Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

aneuman Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.12.2005 18:25    #79151     Sufler - Porady do gry - Problem ze "szperaczami" ????
Gram w 2 ligdze niemieckiej, wysylam scoutow na poszukiwania "talentow" a tu po 3 miesiacach nici. Zadnego rezultatu. Wysylam w regiony, rozgrywki, kraje i nic. Pozdrawiam

progresywny Partyzant

22.12.2005 17:11    #79152     Sufler - Porady do gry - Problem z wirtualną pamięcią
@Goofy23 - to bardzo dziwne że przy tak dużym RAM-ie masz problemy z pamięcią wirtualną. Z problemem, o którym piszesz spotykają się posiadacze 256 czy 512MB RAM. Ale cóż ustaw w obu pozycjach 1024 i zobacz co się będzie działo. Grajac w FM powyłączaj także wszelkie zbędne aplikacje. Może warto przeskanować sobie kompa antywirusem, bo przy Twojej pamięci gra powinna smigać (wirusy lub spyie mogą czasem bardzo obciążać system).
powodzenia,
progresywny

progresywny Partyzant

22.12.2005 16:17    #79153     Sufler - Porady do gry - mały problem
Łatak 6.0.1 build 70473 naprawiała błąd w lidze portugalskiej, gdzie każdy obcokrajowiec był liczony jako zawodnik spoza Unii Europejskiej, tak więc bug taki istaniał.

@wilhelm - jesteś modem a tak często zamiast o faktach gadasz o tym co Ci się wydaje. Mnie także kiedyś wprowadziłeś w błąd tłumacząc, że w FM 2006 w lidze polskiej nie ma przydzielania zawodnikom numerów przed nowym sezonem. Stary wyluzuj z tymi głupotami i zamiast zabierać głos w kazdej dyskusji spokojnie sobie graj i poznawaj uroki i bugi tej wspaniałej gry; a kiedy je poznasz rzetelnie odpowiadaj na pytania pomagając mniej wprawnym graczom :-)

pzdr,
progresywny

szpari Partyzant

22.12.2005 11:53    #79154     Sufler - Porady do gry - Taktyka
no cóż, powiem tak gram elche, jestem już w 1 lidze, taktyka jaką zaprezentował wilhelm, przepraszam jak źle napisałem, ja kna raize się sprawdze w meczu z realem madryt, cenny remis 1:1 mimo skazania na porażke, macie może jeszcze jakieś ciekawe taktyki...??

Proletariat

w skinie turnstyle mozna miec kitsów logosów i focepaków ??? mam odznaczone uzywaj cache skórki!!!
macie jakies linki do fajnych skinów lub zdjec rozgrywek(niewiem jak to sie nazywa)!!?? P
PROSZE O POMOC!!!
PZDR.

Proletariat

22.12.2005 08:27    #79156     Sufler - Porady do gry - mały problem
Witam mam także mały problemik - otóż gram aldershot (angielska conference) no i jak chce kupić jakiegoś brazylijczyka w wieku 14 15 lub 16 lat to mam komunikat że Aldershot nie może kupować reprezentantów brazylji z kadry U18 - tyle że ilu tych reprezentantów jest - wg mnie chyba ponad 100 - bo tylu sprawdzilem i zawsze ten sam komunikat. MOże ktoś wie o co chodzi

Proletariat

21.12.2005 21:02    #79157     Sufler - Porady do gry - Fm scout
Karmell - wejdź w okno druzyny, po czym wciśnij "szukaj", "piłkarze" i wybierz opcję "filtr - dostosuj". Zaznacz "Poproś asystenta by usunął nierealistyczne transfery". Następnie w małym buttonie mieszczącym się pod listą graczy "szukaj" naciśnij "Zapisz listę życzeń" pod obojętną nazwą. Kolejnie też w opcji "Szukaj" kliknij "Lista życzeń" i zaznacz w tym samym buttonie "szukaj" twoją zapisaną listę i eksportuj ją. Wystarczy później w FM scoucie odpalić zapisaną grę i w menu "File" kliknąć "Load Shortlist". Wtedy bedziesz miał listę graczy, którzy prawdopodobnie przyjdą do twojego teamu. Trochę pokreciłem w tym opisywanie, ale mam nadzieję, że rozszyfrujesz moje wskazówki :)

arielus Partyzant

21.12.2005 20:55    #79158     Sufler - Porady do gry - FM Scout
Witam używacie czasem FM Scouta ja pameitam ze kozystałem z tej aplikacji w CM 4 i FM 2005, a w 2006 postanowiłem grać bez "dopingu" i jak ukazał sie FM scout do FM 2006 zainstalowałem, odpaliłem i wyszukałem mój klub i okazało się ze sprowadizłem bardzo utalentowanych grajków i za to cenie tne program można sie dowartościowac po kilku godzinach przeszukiwaniu ligi brazylijskiej i serbskij.
I jeszcze jedno pytanie czemu połowa Bułgarskiej reprezentacji niema klubów ??? To chyba takie nierealne.

Proletariat

21.12.2005 20:53    #79159     Sufler - Porady do gry - odnosnie taktyki
Acha i wszystko jasne, chociaz szkoda ze nie wiem jakie maja ustawienia indywidualne twoi zawodnicy...ale to nic.
Tak wiec:
1.nastawienie ok
2.kreatywnosc ok
3.podania -wedlug mnie powinny byc mieszane nie bezposrednie
4.tempo- za duze jak na taka druzyne, pamietaj ze jak nie strzela w pierwszej polowie z takim tempem to w drugiej raczej tez nie.
Zmniejsz tempo o dwa przesuniecia na 3/5 paska
5. szerokosc gry- ok
6.gra przy przeciwniku- moze byc, w sumie ok
7.gra na czas- ok
8.linia obronna- powinna byc na 1/2 paska (norma) inaczej bedzie zbyt duza luka miedzy linia ofensywna a obronna ktora musi wspierac ofensywe
9.odboir-swietnie
10. cala reszta moze byc ale ja zostawiam tu ustawienia "fabryczne" taktyki 4-4-2(nic nie zmieniam) no poza tym ze zaznaczam kontrataki i scisle krycie oraz krycie 1/1

Proletariat

21.12.2005 19:51    #79160     Sufler - Porady do gry - mały problem
Oooooo jaaaa,a właśnie chciałem zacząć grać Vitorią :((( Zmartwiliście mnie.W Szkocji też takie głupoty,bo w 16 meczowej musiało być minimum dwóch zawodników under-21...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution