Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

18.02.2006 16:25    #78851     Sufler - Porady do gry - zawodnicy
Czemu jak kupuje zawodnikow z lepszych lig to w slabszych ligach powinno im sie grac lepiej bo sa gorsze zesply a oni nawet sie nie lapia do pierwszego skladu. Czemu tak jest

Proletariat

Gram 5 sezonów drużyną Stafford Rangers.Awansowałem z 6 ligi angielskie do 3.Zarząd rozbudował baze treningową ale nie chce rozbudowac stadionu.Odpowiada mi że nie ma funduszy, albo że nie uważa by byłataka potrzeba.Mam stadion na 3000 miejsc (smiech) i budżet 2,6 mln EURO. Ile musze miec kasy aby rozbudowac stadion??

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
18.02.2006 09:46    #78853     Sufler - Porady do gry - spolszczenie
Spolszczenei oczywiście istnieje, autorstwa śp. LCM, CCM i naszej skromnej strony. Problem w tym że nie możemy znależć nigdzie tego cudnego pliku :) - ale postaramy się go poszukać i zgrac na jakiś serwer specjalnie dla Ciebie.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Janek Partyzant

Grupa: Użytkownik
18.02.2006 08:37    #78854     Sufler - Porady do gry - Statystyki trenerów
pyt. 1Czy to prawda ze trenerom z czasem też rosna statystyki jak zawodnikom??
pyt.2 Gdzieś przeczytałem ze tak i ze warto inwestowac w trenerów z wysyką determinacją, a niskimi współczynnikami(podobo determinacja wpływa na to ze sie szybciej uczą fachu) Cyz to tez jest prawda??
pyt.3 Czy trenerzy tez sa w takim samym stopniu ograniczeni poprzez CA i PA jak zawodnicy, tzn jesli ma juz CA=PA ??
Pozdrawiam

lukaszbier Partyzant

Witam, bylbym niezmiernie wdzieczny za pomoc... pracowalem w edytorze nad najnowszymi transferami i troche pozmienialem. Dodatkowo dodalem klub w lidze angielskiej (FC United) myslac ze go nie ma w bazie - dodalem go do jednej z nizszych lig. Gdy zorientowalem sie ze taki klub juz jest w bazie, skasowalem go... Ale wtedy liga w ktorej go umiescilem zmniejszyla sie o 1 druzyne i teraz nie moge dodac tam zadnej inne. A bez tego nie moze ruszyc gra z liga angielska :( Prosze o pomoc jesli istnieje mozliwosc wyjscia z tej sytuacji. Pozdrawiam i z gory dziekuje.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Podobno Jerzy Engel grał w serię CeeMów, a ma już chyba coś koło 50-tki ;) Zatem moim zdaniem nie ma sie co przejmować i cieszyć się graniem :D

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
17.02.2006 17:13    #78857     Sufler - Porady do gry - pozwolenie na prace
Zapewne nie zagrał iluśtam procent meczy w swojej reprezentacji (jest jakies takie kryterium). Kup kogoś innego (spróbuj np. z Mascherano), albo poczekaj jeszcze jakis czas.

Janek Partyzant

17.02.2006 16:27    #78858     Sufler - Porady do gry - Zmian Trzcionki
ło rany ale rypnołem babola, aż strach pomysleć ze kiedys wygralem olimpiade ortograficzną. Zartowałem ;-) Juz to sie wiecej nie powtórzy.pozdrawiam

Proletariat

17.02.2006 15:52    #78859     Sufler - Porady do gry - pozwolenie na prace
Mam problem ! Gram obecnie Wigan w Premiership drugi sezon !!! Chce sobie kupić freddy guarina w przerwie zimowej !!! Wszystko robie jak czeba proponuje mu kontrakt , on się na niego zgadza i jest gotowy do transferu , zostaje tylko pozwolenie na prace !!! Na początku jak zwykle nie może dostać tego pozwolenia na prace w anglii i odwołuje się od tej decyzji ( zawsze gdy to robie udaje mi się kupowac takich zawodników !!! ) Dochodzi dzień gdy w końcu ma być podjęta decyzja po mojim odwołaniu się od wcześniejszej decyzji , jestem już gotowy do transferu aż tu nagle dostaje wiadomość żę guarin nie dostał pozwolenia na prace , zawsze dostawał a teraz nie !!!!!!!!!!!!!!!!! Co mam zrobić żeby go kupić !!! ( to samo zdarza się gdy chce kupić nika basegno a on jest na wolnym transferze !!!!!1 POMÓŻCIE !!!

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

17.02.2006 15:46    #78860     Sufler - Porady do gry - Kolejny błąd
W FM 2006 jest dość spory błąd. Otóż, wiadomo, że jak Puchar Polski wygra drużyna, która w lidze osiągneła już promocje do gry w europejskich pucharach, to dostaje ją następna drużyna w lidze. W FM promocje do gry w europejskich pucharach dostaje drugi (przegrany) zespół, który brał udział w finale pucharu. Nie wiadomo może, czy ten błąd usunie najnowszy patch, a może można to naprawić ręcznie ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.