Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

20.12.2005 17:38    #79181     Sufler - Porady do gry - odnosnie taktyki
przy graniu taktyki 442 z dwoma ofensywnymi skrzydlowymi w instrukcjach druzyny ustawiam szerokosc gry na szeroko i podania na mieszane. . w LM idzie mi slabo a mam w grupie takie druzyny jak juve, arsenal czy dynamo kijow. Taktyke ustalalem pod wzgledem porad "Wilhelma" z tematu "ustawienie 4-4-2 i walka o punkty?"
Dajta jakas porade. .z gory dziekuje ; )

Proletariat

20.12.2005 17:21    #79182     Sufler - Porady do gry - 6.0.2
jeszcze nikt tak na prawdę nie odpowiedział na pytanie czy jezeli mam już zaczęty sezon i jestem w jego trakcie to czy po zainstalowaniu patcha zmiany uwzględnione będą tylko po rozpoczęciu nowej gry czy w tym savie co gram też czy nie ???? i czy wszystkie zmiany zajdą w moim savie

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
20.12.2005 15:47    #79183     Sufler - Porady do gry - 6.0.2
A jednak do patcha jest dolaczona baza danych :P Trzeba wiec po wgraniu patcha jeszcze raz zainstalowac update RUT. Albo lepiej - skopiowac pliki dat z katalogu data/db, wgrac patcha i wkleic pliki ;)

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

20.12.2005 14:51    #79184     Sufler - Porady do gry - Kody do FMa
Panowie, kolega ma problem, a my mamy mu pomagać, a nie naśmiewać się ;)
No więc drogi Kryśku 95, jako takich kodów to do FM nie ma, natomiast jest edytor czasu rzeczywistego, dzięki któremu możesz zmienić praktycznie wszystko w swojej obecnej grze. A oto linki do niego:
www.mindcompression.com
Pamiętaj jednak, że używanie tego programu to oszukiwanie ;)
myspace.com/marneszanse

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

20.12.2005 14:48    #79185     Sufler - Porady do gry - FM2006 PL + patch 6,02?
Jest tylko jeden patch, w wersji angielskiej i żadnego innego nie ma i nie będzie. Jednak nie ingeruje on w żaden sposób na ustawiony przez Ciebie język, więc po zainstalowaniu łatki nie będziesz miał najmniejszych problemów z grą po polsku :)
myspace.com/marneszanse

Proletariat

20.12.2005 14:29    #79186     Sufler - Porady do gry - Kody do FMa
Krzysiu idz odrób lekcje koniec semestru niedługo a ty grasz i grasz w te gry

Proletariat

20.12.2005 14:00    #79187     Sufler - Porady do gry - Kody do FMa
spytaj się kolegi czy nie ma jakichś kodów na poprawną ortografię i jak ma to je użyj

ps. granie kodami w fm-a jest żałosne bo traci się całą przyjemność z gry a jeżeli już tak bardzo chcesz to budżet zmień sobie w edytorze

Proletariat

20.12.2005 13:45    #79188     Sufler - Porady do gry - Kody do FMa
Kolega z klasy powiedział mi że są jakieś kody do FM2006 na dodanie kasy do budżetu polepszenie zawodnikuw i treneruw ale ich nie zna wiec prosze morzecie mi je podac kdysz słabo mi idzie gra

Proletariat

Witam.

Mam taki dziwny problem :) Gram sobie teraz na luzie i postanowiłem edytować zawodników w czasie rzeczywistym (MCFM).Oczywiście wszyscy mają na maxa wszystkie atrybuty,pięknie grają... W czym rzecz ? Otóż w tym, że niektórym po pewnym czasie te atrybuty gwałtownie spadają np. z 20do12.W ciągu dnia... A niektórym ani razu.Mógłby to ktoś wyjaśnić ?

BzyK Partyzant

Grupa: Użytkownik
19.12.2005 19:55    #79190     Sufler - Porady do gry - Nowy klub???
Ja w CM 03/04 gralem w Wisle 4 sezony, najlepszy wynik fo final UUEFA a i tak inne, zagraniczne kluby(mialem wlaczona Polska i NIemiecka lige) nie chcialy mnie zatrudnic:P Mam nadzieje, ze w FM06 tego nie ma.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution