Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Ebi-21 Kenebi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.12.2005 15:41    #79191     Sufler - Porady do gry - chamski blad
gram se barry townem walijskim i po 4 sezonach anglia zwalnia trenera skladam podanie i mnie zatrudniaja mimo ze nic nie osiagnalem. malo tego anglia jest aktualnym mistrzem swiata. no bez chamstwa w poprzednich czesciach tego nie widzialem. aa i mam nowego pacza

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
19.12.2005 15:07    #79192     Sufler - Porady do gry - Dodatkowe Pytanko !!!!
Otwierasz plik ze zdjęciem w programie graficznym (np. irfanview) po czym zapisujesz go pod innym rozszerzeniem. Cała filozofia :)
myspace.com/marneszanse

Pit Partyzant

19.12.2005 12:57    #79193     Sufler - Porady do gry - Dodatkowe Pytanko !!!!
http://www.irfanview.com/
Tu masz program za pomoca ktorego mozesz zapisac dowolny plik graficzny jako .png

XerfaX Partyzant

19.12.2005 12:35    #79194     Sufler - Porady do gry - liga polska w pachu
cze. czy nowy pach bedzie odzwierciedlal zmiany jakie zaszly w regulaminie rozgrywek polskiej extraklasy?? np ptak bedzie teraz gral 11 brazylijczykami (obecnie w kadrze drozyny musi byc 8 zawodnikow z polski czyli na mecz mozemy zabierac teoretycznie samych brazylijczykow a polacy moga byc tylko w skladzie i nawet na mecze nie jezdzic) a w grze obowiazuja jeszcze stare zasady czyli 5 obcokrajowcow w skladzie meczowym. wiec pytanie jest takie czy pach wprowadzi zmiany w regulaminie rozgrywek??

Proletariat

19.12.2005 12:28    #79195     Sufler - Porady do gry - praca
Życie Życiem, a gra grą... czyli...
Raczej wylecisz (L)egionisto;)
Na to czy zarzad zechce nas pozostawic na stanowisku menadzera ma wplyw kilka czynnikow:
1. Spelnianie oczekiwan zarzadu i kibicow:
jezeli masz wygrac lige, a tego nie zrobisz to wylatujesz, no chyba ze:
a) bedziesz mial wyniki w lidze mistrzow lub pucharze uefa
b) wygrasz puchar krajowy
2. Twoje kontakty z kibicami i zarzadem:
a)jezeli twoje poczynania nie sa aprobowane przez kibicow (sprzedajesz dobrych zawodnikow lub kupejesz tych "nielubianych", zlozyles oferte do znienawidzonego przez nich klubu lub chwalisz mimo mizernych wynikow pilkarzy) moze to miec wplyw na zarzad
b) jezeli doprowadziles do zlej kondycji finansowej lub zbyt czesto skladasz prosby do zarzadu, wtedy tez moze skonczyc im sie cierpliwosc i bedzie out;)

kiko24 Partyzant

19.12.2005 09:39    #79196     Sufler - Porady do gry - Kompresja
Czy macie jakis program do kompresji save bo moj plik wazy juz 120 mb i chcialbym go zmniejszyc zeby szybciej sie ladowal bo gram na laptope i dysk trohe wolno chodzi

sztazi Partyzant

19.12.2005 01:01    #79197     Sufler - Porady do gry - nasze podwórko
Mam pytanko odnośnie naszej ligi w FM 2006. W 2005 wisełką K. osiągałem coraz więcej i więcej :P. 1/8 Uefa, 1/4, uefa, 2 miejse, aż wreszcie upragniony puchar. Ściągnąłem paru młodych zawodników z ameryki poł. i wszystko jakoś grało. Jednak do dalszej gry znichęciło mnie jedno. Mianowicie w 2004 wisła miała na koncie 16-18 mln. zł -nie pamiętam dokładnie. W 2008 r na koncie było ponad 100 mln zł. Tylko jeden detal : budżet transferowy na 2004: 12mln, na 2008 :7mln :O. Zarząd zachowywał się jakby czekał by uzbierać na koncie jak najwięcej i uciec na Jersey lub Kajmany.
Czy w 06 jest tak samo, bo nie chce mi się zaczynać drugi raz tej samej historii...

(L)egionista Partyzant

18.12.2005 22:05    #79198     Sufler - Porady do gry - praca
czy wywalili by mnie z klubu jakbym gram na przykład realem i bym wygrał 3 razy z rzędu lige hiszpańską a w 4 sezonie np 3 miejsce ?

olfeusz Partyzant

18.12.2005 13:37    #79199     Sufler - Porady do gry - Za dlugie przetrzymywanie pilki
czesc,
Moi zawodnicy za dlugo przetrzymuja pilke czy to w obronie czy to w ataku i czesto po przejeciach druzyna przeciwna stwarza grozne sytuacje, a bardzo czesto konczy sie to bramka. Czy jest to spowodowane tym, ze kreatywnosc mam na 3/4 (nieograniczona)? Zmiejszylem do polowy i zobacze jak teraz bedzie.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
18.12.2005 12:21    #79200     Sufler - Porady do gry - Narodowość trenera
No, ale nie wydaje mi się żeby miało aż tak znaczący wpływ, bo przecież jest wielu zagranicznych trenerów w każdej lidze.
myspace.com/marneszanse

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution