Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
11.01.2006 22:53    #79021     Sufler - Porady do gry - Bramki
Obniz wspolczynnik gry przy przeciwniku srodkowym obroncom, ustaw im podania dluga pilka i ogranicz ich inklinacje ofensywne.

herus Partyzant

Grupa: Użytkownik
11.01.2006 19:24    #79022     Sufler - Porady do gry - Bramki
Siema!
mam problem, a mianowicie: trace za duzo bramek...Gram amica wronki moj sklad to: Cabaj( Bialkowski)
Kulig Sztylka Smirnovs Skrzypek
Kazmierczak
Murawski Grzybowski
Dembinski
Piechna(Bojarski) Gregorek(Adam Nemec)
Jak widac mam dobry sklad jak na 1 sezon(przyjdzie do mnei m.in Freddy Guarin) ale trace duzo bramek w 16 meczach strzelilem 30 goli a stracilem 34 :O m.in. z polonia 5-2 cracovia 5-1 a z taka wisla groclinem albo legia wygrywam 2-1;/ PLZ pomuzcie Pozdro

Proletariat

11.01.2006 16:56    #79023     Sufler - Porady do gry - o przeciwniku
Jam można wygrać z najlepszymi drużynami świata typowym średniakiem?
Jaką najlepiej ustawić taktykę i w jaki sposób grać. Nigdy nie moge wygrać z najlepszymi drużynami. Pomoc proszę przesyłać na adres. z góry dzieki.

Proletariat

11.01.2006 15:46    #79024     Sufler - Porady do gry - wymagania sprzetowe
mam PII 266 256 Mb RAM DYSK STARCZY grafika 8mb /laptop/CZy to bedzie u mni chodzic ???

Phylum Partyzant

11.01.2006 10:29    #79025     Sufler - Porady do gry - Gra głową
Gepardhinho - niestety obrońcy mino tego że grają fatelnie głowami są dużo lepsi niż pomocnicy. Podsumowując - obrońcy średnio wygranych około 30 - 40 % pojedynków, pomocnicy 20 - 30 a napastnicy niestety marne 5 %. Jak wspominałem kombinacji z taktykami było sporo i nic nie dały. Może chodzi tu o trening?

Gepardhinho Partyzant

11.01.2006 00:39    #79026     Sufler - Porady do gry - Trening
P.S. Dla jasnosci: nalezy stworzyc kilka RÓŻNYCH programow treningowych: u mnie jest ich 7:
Bramka (wzorowalem sie na paremetrach domyslnegp bramkarskiego, troche go tylko "wzmocnilem";)
obrona_skrzydlo
obrona_srodek
pomoc_skrzydlo
pomoc_ofens (srodek)
pomoc_def
napad

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

10.01.2006 17:18    #79027     Sufler - Porady do gry - BATA DEMO
Beta jest to wersja testowa gry, która tak jak powiedział Pawelk150, zazwyczaj zawiera sporo błędów, których programiście nie zdążyli poprawić.
myspace.com/marneszanse

Proletariat

10.01.2006 11:18    #79028     Sufler - Porady do gry - "szaraczki" w niemczech
Co mam ściągnąc by móc grac reprezentracją niemiec w fm-ie 2006? i by grali w niej "normalni" gracze tacy jak np. Klose, Ballack, ?

Proletariat

10.01.2006 09:44    #79029     Sufler - Porady do gry - arsenal kits
Mam ten sam problem z koszulkami, częściowo uunięty przez wyrzucenie folderu z koszulkami defaultowymi gry ale dalej nie chce pokazywać niektórych trzecich koszulek orange i drugiej ligi a także koszulek Piasta Gliwice z drugiej ligi, zaraz po wgraniu wg.pliku readme pokazało koszulkę piasta wyjazdową następnym razem domową potem już żadnej wgrywanie innych packów nie pomaga uparcie nie pokazuje koszulek zawsze tych samych drużyn chodzi tu o trzecie koszulki np.Wisły Kraków,Lechi Gdańsk i nie pokazuje żadnych Piasta Gliwice oraz lig zagranicznych a drużyny którą prowadzę to na wyjeżdzie pokazuje koszulkę domową a jak wchodzę na inf.klubowe to pokazuje obie choć powinien rezerwową też pokazać a tego nie robi aw gryuwane są zawsze zgodnie z plikami readme. Jak ma ktoś na to radę niech napisze za co z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

10.01.2006 09:41    #79030     Sufler - Porady do gry - wszechobecne oczekiwania
Chyba faktycznie to jest najlepsze wyjście. Na wypożyczeniu zawodnik będzie mógł odpocząć, szczególnie jeśli pójdzie do słabszego zespołu, który nie oczekuje tak bardzo wygranych.
myspace.com/marneszanse

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution