Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

01.01.2006 10:41    #79081     Sufler - Porady do gry - Zmina pozycji u zawodnika...
Zauażyłem, że najlepiej jest uczyć grać na nowych pozycjach młodych graczy, dużo szybciej się uczą. Starsi to już różnie...

Proletariat

01.01.2006 10:39    #79082     Sufler - Porady do gry - WYGRANE MECZE
Gram sobie Legia i mam koncowke sezony . PRowadze w tabeli ale wisla ma strate 1 punktu do mnie .Zostaly 3 mecze czy sa jakies sposoby na wygrywanie meczy ze kazdy mecz sie wygrywa co sie gra ??

Proletariat

01.01.2006 10:37    #79083     Sufler - Porady do gry - Brak Dyscypliny?!?!
Też tak miałe ale od czasu gdy karze i nagraczam zawodników w czasie przerw w meczu i poza nim (np. za dobrą gre, czerwone kartki) problem ten znikł. Gracze to też ludzie ;)

Proletariat

01.01.2006 10:34    #79084     Sufler - Porady do gry - FM Scout - dziwne...
Witam wszystkich!
Mam mały problem - gram Groclinem (w mocniejszych klubach ten problem jest mniejszy lub nie ma go) już 10 sezonów i nie używałem FM Scout'a. Ostatnio tak z ciekawości chciałem zobaczyć jakie CA i PA mają moi kopacze. Ze zdziwieniem zauważyłem, że wielu moich graczy (1. jedenastka) ma słabe CA i PA (ok. 140), a atrybuty (którymi się kierowałem w doborze składu) świetne (prawie cała 1.tabelka na 18+, druga też pełno 15+, trzecia też dobra) na poziomie najlepszych klubów Europy! Mam też wielu takich z CA i PA ok.165, a atrybutami bardzo słabymi (kilka powyżej 15, dużo poniżej 10, większość 11-13). Jak to wkońcu jest czym mam się kierować w wyborze składu - CA i PA czy atrybutami? Acha, gram na najnowszej łatce.
:)

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
31.12.2005 21:05    #79085     Sufler - Porady do gry - Unia Europejska
Przedstawie to co udalo mi sie wyczytac z forum SI :>

Przede wszystkim - na starcie gry jako pilkarze zagraniczni (w krajach Unii Europejskiej) NIE BEDA traktowani gracze z nastepujacych panstw:

1: Wszystkich nalezacych do UE - Austria, Belgia, Cypr, Czechy, Dania, Estonia, Finlandia, Francja, Grecja, Holandia, Hiszpania, Irlandia, Litwa, Lotwa, Luksemburg, Malta, Niemcy, Polska, Portugalia, Slowacja, Slowenia, Szwecja, Wegry, Wielka Brytania, Wlochy
2: Kraje Europejskiej Strefy Ekonomicznej nie bedace w UE - Islandia, Liechtenstein, Norwegia
3: Szwajcaria - ma wraz z UE umowy dotyczace wolnego przeplywu osob, towarow itd.

Bulgaria i Rumunia w trakcie gry zostaja czlonkami UE i ich pilkarze tez nie sa traktowani jako zagraniczni, choc dokladna data nie jest podana. Zreszta negocjacje w tych sprawach w rzeczywistosci dalej sie tocza - ostatnio mowilo sie nawet o mozliwosci opoznienia wejsca Rumuni do UE na 2008 rok.
Inne kraje jakie w trakcie gry moga stac sie panstwami UE to Ukraina i Turcja.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
31.12.2005 20:34    #79086     Sufler - Porady do gry - Zmina pozycji u zawodnika...
Tak jak mowi alle - wszystko zalezy od zawodnika. Ja osobiscie w FM 06 czesciej niz wczesniej trenuje zawodnikom inne pozycje, bo i lepiej to w mojej opinii wyglada. Juz podczas trwania nauki warto wystawiac zawodnika na pozycji docelowej, bo wtedy szybciej sie jej nauczy. Zdarzyc sie moze jednak iz gracz bedzie niezadowolony, ze kazemu mu gra na nie jego pozycji, wiec jest to troche niebezpieczne. Rowniez gdy wylaczymy zawodnikowi trening nowej pozycji zbyt wczesnie, to zwyczajnie straci on umiejetnosci gry na tej pozycji.

Lenor Partyzant

Grupa: Użytkownik
30.12.2005 19:40    #79087     Sufler - Porady do gry - Brak Dyscypliny?!?!
Gram już w FM 06 od dłuższego czasu i po raz pierwszy spotykam się z takim problemem. Gram obecnie 3 sezon Milanem i nie rozumiem moich część zawodników tzn. scheva,seedorf,gila,pirlo i inni są zmawrtwieni brakiem dyscypliny w zespole:( więc postanowiłem chwile odczekać może im to przejdzie jednak nie bo juz 3 sezon tak maja co robic?? Dodam ze gralem juz wieloma druzynami w tym kilka razy milanem ale takie cos mi sie zdazylo 1 raz !?!! Dodam ze jak sprowadzilem nowych zawodnikow chodzby c.ronaldo i henry to jest to samo co robic pomozcie:( ???
Z góry dziekuje :D i czekam na odpowiedzi :P

Proletariat

30.12.2005 19:11    #79088     Sufler - Porady do gry - Jak przyspieszyc ?
wilhelm mam na mysli to ze trzeba strasznie dlugo czekac az te mecze w tle beda rozegrane(gram reprezentacja) oraz jak jeden dzien sie skonczy.Dla porownania 80dni zajelo 2h a w Cm 01/02 80 dni to jakies 15 minut (Reprezentacja)

Alle tez nie wiem od czego to zalezy, 256 ramu mysle ze jest wystarczajaco,procek tez.Moze problem tkwi w karcie graficznej ?

Proletariat

30.12.2005 18:42    #79089     Sufler - Porady do gry - Atrybuty menadzera
Wydaje mi sie ze dubluje temat ale on byl dosc dawno wiec...
MAM PYTANIE:
Dlaczego spadają mi atrybuty ambicji i kontaktów z mediami skoro non stop wypowiadam sie w mediach przed i po meczach na temat moich rywali (dodam ze zazwyczaj sa to uszczypliwe i negatywne komentarze, w stylu: wygram z wami)..
Chyba ambicji mi nie brakuje a i kontakty z mediamy utrzymuje regularne i czeste

Proletariat

30.12.2005 18:37    #79090     Sufler - Porady do gry - Edytor czasu rzeczywistego
Ludzie pomocy:
Gralem sobie w FM na patchu 6.0.1 i tez uzywalem tytulowego Edytora z Mindcompressor-a czy jakos tak, poxniej zainstalowalem patcha 6.0.2 i nowego edytora kompatybilnego z tymze patchem i chcialem uzyc go na save-ie w ktorego gralem jeszcze na patchu 6.0.1 i dupa....
Co jest?? Czy jest mozliwosc edycji tego save?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution