Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

02.01.2006 19:37    #79071     Sufler - Porady do gry - FM Scout - dziwne...
Oki dzięki, a czy Wy też znajdujecie takich zawodników? Najwięcej ich jest w Brazylii. !. tabelka prawie same 20, a gość jakoś tak średnio gra.

Proletariat

02.01.2006 15:25    #79072     Sufler - Porady do gry - wycena wartości zawodnika
Ja stosuje osobiście znacznie wyższy przelicznik wartość-cena. Oto przykłady:
Gołoś - wartość: 240tys zl sprzedany za: 6 mln zl
Barreto - wartość: 300tys. zl sprzedany za: 5,5 mln zl.
Drzymont - wartość: 70tys. zl sprzedany za: 5 mln zl.
Zieńczuk - wartość: 750tys zl sprzedany za: 19 mln zl.
Majdan - wartość: 700tys. zl sprzedany za: 5,5 mln zl.
Kuźba - wartość: 800tys zl. sprzedany za: 3 mln. zl.
Jak widać stosunek jest przeważnie znacznie wyższy niż 10x jednak im piłkarz starszy lub im mniej gra tym trudniej "wyciągnąć" wysoką cenę, więc radzę uważać, bo nie zawsze się tak udaje i można zniechęcić klub do zakupu.

Proletariat

02.01.2006 10:51    #79073     Sufler - Porady do gry - dziwne transfery
Kup sobie innego gracza nie koniecznie sławnego i drogiego.poszukaj młodych talętów oni zastąpią ci starego.

Proletariat

02.01.2006 09:34    #79074     Sufler - Porady do gry - wycena wartości zawodnika
Witam managerów. Mam mały problem .. gram Śląsk Wrocław 2 liga zespół spisuje się znakomicie (1 miejsce po 25 kolejkach 2 liga)dzięki kilku graczom przykładowo podam znakomicie spisującego się bramkarza Janukiewicza 23lata i tu pytanie: Janukiewicz wyceniany jest na 70tys zł a oferty jakie dostaje w oknach transferowych sięgają 400 tys zł i więcej(Wisła,Groclin,Bełchatów). I pytanie jak można wycenić wartość zawodnika tzn znać jego przybliżoną wartość by się nie skompromitować w razie sprzedaży? Dla mnie ten zawodnik jest bezcenny ale wiem że kiedyś może chcieć przejść do lepszego klubu np. na własne życzenie i co wtedy? Będe musiał go sprzedać bo zacznie mi słabiej grać. Uważam że to jeden z najlepszych polskich bramkarzy i specjalista od karnych (broni chyba 80%!! jak do tej pory:))). Macie jakąś rade jak wyceniać wartość takich gwiazdek?

Proletariat

01.01.2006 21:59    #79075     Sufler - Porady do gry - fm modifier
Moze jeszcze jakas rada.Moze ktos dobrze zna sie na tym programiku.Pozdro

Piotro0 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.01.2006 20:24    #79076     Sufler - Porady do gry - Rozmiar FMa
A mi w dodaj lub usun programy pisze ze mam 528mb a wam co pisze ???

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.01.2006 15:42    #79077     Sufler - Porady do gry - Jak przyspieszyc ?
To głównie zależy od ramu. Ostatnio sobie dokupiełem kostkę i gra bardzo przyspieszyła.

Proletariat

01.01.2006 15:27    #79078     Sufler - Porady do gry - WYGRANE MECZE
Jest jeszcze inny sposób...Dodajesz przed meczem gracza do zespołu przeciwnika,i tak kombinujesz,żeby ustawic taki skład i takse żeby przeciwnik z którym chcesz wygrac przegrał Haniebnie np 10-1...Ale popieram Jakubkwa...

Proletariat

01.01.2006 10:59    #79079     Sufler - Porady do gry - ability
Jednym słowem, jak masz gościa od dużym ability (CA) i potential ability (PA) to dobrze. CA i PA mieści się od 1 do 200. Dobry gracz na polską ligię to taki na 150, a np. na ligę angielską na 180.

Proletariat

01.01.2006 10:49    #79080     Sufler - Porady do gry - Talenty
Najlepszy do znajdywania talentów jest Fm Scout. Zwykle nie wieżę w talenty z neta bo często jest tak, że ten sam zawodnik u kogoś jest świetny, a u Ciebie będzie ledwo grzał ławe. Jest tak przez to, że młodym graczom PA jest poustalane w grze na od (-10) - (0). Oznacza to, że tak właściwie nie wiadomo jak dobry będzie gracz. jeśli nie chcesz kożystać z FMS to zauważyłem, że dobzi gracze na przyszłość powinni mieć wysokie atrybuty fizyczne (o bardzo mało wzrastają w czasie treningu) oraz psychiczne. Atrybuty techniczne wzrastają szybciej ale oczywiście czym lepsze na początku tym lepiej :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.