Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

18.01.2006 21:25    #79001     Sufler - Porady do gry - ZAWIESZANIE
Mam oryginał fm2005 i po rozegraniu okolo 20 sezonów gra zaczyna sie zawieszac.Dodam ze mam kilka save-ow i na wszystkich jest podobnie.I czy rozmiar sava ma jakies znaczenie? komp na innych programach i grach działa b dobrze. Bardzo prosze o pomoc.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
18.01.2006 20:22    #79002     Sufler - Porady do gry - Problem z paskiem zadan...
Grasz w FM w oknie czy w trybie pelnoekranowym?

Proletariat

18.01.2006 18:44    #79003     Sufler - Porady do gry - o co chodzi?
gram sobie gram, a po każdy meczu gdy patrze na skład to przy każdym graczu jest informacja, że uważa że zbyt surowo oceniam gre zespołu!!!
a ja nic nie oceniałem, nic nie komentowałem...
o co chodzi?

Nemrod Partyzant

Grupa: Użytkownik
18.01.2006 16:48    #79004     Sufler - Porady do gry - DUUUŻY BŁĄD??!!!
Ten nurtujacy mnie błąd(mam nadzieje ze to bład, który zostanie kiedyś usunięty) zauważyłemw edytorze FM2006. Mianowicie zacząlem grać sezon Fiorentino (klubik raczej dobry niż słaby-no niestety mimo dobrych transferów utrzymywałem się w strefie spadkowej). Kolejnym klubem był Tottenham (klub dobry+udane zakupy-miałem nadzieje na mniejsce 5-10. NIc z tego w połowie sezonu miejsce 19). Pomyślałem, że coś jest nie tak i wszedłem do edytpra. CO SIĘ OKAZUJE ŻE W ZAKLADCE KLUBY>ATRYBUTY zarówno Tottenham jak i Fiorentina i wiele wiele innych klubów mają SAME 0 (ZERA).CZY KTOŚ WIE CO SIĘ DZIEJE???WTO JEST TEMU WINNY?SPRAWDŹCIE U SIEBIE W EDYTORZE!!! Dodam tylko że mam oryginała FM2006 z łatką 6.0.2.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Admini forum, ktore jest integralna jednostka nie wchodzaca w sklad CM Rev :>, wiedza o problemie i staraja sie go wyeleminowac.

wesol Partyzant

17.01.2006 19:15    #79006     Sufler - Porady do gry - DDT
nigdzie nie moge znalesc tego programu do tworzenia plików DTT.
moglby mi ktos podać linka?
pozdrawiam

m.levy Partyzant

17.01.2006 14:58    #79007     Sufler - Porady do gry - Problem z bazą danych
Witam! MAm pewien problem. Mianowicie, gdy próbuje uruchomić nową grę wyświetla mi sie taki komunikat:array access out of bounds. Natopmiast gdy chce wczytac stare seavy(z fm 2006), komputer wyswietla mi, że gra jest nie do odczytania. Pomóżcie!!!

Proletariat

16.01.2006 20:21    #79008     Sufler - Porady do gry - Kto zagra w FM 06
Jesli ktos chce ze mna zagrac na necie w fm to prosze zglaszac sie na moj nr gg 8569730

Redguard Partyzant

Wiem że może to złe miejsce na takie kwestie ale niebardzo wiem jak i gdzie indziej to zgłosić... Problemu nie było jeszcze kilka godzin temu kiedy bez zalogowania mogłem przeglądać całe forum. Jednak teraz kiedy próbuję się tam dostać od razu jestem witany prośbą o zalogowanie. Problem w tym że kiedy chcę się zarejestrować na stronie z formularzem mam podać cyfry w celu potwierdzenia, tyle tylko że zamiast tych cyfr widzę czerwone krzyżyki, tak jakby pod stronę nie była podpięta ta grafika... A może wina leży po mojej stronie?? Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam :)

Proletariat

16.01.2006 11:15    #79010     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
A mnie wkurza to że jest tak mała liczba trenerów zwłaszcza fizjoterapeutów w bazie FM 2006 dostępnych dla klubów które nie mają zbyt dużego potencjału finansowego. Grając zespołem drugoligowym nie stać mnie na trenerów i fizjo ktorym płaci się po 5 000 - 10 000 zł. W przypadku fizjoterapeutów jest to bardzo denerwujące bo jak to poruszył jeden z kolegów na forum ich określona liczba jest niezbędna w klubie (z czym się zgadzam w 100%, jeden fizjo na 5-7 zawodników). W tej chwili mam 3 a potrzebuje przynajmniej dwa razy więcej ale nie ma z kogo wybierac tzn nie ma, wybór jest ale cena jest wysoka, niestety nie każdy gra Barceloną. Wiem natomiast że fizjo to podstawa dobrze funkcjonującej drużyny zwłaszcza jak kontuzjowani są najlepsi zawodnicy i trzeba niestety wprowadzać dublerów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution