Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

wesol Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.02.2006 14:45    #78861     Sufler - Porady do gry - spolszczenie
na forumcm.net byl link ale juz nie ma tam pliku:( Musze miec to spolszczenie!! Przegrałem Lechem z Ceramiką 0:3 :((

Ryba Partyzant

17.02.2006 13:22    #78862     Sufler - Porady do gry - Kluby brazylijskie?
Jakim klubem z Brazyli warto pograć w fm-a? Podobno miło sie prowadzi Corinthians Sao Paulo z Tevezem w składzie.
Wiecie coś na nemat tamtejszej ligi?

mikos Partyzant

Ja mam lat 18 ale w FM-a będe grał do śmierći :)

Proletariat

Ja wiem że to pytanie na forum wielokrotnie poruszane Ale pozwole sobie je zadać : Ile lat ma statystyczny użytkownik FM2006 i innych wersji???

Ja dla ośmielenia powiem że mam 25 lat skończyłem studia pracuje i dalej gram i zastnawiam się czy to jeszczy wypada w moim wieku???

Proletariat

16.02.2006 22:51    #78865     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
szczypta porad dla zagubionych
Po rozpakowaniu należy w Oknie treninigi FMa zaimportowac poszczególne treningi każdy jest przeznaczony dla oddzielnej grupy wiekowej ( ewent. rodzajów kontraktu) GK dla bramkarzy GK juniorski tylko dla juniorów podobnie All dla zawodników z profesjonalnym kontraktem zazwyczaj macie ich w pierwszym składzie.
Po zaimportowaniu i przydzieleniu zawodników nie wolno przesuwać suwakami na poszczególnych typach trenningu bo wtedy Trenning z lekkiego zmieni sie w intensywny i wiadomo nici Jeżeli tak sie stanie trzeba program skasować i zaimportować od nowa trenningi te mam od tygodnia do konca nie jestem pewny ich niezawodności ale gram Juventusem i po 3 miesiacach w grze wszyskim zawodnikom rosną atrybuty z wyjątkiem bramkarzy i ich tzw,: stałych fragmentów gry bo one sa ust na poziomie zero w trenningu a tego nie można zmeinić bo zrobi się jak pisałem wyżej.....

Janek Partyzant

16.02.2006 20:02    #78866     Sufler - Porady do gry - Zmian Trzcionki
Hejka. Mam problem z trzcinką w skórce AURORA, a mianowicie zamiast polskich ą czy ę mam ptaszki.Jak mozna na to zaradzić? Czy jest taki programik jak byl do FM 2005 co robil to automatycznie?? POzdrawiam

artoni Partyzant

16.02.2006 18:14    #78867     Sufler - Porady do gry - Ronaldinho
Ja zgadzam się z rafaldinho, że jak łysy chce kogoś krytykować to nie tutaj.
A co do problemu to myślę że należy ponownie zaproponować kontrakt i albo się zgodzi, albo poda jakiś lepszy argumęt dlaczego nie chec dołączyć do twojego klubu.
Łysy co do błędów ortograficznych to zdanie zaczyna się dużą literą, a kończy się kropką.

rafaldinho Partyzant

16.02.2006 16:42    #78868     Sufler - Porady do gry - Ronaldinho
Gram w Football Managera już 7 sezon Menchesterem United zdąrzyłem 5 razy zostać mistrzem kraju, 6 razy wygrać puchar Anglii i 3 puchar ligi, 5 Ligę Mistrzów. Od sezonu nie kupuję pilkarzy, bo zapragnołem kupić Ronaldinho na 8 sezon. udało mi się zebrać daną sumę pieniędzy
i złorzyłem propozycję Barcelonie. Zgodziła się więc złorzyłem propozycję kontraktu dla niego. W grę wchodziły niesamowite pieniądze(podwoiłem jego wartość i zarobki). Niezgodził się tylko z powodu niskiego prestirzu mojej drurzyny. Jakim to cudem klub z takimi sukcesami ma za mały prestirz?

Proletariat

16.02.2006 00:23    #78869     Sufler - Porady do gry - transfer do barcelonu
mam problem grajac barca.chce kupic w I sezonie dwoch mlodych zawodnikow z ligi brazylijskiej(igor,kerlon).niestety gdy chce zaoferowac klubom kase to pojawia sie komunikat ze barca nie moze kupic zawodnikow reprezentacji brazyli u-18!!!grajac newcastle po kilku sezonach ich kupilem i bardzo dobrze sie rozwineli.kerlona kupilem juz z deprtivo la corunia,czyli mogl on odejsc do hiszpanii

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
15.02.2006 20:26    #78870     Sufler - Porady do gry - FM Scout
Z tego co można wyczytać na forum FM Scout, nie ma jeszcze dokładnej daty wydania programu. Co do drugiej cześci pytania to CM Revolution planuje tłumaczyć FM Scouta, ale dopiero jego pełną wersję.
myspace.com/marneszanse

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution