Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
08.01.2006 18:51    #79041     Sufler - Porady do gry - wolny FM 06
Może masz za słabego kompa? Zarobaczonego kompa? Zrób skana antywirusami i programami do robaków, moze cos pomoże.

pawely Partyzant

Grupa: Użytkownik
08.01.2006 15:51    #79042     Sufler - Porady do gry - NIE MOGE KONTYNUOWAĆ GRY ;/
WCZYTUJĘ GRĘ... WYBIERAM SKŁAD... I CHCE PRZEJŚĆ DO WIDOKU PRZED MECZOWEGO, I NIC... PRZYCISK NIE REAGUJ... CO SIĘ STAŁO ??? PROBOWALEM JUZ Z 20 RAZY...;/;/;/ I NADAL NIE MOGE RUSZYC Z GRA .... MIAL KTOS JUZ TAKI PROBLEM?? I CO ZROBILISCIE ?? POMOZCIE PROSZE ...!! NIE MOGE PRZECHODZIC DO KOLEJNEGO DNIA... :(:(:(

henry17 Partyzant

Grupa: Użytkownik
08.01.2006 14:15    #79043     Sufler - Porady do gry - wolny FM 06
ma problem ostatnio FM 06 strsznie mi sie muli uruchamia sie 3-4 min potem gra wczytuje sie nbardzo długo co mam robić?pomocy straciłem całaą frajdę z gry

Proletariat

08.01.2006 13:20    #79044     Sufler - Porady do gry - wszechobecne oczekiwania
Gram Zagłębiem Lubin i u 4 piłkarzy pojawilo mi się: "Pomniejszy problem:Ma wrazenie, że ciążą na nim wszechobecne oczekiwania." Zawodnicy są młodzi, najstarszy ma 22 lata i są ważnymi piłkarzami pierwszego zespołu. Jeśli im to zniknie, to wystarczy, że w jednym meczu wejdą z ławki i znów się pojawia. Przestałem więc ich wystawiać, dałem im odpoczac, a wtedy Radovan Kulik zbuntował się i powiedział, że chce częsciej grać w pierwszym zespole. Co robić z zawodnikami, którzy nie radzą sobie pokładanymi w nich oczekiwaniami?

Proletariat

07.01.2006 17:06    #79045     Sufler - Porady do gry - Zagraniczna strona
Zna ktoś jakąś zagraniczną stronę z dużą ilością talentów do fm-a,bo ciężko znaleść młodego dobrego gracza w niskiej cenie do ligi angielskiej (pozwolenie na pracę) jak ktoś zna zawodników lub stronę to niech poda z góry dzięki

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
07.01.2006 12:16    #79046     Sufler - Porady do gry - Fizjoterapełci
Dobrze jest mieć kilku, wtedy wiesz, że twoi piłkarze są pod stałą kontrolą specjalistów i jeśli jeden popełni błąd to drugi naprawi ;) FM jest już tak realistyczną grą, że trzeba wyobrażać sobie takie sytuacje ta jak w prawdziwym życiu ;)
myspace.com/marneszanse

Proletariat

07.01.2006 09:30    #79047     Sufler - Porady do gry - talenty
Oxygen Romario gra w Brazylijskim klubie Vasco da Gamma:]

Proletariat

06.01.2006 19:49    #79048     Sufler - Porady do gry - modifier fm
Chcialem sprawdzic kilka tajnikow gry programem fm modifier ale kiedy chce zrobic jakies zmiany w klubie to wyskakuje blad: National address error, don't continue edit!!(ErrorID:0001) albo Birthday out of range, Abort!(ErrorID:0502) co to moze byc, bo chcialemm sie dowiedziec jak to jest w koncu z ta reputacja klubowa.Z gory dzieki.

BzyK @ 28-12-2005 20:50

Birthday out of range, Abort!(ErrorID:0502)
Tutaj wyglada na to, ze wpisales niepoprawna date (np 75 grudnia:P)

Jeziorak @ 01-01-2006 21:57

Nie wiem.Sprawdzalem to na Wisle Krakow w 12 sezonie,ale dlugosc roygrzwki nie powinna miec ynacyenia.A w fm modifier nie wpisuje sie yadnej datz.

Jeziorak @ 01-01-2006 21:59

Moze jeszcze jakas rada.Moze ktos dobrze zna sie na tym programiku.Pozdro

Proletariat

06.01.2006 15:21    #79049     Sufler - Porady do gry - Defensorzy...
Nie wiem czy uda sie tobie tych graczy skusić do gry w Wiśle, ale możesz spróbować. Obecnie gram Leeds i tak jak ty miałem na poczatku problem z obrońcami, strzelałem sporo ale i sporo traciłem. Mój kres wytrzymałości się skończył gdy straciłem 5 bramek. Szukałem obrońców, zatrudniłem 3 scoutów by znaleźli mi dobrych graczy formacji obronnej, znaleźli dobrych, ale jednocześnie zbyt drogich (Leeds grało w 2 lidze) nie było mnie na nich stać. Zaczełem więc szukać graczy którym sie kończy kontrakt. I tak przypadkowo trafiłem na 3 świetnych defensorów: Sarki, Hubert Kornalski, Lamine Traore. Płacę im od 20 do 40 tysiecy euo miesiecznie, a dzięki im moja gra obronna jest teraz jedną z lepszych w premiership. dzieki im zajmuje obecnie 2 miejsce w lidze :)
Polecam też Giddingsa i Cohena (anglicy) dobry też jest Lionel Pereira. Z brazylii Sandro i Indio sprawdzili sie gdy grałem bełchatowem. Z polaków dobry jest Rzezniczak biją się o niego (rok 2009-2010) kluby z premiership, więc można na nim dobrze zarobić.

Proletariat

06.01.2006 08:46    #79050     Sufler - Porady do gry - koszulki
Mam ten sam problem z koszulkami częściowo uunięty przez wyrzucenie folderu z koszulkami defaultowymi gry ale dalej nie chce pokazywać niektórych trzecich koszulek orange i drugiej ligi a także koszulek Piasta Gliwice z drugiej ligi, zaraz po wgraniu wg.pliku readme pokało koszulkę piasta wyjazdową następnym razem domową potem już żadnej w grywani innych packów tych lig nie pomaga uparcie nie pokazuje koszulek zawsze tych samych drużyn chodzi tu o trzecie koszulki np.Wisły kraków,Lechi Gdańsk i nie pokazuje żadnych Piasta Gliwice. Jak ma ktoś na to radę niech napisze za co z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.