Gra się sama nie aktualizauje. Czasami zdarzają się takie same transfery jak w rzeczywistości. Chyba, że masz wgrany jakiś update. Wtedy Bronowicki może być od początku.
tylko mam jeszcze jedno pytanie
czy te zdjecia do tła muszą miec jakis konkretny rozmiar czy gra sama dostosuje je ?:>
Juz lepiej panowie z SI mogli sie postarac o 3 lige polska
Dziekuje za odpowiedz zagram ,wiec w 3 lidze .
Mam pewne pytanie dotyczące 4 ligi francuskiej tzw CFA . Otóż gdy wybieram sobie gre we Francji z 4 ligami , wybieram oczywiscie klub z tejze ostatniej ligi . W tym jednak problem ,ze wybor ten jest niemozliwy poprostu moge wybrac klub z 4 ligi jako moj ulubiony ,ale do prowadzenia dostepne sa te z 3 tzw Krajowej ... Moje pytanie brzmi w czym lezy problem ? Gram na malej bazie , probowalem jednak rowniez na ogromnej . Jako narodowosc menadzera wybieralem zarowno Polak jak i Francuz . Moze rzecz lezy w Szczegółach ? Prosze o szybka odpowiedz . Z gory dziekuje
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
243 online, w tym 0 zalogowanych, 243 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty