Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
06.02.2006 00:25    #78911     Sufler - Porady do gry - zdjecia graczy
w katalog z gra np Football manager 2006/data/graphics/pictures/players/nazwa kraju/nazwa zespolu

Proletariat

05.02.2006 11:00    #78912     Sufler - Porady do gry - Słaba forma
Transferów dokonywałem i nic.
Teraz zaczełem grę od nowa i dokonałem tych samych transferów i po 6 meczach jestem na 2 miejscu i gram tym samym składem i tą samą taktyką. CO jest w tej grze?

shearerr Partyzant

Grupa: Użytkownik
04.02.2006 23:12    #78913     Sufler - Porady do gry - taktyka
ok spoko ja gram np taka taktyka 4-1-2-1-2 czyli musisz miec 4 obroncow jeden defensywny srodkowy pomocnik 2 pomocnikow boczbych najlepiej jak by mogli grac na 2 pozycjach czyli ofensywnego i zwyklego nastepnie dajesz im strzali zeby biegali do przodu ale nie asz pod pole karne zreszta i tak tam beda biegac nastepnie potszebny jest ofensywny pomocnik srodek I 2 napastnikow na srodek!!! Nastepnie ustaw dla obroncow bocznych dlugie podania tak samo dla pomocnikow po bokach a dla srodkowego ofensywnego pomocnika ustaw podania krotkie!!! czesto jak grasz z lepsza druzyn od siebie albo bardzo wazny mecz po nieudanej
pierwszej polowie przyda ci sie ustawic dla druzyny szypka gre i zeby byli agresywni wtedy nie daja szans dla drugiej druzyny ja np tak wisla doszlem zdobylem tak raz puchar mistrzow doszlem do finalu pucharu uefa i klka razy bylem w polfinale europejskich pucharow a najgorszy moj wynik w pucharach to bylo odpadniecie w pierwszej rundzie po meczu z barcelona polecam ta taktyke!!!

Proletariat

04.02.2006 20:15    #78914     Sufler - Porady do gry - pytanie do FM 2005
jak można uzyskać pozwolenie na większą ilość graczy z poza unii

Proletariat

04.02.2006 19:39    #78915     Sufler - Porady do gry - Kontuzja pomocy !!!
Mam problem wypożyczyłem sobie Jeremiego Aldyliere z Arsenalu gram Gladbachem jest w znakomitej formie 7 meczów 8 goli w ostatnim meczu z Bochumem strzelił dwa gole 3:2 dla mnie (1,90min) doznał przytym kontuzji.Mój fizjoterapełta napisał że nie jest mojim zawodnikiem i nie moge dać mu zastrzyków a także że będzie leczony w klubi.Mineły dwa dni właczam profil jeremiego a tam pisze że oczekuje na rozpoczenie leczenia kontuzji.Niewiem co zrobić nie mówcie że muszę go oddać z wyporzyczenia Prosze o POMOC

Proletariat

04.02.2006 19:14    #78916     Sufler - Porady do gry - Słaba forma
Cze! Mam taki problem, gram Groclinem już pół sezonu i zajmuje miejsce w strefie barażowej. Niewiem co robić wszystkie mecze przegrywam pod rząd po 3:1 i 2:0 czy to wina złej taktyki (4 4 2 Attack) czy składu a może nienadaję się do trenerki? W Fm2005 2X wygrałem lige mistrzów LEGIĄ, a FM2006 mam od paru tygodni. Proszę o pomoc!!!!!!

Proletariat

04.02.2006 17:54    #78917     Sufler - Porady do gry - Patch 5.05 data
w googlach wpisz edytor do football manager 2005 i tam bedom programy

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
04.02.2006 17:28    #78918     Sufler - Porady do gry - bramka w 20 s. czyli 1:0 do tylu
Ja to nazywam CHAMSTWEM. Jeżeli tak masz, graj na początku nastawieniem defensywnym. Rób zmiany, żeby piłkarze mieli wiecej sił na obronę. Albo poprostu to wszystko przeczekaj. FM ma taką specyfikę gry, że wszystko kiedyś musi się skonczyć - i dobra, i słaba forma, i nawet taki problem jak ty masz. Też kilka razy miałem podobne kłopoty, które z biegiem wirtualnego czasu poprostu zanikały.

Fris Partyzant

Grupa: Użytkownik
04.02.2006 15:59    #78919     Sufler - Porady do gry - Real Castilla
Nie można zaproponować drugiemu graczowi (nie komputerowi) stanowieska.
Wiem bo sprawdzałem. Jedyna możliwa opcja to przestawienie w opcjach menadżerskich prowadzenia drużyny B.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
04.02.2006 10:36    #78920     Sufler - Porady do gry - Real Castilla
Wydaje mi się, że nie można drugiemu 'żywemu' graczonwi proponować żadnej posady. ALe warto to sprawdzić, bo jeszcze nigdy nie próbowałem zrobić tak, jak wspomniał Mateo.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution