Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

alle Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.12.2005 18:31    #79091     Sufler - Porady do gry - Jak przyspieszyc ?
przepraszam nie zauważyłem o jaką wersję chodzi, ale dla CM 0304 taka konfiguracja powinna być conajmniej wystarczająca, bo pamiętam że ja grałem w CM 0304 na celeronku ze 128Mb ram i przy jednej lidze dało się grać więc problem musi leżeć gdzieś indziej niż w samym sprzęcie...szczerze mówiąc to nie mam pojęcia co może być nie tak, może znajdzie się tu ktoś mądrzejszy ode mnie i będzie w stanie pomóc.
Pozdrawiam

Proletariat

30.12.2005 17:36    #79092     Sufler - Porady do gry - Jak przyspieszyc ?
Po pierwsze chodzi o gre CM4 sezon 03/04
Po drugie mam wylaczone wszystkie traye,wszystkie programy etc.
Po trzecie uruchamiam gre z jedna liga i ustawilem najmniejsza baze zawodnikow
Po czwarte ramy beda w swoim czasie :)
Pozdrawiam

Proletariat

30.12.2005 15:50    #79093     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z SAVE
mojemu bratu, 2 razy takie coś się zdarzało (po 2-3 sezonach : ) instalacja patcha nic nie pomogła :[ . Najgorsze jest to, że sam miałem zacząć w to grać, a nie chcę stracić 'włosów' ;P
Pozdro

Proletariat

29.12.2005 22:03    #79094     Sufler - Porady do gry - EDYTORR
Gram z kolega 4 sezon w polskiej lidze i chcemy zmienic sklady w swoich druzynach dodac zawodnikow ktorzy niedawno przyszli do naszych klubow . Wiem ze takie zmiany sie robi w edytorze . Ale takto trzeba zaczynac od nowa gre a my chcemy zrobic zmiany bez zaczynania gry od nowa czy jest taka mozliwosc??

pawely Partyzant

29.12.2005 14:26    #79095     Sufler - Porady do gry - Zmina pozycji u zawodnika...
Wiem ze sie da danemu zawodnikowi zmienic dana pozycje , na inna... np. obronca na pomocnika... I tutaj was prosze abyscie mi napisali ile trwa nauka (zmiana pozycji) ... i czy warto zmieniac ich pozycje ???? Również chciałbym wiedzieć, czy jesli juz dalem go na treningu na "zmiane pozycji" to czy on ma grac w meczach na nowej pozycji (tej co sie uczy) , czy ma grac na swojej starej pozycji ???? Dzięki z góry za pomoc... papapa... :):):)

CBS Partyzant

29.12.2005 10:27    #79096     Sufler - Porady do gry - Talenty
przepraszam, ze w drugim poscie, ale podam kilka mlodych talentow godnych moim zdaniem uwagi:
M. Korzym, J. Rzezniczak, D. Zjawinski (3 X Legia), pierwszych dwoch po sezonie staje sie klasowymi graczami, zjawinskiego polecam wpuszczac z lawki, tez potrafi pare bramek nastrzelac...

maticos Partyzant

28.12.2005 22:54    #79097     Sufler - Porady do gry - Tnący sie fm
Mam problem i mam nadzieje ze mi pomożecie.Otoż kiedy wlaczam fm'a i laduja sie licencje to obraz miedzy kolejnymi przycina sie.TAk samo engine meczowy piłkarze przycinają się .jestem po reinstalce systemu zainstalowalem sterowniki do karty graficznej mam radeon 9600 pro.przed reinstalka nie bylo problemow.Prosze was bardzo o pomoc,i o konkretne odpowiedzi

hewitt Partyzant

28.12.2005 22:07    #79098     Sufler - Porady do gry - Talenty
Czy jest jakas strona na ktorej sa mlode talenty ?? Gram z kolega i poszukuje mlodych zawodnikow ktorzy maja bardzo dobre umiejetnosci. Czy moze ktos mi podac strone albo zawdodnikow . Najlepiej zeby byli oni z uni europejskiej i byli nie drodzy

pawely Partyzant

28.12.2005 19:18    #79099     Sufler - Porady do gry - Gra przez sieć
ej zainstalowalem ten wasz program Hamachi i nie moge sie polaczyc, pisze ze jest pelny... wpisuje fm06 haslo fm06 i nic... wychodzii ze jest pelny... pisze bo nie weim czy to jest normalne ???? czy ja poprostu nie moge grac w fm-a przez internet ???? czy to normalne ??

pawely Partyzant

28.12.2005 18:25    #79100     Sufler - Porady do gry - Gra przez internet w FM 06
Witam was wszystkich... gram w ta serie gier od paru lat. Jest to jedyna gra w która moge grac calymi dniamii. Tylko po paru wygranych sezonach, ta gra mi sie nudzi. I tu nastapi moje pytanie. Czy moge pograc z kolega z drugiej klatki w fm 06 ???? Chcialbym sie zmierzyc z kolega... Zeby pograc przez internet potrzebuje jakis serer lokalny... Tylko ja nie wiem co to jest????Jakby mi mogl ktos napisac co to jest, i wypisac jakies serwery lokalne... Dzieki z gory za pomoc.... pozdr... papapa...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution