Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Gepardhinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.01.2006 20:37    #79061     Sufler - Porady do gry - o przeciwniku
Scout powie czy napadziory sa szybcy lub czy głowkuja dobrze.
Wiecej mozna sie dowiedziec tylko "recznie":
1) Wchodzisz do danej druzyny (klikasz na nia), nastepnie wybierasz "terminarz" i klikasz na poprzedni mecz np 2:1 i patrzysz kto tam rzadził, ew kto jakie oceny dostał, jakim ustawieniem grali itp.
2) Analiza zawodnikow, ktore formacje, skrzydla sa mocne a ktore slabrze i np czy jakis wazniak (np bramkarz albo napadzior) nie dostał kontuzji - jesli bramkarz to mozesz sprobowac ofensywne nastawienie - nawet jesli strzela Ci gola to ich "slaby" bramkarz rezerwowy pusci ich wiecej (chyba ze ten rezerwowy "wyglada" po statach jeszcze lepiej!).
Jesli maja mocnych bocznych obroncow trzeba atakowac srodkiem itd itp. - Zreszta taktyka powinna zalezec - IMHO - glownie od tego jakich TY masz zawodnikow.

Proletariat

04.01.2006 20:33    #79062     Sufler - Porady do gry - bramkarz najgorszy
Najpierw grałem Aston Villa i bramkarzem był Sorensen, teraz gram Cristal Palace i broni młody Koprivec z naprawde świetnymi atrybutami i na zaplecze Premiership wydaje się być super. Taktykami gram różnymi-czasem defensywnie czasem ofensywnie, ale na grę mojego bramkarza to nie wpływa. Zdobyłem mistrza, ale pod względem straconych bramek jestem dopiero 9. O ile jeszce w Aston zdarzały się jakieś niezłe mecze bramkarzowi , to w Cristal przez 1,5 sezonu mój bramkarz może z 8 razy przekroczył notę 7. Poprostu jak mecz był wyrównany to prawie zawsze przegrywam.

Proletariat

04.01.2006 19:19    #79063     Sufler - Porady do gry - bramkarz najgorszy
Gram już 5 sezon i praktycznie w każdym z nich najsłabszą postacią w drużynie jest bramkarz. Na palcach jednej ręki mogę policzyć mecze w których bramkarz "wygrałby mi mecz", a wystarczy jeden palec by policzyć obronione karne. Posiadam niezłych bramkarzy i trenerów. Trening jest chyba dobry, bo statsy rosną. Ma ktoś jakieś propozycje na co jeszcze mam zwrócić uwagę, by poprawić ich grę?

Hager Partyzant

03.01.2006 17:43    #79064     Sufler - Porady do gry - Problem z Sav'ami
nie ! to jest program to wyszukiwania zawdoników ale jak odczyta Ci sejwa to znaczy ze jest na 100% sprawny a jak nie to juz chyba niestety nic nie zrobisz

Hager Partyzant

03.01.2006 17:30    #79065     Sufler - Porady do gry - Problem z Sav'ami
spróbuj odczytac sejwa fmscoutem np jak nie odczyta to kapa, ja straciłem sejwa z 2012 roku :| ale gram od nowa i jest ok :-)

Oxygen Partyzant

03.01.2006 15:43    #79066     Sufler - Porady do gry - talenty
Wisła Kraków zawsze po 2 miechach grania ma dobrych zagranicznych piłkarzy

Oxygen Partyzant

03.01.2006 15:37    #79067     Sufler - Porady do gry - talenty
Powiesz mi gdzie gra ten romario :) jak u mnie wpisuje to mi 50 wyskakuje:))

gosc Partyzant

02.01.2006 22:26    #79068     Sufler - Porady do gry - Atrybuty menadzera
Grzechoo, te atrybuty nie beda spadaly, ale lojalnosc za to spadnie do 0. Innymi slowy jest to spaprane. Bo dlaczego mowiac, ze lubie jakiegos managera i chce zeby wygral lepszy, nie jestem lojalny?? To mogloby zaistniec gdyby manager, ktorego chwale, wczesniej dorzucal do pieca mnie lub mojej druzynie, ale w 90% tak nie jest.

gosc Partyzant

02.01.2006 22:11    #79069     Sufler - Porady do gry - wycena wartości zawodnika
Moj najwyzszy transfer z klubu II-ligowego to ponad 7mln zlotych. Ale druzyna bila w tym okresie wszystkich na glowe, nawet w pucharze Polski nie miala sobie rownych poza Wisla K. Moja taktyka jesat nastepujaca. Jako ze kluby zwykle bija sie o zawodnikow dobrych to nie obawiam sie zerwania negocjacji, bo w najgorszym razie bede mial w klubie swietnego gracza dluzej. Jesli klub jest zainteresowany to wznowi z czasem negocjacje. Ja wychodze od 1.5 do 2 mln w momencie przejscia i kilka mln na raty, tak zeby cena podchodzila pod 10 mln (wszystko w II lidze). Jesli kluby zrywaja od razu negocjacje lub znaczaco ich propozycje roznia sie od moich, to w nastepnych negocjacjach spuszczam z ceny, ale nie za duzo. Zwykle jesli zawodnik jest dobry to dadza za niego bardzo duzo. Mysle, ze w I lidze mozna wychodzic od znacznie wyzszych lacznych kwot.

Proletariat

02.01.2006 20:03    #79070     Sufler - Porady do gry - wycena wartości zawodnika
ja bym go nie sprzedawal ja obecnie tez gram i swoich najlepszych pilkarzy nie sprzedam nawet jak oni chca sprzedaj go jak bedzie stary wtedy tez ci kupia a se za to kupisz nowego

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.