Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

09.02.2006 19:28    #78891     Sufler - Porady do gry - Problemik z FM06
No to może ktoś wie i nam pomorze bo przez to grać nie da się normalnie ;/ m22k jest jeden sposob aby to obejsc wloaczyc sobie codziennie zapis :P ale ja tego nie robie bo zawsze mam ok. 25 lig i zanim by mi sie to zapisalo...... i tak co chwile ;/

Awe Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.02.2006 18:16    #78892     Sufler - Porady do gry - Drugie obywatelstwo
Po jakim czasie obcokrajowcy są liczenie w FM jako Polacy? Bo słyszałem od znajomego, że "na 100% po trzech sezonach w Polsce", a teraz zacząłem właśnie 4 sezon, mam paru obcokrajowców, którzy rozegrali 3 pełne sezony i dalej są CDZ :[. A byłem tak pewny, ze będą się liczyli jako Polacy, że wyprzedałem Polaków i kupiłem obcokrajowców :) I teraz jeśli nie będą liczeni jako Polacy zamiast walczyć o Mistrza to będę się bronił przed spadkiem wystawiając piłkarzy z drużyny U18 :)
Co najdziwniejsze przegladałem składy innych drużyn i tam jeśli obcokrajowiec ma rozegrane 3 sezony to już jest liczony jako Polak. Jest nawet jeden taki, który rozegrał 2 sezony, odszedł zagranicę, potem wrócił na sezon i jest liczony jako Polak... Chyba, że jeszcze dostaną to obywatelstwo, ale sezon już się zaczął.

Pozdrawiam!

Proletariat

09.02.2006 17:22    #78893     Sufler - Porady do gry - Problemik z FM06
Mam wielki probrem z fm 06 gdy sobie gram to w czasie gry często wyskakuje mi błąd, ze mi fm wylancza ;( ;( ;( ;( wiecie moze co jest aha i ten blad zapisuje sie w C:/FM 06 tam sie zapisuje plis help me

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
09.02.2006 13:04    #78894     Sufler - Porady do gry - galeria sław
Sprawdż czy masz pogląd meczów, które do tej pory rozegrałeś.

Gimli92 Partyzant

07.02.2006 22:41    #78895     Sufler - Porady do gry - Niezapisywalne zmiany
Mam dość nieprzyjemny problem z FM 2006.
O ile przed grą wszystko ustawiam tak jak chce, to jak juz gram to np. Euro zamienia mi się na TajskiegoBahta czy coś takiego, a także codziennie autozapis, a gdy zakażdym razem to zmienie, to na następny dzień ( w Fm'ie oczywiście) znowu mi się to zmienia:/ :( ???
P.S Ciekawe dlaczego waluta akurat na TajskiegoBahta się zmienia xD

Proletariat

07.02.2006 21:52    #78896     Sufler - Porady do gry - Cos nie tak w FM 06
Chodzi o to ze zainstalowalem gra wedlug polecen, wlaczylem Fm 06 i bylo wszystko dobrze wzielem druzyne i tak dalej seva zrobilem i wylaczylem gre bo szedlem spac :P a na drugi dzien to juz nie moglem odpalic gry klikam po 100 tys tazy w ikone FM 06 i nic !!!! niewiem co sie moglo stac :// pozmocie mi :))

boro.rm Partyzant

07.02.2006 16:00    #78897     Sufler - Porady do gry - Moze bug:D
wyjde bo wziełem go za dartmo pograł pól sezonu i sprzedałem go za 3 mln. A płacic musze im około 1,5 sezonu po 20k na tydzien. Nie chce mi sie liczyc ale chyba na + jestem. Poza tym strzelił 1 wazna bramke z juve dzieki czemu wygrałem z nimi w ldze i wyprzedziłem ich jak sie na koniec okazało o 1pkt w tabeli konczac na 4 miejscu i Champions League czyli tez pare pmilionów :D:D:D Pozdro

Ebi-21 Kenebi Partyzant

07.02.2006 15:56    #78898     Sufler - Porady do gry - Jak zainstalowac nowy update
hihi pewnie gram w starego

mobista1922 Partyzant

07.02.2006 13:14    #78899     Sufler - Porady do gry - atrybuty
witam gram juz chelsia,i mam takiego pilkarza jak rasiak,ma slabe atrybusty strzały czy kondycja czy obrona po 11 co mam zrobic aby mu wzrsły atrybuty ?

p.obrocki Partyzant

07.02.2006 13:04    #78900     Sufler - Porady do gry - jak wygrac???
Ja też się z AZ męczyłem. Zagraj trochę defensywniej. Ustaw grę z kontry i tempo na szybkie. Podania najlepiej na wolne pole i grę na snajpera, którym najlepiej żeby był Brożek (jest niesamowicie szybki i często ucieka obrońcom). W ten sposób powinno Ci się udać. Aha i jeszcze daj lekko cofniętą linię obrony, żeby oni też nie wykorzystali szybkości swoich napastników.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.