Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Gepardhinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.02.2006 00:28    #78881     Sufler - Porady do gry - Sprzedaż zawodników
Zastosuj degradację rangi ("ustal status";). Jesli zawodnik dostanie status "niepotrzebny" i nie bedziesz go wystawiał w wyjsciowym składzie szybko odejdzie z klubu.
Z drugiej strony może być tak ze przeciętnemu piłkarzowi dałeś "bajoński kontrakt". Wtedy cóż, może być cięzko. Nie każdy (czyt. nikt inny) nie będzie chciał mu płacic tyle co Ty ;-)
Wtedy pozostaje sprobować rozwiązać kontrakt albo chociaż wypożyczyć gostka.

chinczyk Partyzant

13.02.2006 23:46    #78882     Sufler - Porady do gry - update do cm03/04
wpisz w google nazwe managera i moze ci znajdzie, moim zdaniem juz raczej nie znajdziesz. Ja w cm-a 03/04 nie gram gdzies od roku, w fm-a 05 nie grałem bo nikt nie mial, teeraz mam fm-a06 i jestem zachwycony!!

Janek Partyzant

13.02.2006 14:29    #78883     Sufler - Porady do gry - Jaki???
Jak dla mnie to najlepszy na obronie jest Kłos z Wisły.Może i starawy ale gra dobrze na równym poziomie.Tylko nie krytykować bo to jest moje osobiste zdanie.

acidzooq Partyzant

11.02.2006 22:58    #78884     Sufler - Porady do gry - Coś jakby błąd w FM 2006
Właśnie grając w FM'06 znalazłem się w dziwnej sytuacji:
Podczas rundy jesiennej przejąłem klub Wisla Kraków, udało mi się przejść grupową fazę PUEFA i awansowałem do wiosennych rozgrywek pucharowych. W międzyczasie dokonałem konkretnego przesiewu w składzie - tak się złożyło, że pozbyłem się większości polaków ze składu.
1 lutego nadszedł moment rejestracji kadry na wiosnę dla UEFA, niestety okazało się, że nie miałem w klubie wymaganych 8 piłkarzy wyszkolonych w Polsce - co robić dalej? Nie mogłem w żaden sposób zatwierdzić składu (i co za tym idzie kontynuować gry), wycofałbym w tej sytuacji klub z pucharów, ale tego gra nie pozwala zrobić.
...ten specyficzny "lockout" udało mi się obejść - poprosiłem o 2 dniowy natychmiastowy urlop, a działacze w klubie "jakoś to załatwili", i gra toczy się dalej...

Jak dla mnie to klasyczny BUG :(

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
11.02.2006 18:39    #78885     Sufler - Porady do gry - gra przez neta
Hamachi jest raczej dla tych, którzy nie posiadają oryginalnej wersji gry. Przy wersji oryginalnej wystarczy raczej tylko adres IP i można się cieszyć grą.

Twój znajomy z którym grasz tworzy nową grę i w ustawieniach zaznacza 'uruchom jako serwer'. Następnie podaje ci adres IP, ty wchodzisz w FMie w SIEĆ, klikasz 'inny serwer' (czy jakos tak ) i wpisujesz IP. Później wszystko leci gładko.

Proletariat

11.02.2006 18:15    #78886     Sufler - Porady do gry - gra przez neta
wiem ze ten temat juz byl ale chcialbym spytac czy zeby grac przez siec trzeba miec ten program hamachi czy wystarczy to zewnetrzne IP a jak tylko IP to gdzie sprawdzic czy sie to ma i jaki to numer ???

Proletariat

11.02.2006 12:57    #78887     Sufler - Porady do gry - Problem W FM 2006
zrobilem tak jak mowili Wujek Przecinak i ktosik ale dalej nie ma herbow, koszulek itp :( a nie trzeba dopisac nic w config.xml ktory sie znajduje w FM 2006datagraphicspictureslogosclubseng?

Janek Partyzant

11.02.2006 12:40    #78888     Sufler - Porady do gry - Problem W FM 2006
A ja skopiowałem katalog z polskimi herbami klubów do datagraphicspictureslogosclubs i nie mam tych herbów w grze. A tak jak jest podane w pliku dolączonym do niego data/graphics/pictures/clubs bo nie mam takiej ścieżki. W czym moze byc problem i gdzie to skopio0wac zeby byly herby w grze??

Proletariat

10.02.2006 23:41    #78889     Sufler - Porady do gry - Problem W FM 2006
nie wiem czy byl juz taki teamat, ale nie znalazlem wiec pisze. chcialem dodac logopacki i gace packi do fma do premiership ale w datagraphicspictureslogosclubseng nie ma folderu "premiership" :/ i w pliku config.xml tez nie ma o nim slowa. help plx

Awe Partyzant

10.02.2006 09:03    #78890     Sufler - Porady do gry - Drugie obywatelstwo
Grałem 3 sezony głównie Polakami, ale w pucharach mi nie szło, więc stwierdziłem, że zaryzkuję :) Mam nadzieję, ze dostaną wkrótce, choc sezon już się zaczął. Jak nie to dogram ten sezon mieszaną drużyną 5 zawodników bardzo dobrych i 6 ze statsami na poziomie 7-8 :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.