Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Oxygen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.12.2005 23:00    #79141     Sufler - Porady do gry - talenty
Chłopcy ja mam sprawdzonego ofensywnego prawego pomocnika-Juan Elias Cominges mozna go kupic z 5mln euro ale po 1 sezonie jest wart około 15mln a gra wręcz cudownie u mnie w PSV strzelil gola z połowy a bramkarz byl na bramce ;] TO DRUGI BALLACK tylko ze prawy pomocnik :P polecam równierz przeszukac reprezentacje CIV :P np ROMARIC drogi Kalou tylko tańszy :P NO I OCZYWISCIE MOKOENA Z RPA TALENT :P

Proletariat

no wlasnie nie uzywam zadnego programu
aha przyjrzalem sie blize historii zawodika otoz pozatym ze wszystkich kupilem w tym sezonie (2009/2010) to prawie wszyscy grali w dwoch tych samych klubach i wszystkim wycielo z zycia sezony od 2005/2006 do 2008/2009 i dotego zeby bylo smieszniej barwy klubowe zmienili trzy razy w ciagu jednego sezonu.
Jak to naprawic??

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
23.12.2005 18:45    #79143     Sufler - Porady do gry - Problem z wirtualną pamięcią
To zależy ile grasz sezonów i ile masz załadowanych lig: jak masz np. dwie ligi i grasz już 15 sezon to save bedzie pewnie ogromny, ale jak grasz 1 lige i pierwszy sezon, to bedzie on napewno zdecydowanie mniejszy.

Proletariat

Wystąpił u mnie nastepujacy problem. (co prawda jest juz taki temat ale nie jest dokladnie opisany wiec pisze dokladnie)
Chodzi mi o to ze po pewnym czasie zginela mi historia wszystkiego. Gram Celticiem Glasgow 4 sezon. Sprawdzam ostatnio historie zawodnikow a tam pokazane ze KAZDEGO z nich kupilem za 5,75mln Ł.
Co wiecej w historii ligi szkockiej jest tylko jeden poprzedni zwyciezca, a przed finalem LM napisali ze ManUTD gra w niej pierwszy raz, w finale pucharu szkocji napisali ze biore udzial pierwszy raz w historii mimo ze wczesniej zwyciezylem 2x
Wiec prosze o wytlumaczenie mi tej sytuacji i jak temu zapobiec albo jak to odzyskac??

barcafan Partyzant

23.12.2005 07:56    #79145     Sufler - Porady do gry - Gra przez sieć
Jak skonfigurować FM 2006 aby pograć sobie przez sieć LAN, bo nasze kompy się nie widzą w grze ani nie można się dołączyć do gry wpisując adres IP tego który kreował grę. Prosze o pomoc i z góry dzięki

olfeusz Partyzant

22.12.2005 23:30    #79146     Sufler - Porady do gry - Pomocy !
czesc,
Mam problem z FM-mem. Nie chodzi mi oto, ze gra nie chce sie wlaczyc czy cos takiego z tym jest ok. Moj problem dotyczy natomiast skutecznosc napastnikow. Przetchwila rozegralem mecz FC Koln - Kasislautern (ja gram Koln) mecz byl na wyjezdzie. Mecz przegralem 1:0, ale nie to mnie wkurza bo przegrywac potrafie, ale wkurza mnie to, ze ja oddalem 17 strzalow w tym 5 celnych, a oni 5 i 3 celne. Wiemy, ze w futbolu nie zawsze wygrywa ten kto ma wiecej akcji, ale dlaczego moi pilkarze nie potrafia wykorzystac swoich sytuacji? Gdyby chociaz wykorzystali 1 czy tez 2 to bym wygral, a tak to zero punktow mam z tego meczu. To nie moj pierwszy mecz w ktorym mam duzo przewage i przegrywam. Chociazbyt mecz z Leverkusen prowadze 2:0 do polowy dalem chlopakom slowa zachety i w drugiej polowie komputer oddaje 3 strzaly z czego dwa londuja w siatce :/ Naszczescie ich bramkarz w ostatniej akcji strzelil sobie samobuja :) Ataku nie mam zlego bo mam Podolskiego, Demouge, Szabica i Helmesa. Co do Podolskiego to w meczach reprezentacji strzela prawie w kazdym meczu, ale umnie tylko 4 bramki w lidze po 13 meczach :/ Dlaczego wogole zawodnicy moi wogole nie lobuja bramkarzy? Prosze was o pomoc co zrobic, zeby moi zaczeli strzelac?

omega Młody aktywista

22.12.2005 21:26    #79147     Sufler - Porady do gry - rozgrywajacy
Gram z modyfikowana taktyka 4-4-2 4 obroncow w linii 2 skrzydolwych 1 defensywny 1 ofensywny 2 napastkow Postanowilem Grac na rozgrywajacego... Na ta pozycje mam zawodnika (blyskotliwosc kolo 20 kreatywnosc tak samo podania kolo 14 gra bez pilki kolo 16 ustawianie sie i przewidywanie kolo 15) czyli wazne rzeczy dla rozgrywajacego ma dobre Ustawilem ze maja grac srodkiem ustawilem ze ten zawodnik ma byc rozgrywajacym niby wszystko ok mecze wygrywam nawet udalo sie sie wygrac z Velencia 0:3 (gram Legia) ale rozgrywajacy gra slabo tzn noty ma dobre zawsze kolo 7-8... ale bardzo malo asyst bardzo malo podan w meczu jak ma 20 podan (niezaleznie czy dokladnych czy nie) to to jest max...Zawsze mi sie wydawalo ze taki gracz powinien miec najwiecej podac sporo asyst... Aha nie dalem mu wolnej roli bo jak sparwdzilem w FM scout nie umie tak grac;] Co moge jeszcze zmienic?? Ustawilem mu ze ma grac ofensywnie duza kreatywnosc czesto podania prostopadle Co jeszcze mam zrobic:)??

Proletariat

Co takiego nowego wprowadził patch 6.02 ?? Bo narazie gram (konkretnie w polskiej lidze) i nie widze żadnych zmian !! Prosze mi podać liste najważniejszych zmian które wprowadze najnowsze dzieło SI ??

Proletariat

22.12.2005 18:29    #79149     Sufler - Porady do gry - fonty
jak nazywa sie program do zmiany trzcionek i gdzie moze sie znajdowac?

Proletariat

22.12.2005 18:26    #79150     Sufler - Porady do gry - unhappy player
Czy jesli pilkarz jest "unhappy" ale ma znakomite morale to oslabia druzyne czy tez gra z pelnym zaangazowaniem?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution