Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

07.02.2006 09:56    #78901     Sufler - Porady do gry - Własne zdjęcie
Zrobiłem zdjęcie w formacie PNG o wymiarach 95x95 tak jak mają inni gracze do pliku xml wstawiłem tą linijkę, problem jest taki ,że zdjęcie wyświetla mi na czarno biało. Co zrobić aby było kolorowe?

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
07.02.2006 00:09    #78902     Sufler - Porady do gry - Własne zdjęcie
Można to zrobić bezproblemowo poprostu dostosowujesz zdjęcie do odpowiedniego formatu. Tworzysz folder o jakiejkolwiek nazwie wklejasz do data/graphics/pictures/players tworzysz plik xml wstawiając tą oto linijke gdzie xxx-to nazwa zdjecia, yyy- numer ID z twojego profilu w grze. Jeśli wszystko wykonasz prawidłowo zdjęcie pojawi sie w twoim profilu, jeśli nie pytaj chętnie pomoge.

Proletariat

06.02.2006 22:31    #78903     Sufler - Porady do gry - odanowanie (odblokowanie)
Gram z kumplem przez sieć niechcąco mnie zbanował(zablokował) jak ma mnie odbanować(odblokować)

boro.rm Partyzant

Grupa: Użytkownik
06.02.2006 22:08    #78904     Sufler - Porady do gry - Moze bug:D
Sam nie wiem jak to traktowac, ja uwazam to za bład gry. Mianowicie gram Fiorentiną w 3 sezonie sciagnełem sobie De Allesandro ale po połowie sezonu okazało sie ze to nie był dobry pomysł, nie poradził sobie z konkurencja V.der Vaarta. Postanowiłem go sprzedac, na kasie mi nie zależało bo wziełem go za darmo wiec ustawiłem 3mln i zaoferowałem klubom. Zgłosiło sie Sao Paulo. Był 1 problem oni zaoferowali mu za niski kontrakt i musiałem współfinansofac jego wynagrodzenie. Ok wyszedłem na czysto:D. Na koniec sezonu De Allesandro przeszedł do Romy a ja nadal płace Sao Paulo czesc wynagrodzenia pilkaza. Powiedzcie mi za co skoro on juz tam nie gra????
Pozdrawiam.

Proletariat

06.02.2006 21:27    #78905     Sufler - Porady do gry - jak wygrac???
Prowadze Wisłe Kraków i jestem w grupie pucharu Euro z lokomotiv moskwa AZ Stuttgart i Melsina czy jakos tak. Po pierwszym meczu z mel.. zdobywam zaje*** pkt. Następny mecz to AZ i zawsze przegrywam. Nie wiem jaka taktyka dla takiego zaspołu jest najlepsza lub co robic aby wygrac i jak postępować w trakcie meczu.????

parachutes Młody aktywista

06.02.2006 21:09    #78906     Sufler - Porady do gry - bramka w 20 s. czyli 1:0 do tylu
ja jak zmieniam na ofensywne np w 85 minucie to prawie zawsze nie mam ani jednej kluczowej akcji po takiej zmianie. Jakos tak mi sie wydaje ze klikac sobie mozna a wplyw jest minimalny albo zerowy. Np gram, wygrywam sporo meczy, mam optymalny sklad (jak na Orange Ekstraklase). I nastaje moment gdy zaczynam pod rzad przegrywac albo remisowac kilkanascie meczy. Mimo ze zmieniam taktyke, zawodnikow, wszystko cacy, kliku kliku a gra swoje.. to taki element realizmu, zeby nie bylo ze wszystko sie wygrywa. In minus. :(
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

06.02.2006 21:01    #78907     Sufler - Porady do gry - Własne zdjęcie
w data/graphics/pictures/players masz rozne foldery i sprobuj do jakiegos wkleic to zdjecie, o ile ma dobry rozmiar i znalezc plig config.xml i dopisac masz np. Skopiuj to i zamiast karwan_michal swoje imie i nazwisko i cos jeszcze z tym numerkiem 717605 trzeba zmienic. Tak mi sie wydaje ale moge byc w bledzie.

06.02.2006 20:54    #78908     Sufler - Porady do gry - problem z grafika
Czy instalacja RUT 3.0 ma jakis wplyw na grafiki w grze (koszulki, loga)? bo zrobilo mi sie tak ze jak jest mecz to w widoku ogolnym mam zamiast koszulki klubowej Lecznej jakis rozmazany bialy kwadrat z kropka w srodku.

Proletariat

a pamietacie jak fiorentina grala w 4 lidze pare lat temu? oczywiscie byla znana tylko w regionie i nikt w kraju a tym bardziej za granica nie slyszal o tym zespole

Proletariat

06.02.2006 12:01    #78910     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 06'
Chodzi o to że zainstalowałem sobie właśnie FMa 2006! Włączam gre i już na początku jest napis BETA DEMO!! Gra się włącza ale nie działa opcja start new game albo load game! Potzrebny jest chyba jakiś save albo jakiś patch!! Wie ktoś może o co chodzi?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution