Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Ebi-21 Kenebi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.01.2006 19:00    #78951     Sufler - Porady do gry - Dziwne pytanie
a czy hiszpania moze zagrac z krajem baskow?

Proletariat

28.01.2006 12:11    #78952     Sufler - Porady do gry - Dziwne pytanie
Czy w FMie Palestyna i Izrael mogą ze sobą zagrać mecz?

Proletariat

28.01.2006 10:42    #78953     Sufler - Porady do gry - Problem z odczytaniem gry
ja miałem podobnie nie mogłem wczytać zapisanej gry ,wyskakiwało mi "błąd odczytu -gra nie została wczytana".poradziłem sobie z tym w ten sposób ,że odinstalowałem gre ,wywałiłem folder z pozostałościami gry z dysku .usunełem w rejestrze klucz Sports Interactive (ale akurat nie wiem czy to było potrzebne),po czym zainstalowałem gre od nowa ,zarzuciłem wszystkie patche na których grałem z tej sejwki i poszło.

Proletariat

27.01.2006 21:42    #78954     Sufler - Porady do gry - facepack
mam pytanie czy mógł by ktoś podać mi link do działających face pack-ów do fm 2006 lub podać jakim programem to robić wiem że jest to adobe photoshop ale nie wiem jaka wersja prosze o pomoc dzięki

Proletariat

27.01.2006 20:47    #78955     Sufler - Porady do gry - save
czy mógłby mi ktoś podać linka skąd moge ściągnąć program do zmniejszenia pojemności save'ów,gram dopiero 4 sezon na 7 ligach a gra wczytuje i zapisuje mi sie straszliwie długo,boje sie co będzie pózniej

mwoznicki84 Partyzant

27.01.2006 17:16    #78956     Sufler - Porady do gry - Problem z odczytaniem gry
Niby mogę zapisywać w Moich Dokumentach, ale potem nie mogę wczytać pliku z grą

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
27.01.2006 14:49    #78957     Sufler - Porady do gry - Facepacki i logopacki
Niedługo Was zasypiemy autorskimi dodatkami graficznymi.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Gepardhinho Partyzant

27.01.2006 12:26    #78958     Sufler - Porady do gry - Fachowcy
Fakt, bardziej sie ciesze i doceniam ze cos nowego na stronie jest (ostatnio moduł talenty - naprawde super bo opisowy i ze zdjeciami, rewelacja) niz ze czegos jeszcze nie ma. Stronka sie cały czas rozwija i chwała Tworcom za to a malkontenci niech zrozumieja ze strona fanowską jest jak z Piechną kiedys - nie zawsze mozna trenowac (robic strone) bo trzeba wegiel przywiezc czy w masarni pracowac bo za treningi (strone) nikt mu nie płaci a tylko milionerzy w Stanach moga sobie zyc nie pracujac (tylko co to za zycie...). Chłopaki maja prace, studia, szkołe? no i dziewczyny, skutery, żagle, narty, Civ4, fotografie, modelarstwo itp. Nie beda przeciez siedziec wciaz w sieci i odpowiadac na Wasze/nasze zachcianki
Jeszcze raz pozdrowienia i dzieki dla Szanownej Załogi CMRev

Proletariat

26.01.2006 22:12    #78959     Sufler - Porady do gry - Gra Repr Polski
A ja grałem rep Polski w finałach mistrzostw świata 2006 przejmując rep. w marcu przed towarzyskim meczem z Holandią, i zdobyłem Polską tytuł pokonując Brazylie w finale 6-1!!! Franek 7 goli został królem strzelców. Choć przyznam szczerze że miałem kłopoty z wyjściem z grupy wygrywając z Paragwajem remisując z Iranem i przegrywając z Hiszpanią 2:4. Ale finał był boski, niesamowity.

Proletariat

26.01.2006 16:15    #78960     Sufler - Porady do gry - negatywne zachowania piłkarzy
Burdy na stadionie... hmmm, moze przegraj 30:0.
A powaznie - mzona zdenerowwac dobrego zawodnika - trzeba go przeniesc do rezerw (najlepiej juniorskich) i lub/stosowac kary ("ukarz bez powodu" itp). Konczy sie to tym ze zawodnik nie przychodzi na treningi (hihi) o czym spiesznie i uprzejmie doniesie Ci Twoj asystent.
Innych negatywnych zachowan nie znam, w morde od zawodnika jeszcze nie dostalem...
A - sa jeszcze niezadowoleni jak jest za duza konkurencja (np 20 chłopa na jedna pozycje :-)) ale poza niezadowoleniem nie okazuja wiekszej wrogosci.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution