Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

boro.rm Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ja grając Fiorentina nie dostałem pozwolenia od ....... władz miasta :/ na rozbudowe stradionu.

p.obrocki Partyzant

22.02.2006 14:02    #78842     Sufler - Porady do gry - Asystent
Super to szymek(L) wytłumaczyłeś Ebiemu, szkoda tylko, że sam również bocianowi nie pomogłeś.

Najczęstszą przyczyną takiej sytuacji jest: albo mała liczba asystentów bez praca, albo małe zainteresowanie tym stanowiskiem. Ja grając Kettering i osiągając nim sukcesy, też składam takie podanie i zgłasza się tylko jeden z trenerów mojej drużyny. Dlatego może lepiej złożyć podanie o pracę trenera i tam znaleść kogoś ktop nadawałby się na asystenta i jemu zaproponować tą posadę.

Proletariat

22.02.2006 02:10    #78843     Sufler - Porady do gry - Asystent
Gram na patchu 6.0.2 już piąty sezon southampton ,ale gdy daję do posad ogłoszenie na asystenta, zgłaszają się tylko moi trenerzy,dlaczego?

lukaszbier Partyzant

Problem polega na tym, że w Angielskiej Lidze Conference Płn. powinny byc 22 zespoly, w tym Vauxall Motors. A w mojej bazie danych jest 21 zespolow, bo w/w zespol jest w innej lidze. Stalo sie tak gdyz stworzylem zespol FC UNITED (nie wiedzac ze jest on w bazie danych) i zamienilem tak zeby utworzony zespol gral w lidze na miejscu VAUXALL MOTORS. Gdy zauwazylem ze jest juz FC United w grze, to skasowalem utworzony zespol, a przez to liga zmniejszyla sie o 1 zespol. I nie znalazlem opcji zeby go dodac.

nowaj Partyzant

20.02.2006 23:34    #78845     Sufler - Porady do gry - Problem z wejsciem..Pilne
Mam problem...Gram z kumplem w FM05 przez siec od niedawna...ja robie serwer a on sie przyłacza,gdy konczymy, zapisuje...chcemy wznowic gre ja robie wczytaj ostatnia gre a kumpel nie moze sie dołaczyc...o co chodzi?jak zrobic aby po zapisie ponownie wznowic gre tak aby razem mozna było rozpoczac od momentu zapisu...prosze o pomoc

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
20.02.2006 16:20    #78846     Sufler - Porady do gry - dysyplina
Wystarczy być bardziej ostry w wypowiedziach w trakcie i po meczu. Nie chwal ich nawet jeśli przegrywają, okaż czasem, że nie zadowala cię ich gra.
myspace.com/marneszanse

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

20.02.2006 16:18    #78847     Sufler - Porady do gry - Brak terminarza
Pamiętaj, że jeśli nie uruchomisz ligi hiszpańskiej, to drużyny nie będą rozgrywały ligi między sobą, będe grały tylko towarzyskie i puchary europejskie.
myspace.com/marneszanse

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

19.02.2006 12:10    #78848     Sufler - Porady do gry - Kolejny błąd
To dlaczego w tym roku w pucharach grała Wsiła płock, a nie Zagłębie, które przegrało z Groclinem? Błąd jest, ale widzę, że nie mamożliwości go naprawić, a szkoda.

Ebi-21 Kenebi Partyzant

18.02.2006 21:57    #78849     Sufler - Porady do gry - Kluby brazylijskie?
jak pograsz to sie zdziwisz bo maja tam lepszych pilkarzy niz w najwiekszych ligach europy ale to chyba nie dziwne

Grzechoo Hajer Przodowy

18.02.2006 18:35    #78850     Sufler - Porady do gry - zawodnicy
Zgadzam sie z P.Obrockim. Do tego powinna dochodzic jeszcze pracowitosc. Albo może poprostu nei dajesz tym zawodnikom szans na korzystne zaprezentowanie sie? Może są nieograni z drużyną?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.