użycie edytora znajdującego się w folderze z grą.
myspace.com/marneszanse

Ebi-21 Kenebi Partyzant

Grupa: Użytkownik
w jaki sposob przeksztalcic zespol w pelni profesjonalny bo wiem ze sie da ale u mnie to trwa juz za dlugo

Proletariat

17.12.2005 12:58    #79215     Sufler - Porady do gry - zmieniac czy nie zmieniac?
Jak sadzicie zmieniac taktyke na mecze wyjazdowe i domowe czy nie? Opnie na forum si sa podzielone, aczkolwiek noerl g proponuje grac zawsze jedna taktyka, z kolei asmodeus 2 of pom jednemu srod. i 2 napastnikow daje mentalnosc druzynowa i zmienia w kazdym meczu( normal wyjazd ofensywa dom) Co o tym sadzicie? Dziekuje za wszelkie sugestie i podpowiedzi, milego dnia g

Proletariat

17.12.2005 10:14    #79216     Sufler - Porady do gry - Własny zawodnik
Proszę o pomoc!
Gram w FM od niedawna, a wcześniej nie grałem w inne wersje. Słyszałem, że można stworzyć własnego zawodnika np. siebie samego. Czy to prawda?

Proletariat

16.12.2005 21:28    #79217     Sufler - Porady do gry - KOnfiguracja
ale dlaczego ten błąd występuje?nie mam orginała i chce sobie pograć a tu lipa powiedzcie mi o co chodzi z tym błędem Prosze

Proletariat

16.12.2005 19:05    #79218     Sufler - Porady do gry - Ta dzisiejsza młodzież
Pamietaj ze na kondycje ma wplyw nie tylko trening, ale i chyba przedewszystkim okres przygotowawczy, a dokladniej ilosc sparingow rozegranych przez tych mlodych graczy ( wazne by wchodzili przynajmniej na 45 minut i przynajmniej 1 zagrali cale 90)

Evening Młody aktywista

16.12.2005 17:20    #79219     Sufler - Porady do gry - Ta dzisiejsza młodzież
Prowadzę krkowską Wisłę i sprowadziłem wielu młodych piłkarzy. Podczas meczu męczą się oni znacznie szybciej (szczególnie Błaszczykowski) niż starsi gracze pomimo, że statystyki wytrzymałości mają podobne. Stosuje ten sam trening dla wszystkich piłkarzy. Czy mogę zrobić coś aby tak się nie działo, czy poprostu przejdzie im to z wiekiem? Dzieki za odpowiedź.

anonimowy Partyzant

16.12.2005 15:54    #79220     Sufler - Porady do gry - Umiejętności lecą w dół
Witam, niedługo kupiłem FM 2006, pierwszy raz gram w tą serię i mam jeden proble. W trakcie sezonu statystyki moich piłkarzy lecą na łeb na szyję, w oknie treningu większość to czerwone strzałki. Jak temu zapobiec?
PS. Mimo wszystko nadal wygrywałem, gram Widzewem i po wygranym meczu z ŁKS-em jestem drugi za Śląskiem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution