Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
02.03.2006 15:34    #78801     Sufler - Porady do gry - Bogactwo linii pomocy
Hehe, idealne pytanei dla mnie ;) Scholla raczej bez problemu mozna wystawiać na każdej stronie pomocy. Schweini najlepiej radzi sobie na prawej flance, troche słabiej w środku, a na lewej to nie mam pojęcia. Ja bym wybrał tego młodszego. Scholl jest świetnym zmiennikiem.

Druga sprawa: ja wybrałbym Ze Roberto. Jeśli dasz go na skrzydło i każesz rozgrywać, mozesz byc pewien ze jego średnia bede oscylowała w granicach 8,8 - 9,2.

Proletariat

02.03.2006 14:45    #78802     Sufler - Porady do gry - Jak znaleźć CA i PA zawodnika?
ostatnio przeczytałem o parametrach ca i pa. Nie wiem jednak w jaki sposób znaleźć je dla danego zawodnika. Czy potrzebny do tego jest jakiś patch, czy program? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Proletariat

02.03.2006 12:55    #78803     Sufler - Porady do gry - nie moge wczytac i zapisac gry
gra mi sie uruchami normalnie bez probilemu i moge zaczac nawet nowa gre ale jak dochodzi do zapisanie to mnie wywal z gry i mam napisany komunikat ze napotkano sie z duzym probielme i gra zostanie zakonczora tak samo jest jak chce głównym menu wczytac gre (NIE ma orginalne gry i na wszystkich pacha jest to samo)

p.obrocki Partyzant

Grupa: Użytkownik
02.03.2006 08:05    #78804     Sufler - Porady do gry - Bogactwo linii pomocy
Do kupienia polecam Alberoniego. A co do Karimiego i Ze Roberto to zależy od pozycji. Jeśli ma grać na środku to raczej Karimi, a jeśli na boku to lepiej Ze Roberto.

Łunio Partyzant

01.03.2006 21:08    #78805     Sufler - Porady do gry - Czcionki - program
Móglby mi ktoś wytlumaczyć jak zrobić programem "cmrevcf" zrobić żebym miał polskie litery w skórce "turnstyle", bo próbowałem coś robić ale mi nie wychodzi ;/ np. zamiast "ś" mam kwadracik ;/

p.obrocki Partyzant

Szanse na przyjęcie do drużyny z innej ligi niż najniższa w danym państwie to może 1%, ale zawsze jest szansa, że zdaży się wyjątek. Jeśli chodzi o narodowość, to faktycznie ma znaczenie, ale raczej przy silniejszych klubach. Ja grając w Anglii od razu zostałem przyjęty do pierwszego klubu, do jakiego złożyłem podanie. (Kettering - najniższa liga, ale media uznawały za faworyta do awansu, i miały rację ;) ).

jakubkwa Człowiek Renesansu

Sporo powinno zalezec od szerokosci posiadanej kadry. Zwiekszenie intensywnosci treningu to wieksze prawdopodobienstwo kontuzji, a wiec im wiecej wartosciowych zawodnikow masz w skladzie na danej pozycji, tym bardziej intensywnie moga gracze z tej pozycji trenowac.

Grzechoo Hajer Przodowy

26.02.2006 20:43    #78808     Sufler - Porady do gry - najlepsza 11
Wydaje mi sie, że sufler był stworzony do rozwiązywania problemów graczy, a nie do zastanawiania sie kto lepszy... ale skoro ci tak na tym zalezy, oto moja '11':
Nalepa - Kuzera, Hajto, Wałdoch, Rząsa - Kosowski, Mila, Lewandowski - Rasiak, Włodarczyk.
Takim składem zawojowałbyś LM. (ironia)

grand Partyzant

26.02.2006 17:41    #78809     Sufler - Porady do gry - spolszczenie
No tak po burzliwych poszukiwaniach mam to spolszczenie ;- ) dziala na nizszych updatach niz 68 ale jest kto chce pisac na gg 2330531

grand Partyzant

26.02.2006 16:32    #78810     Sufler - Porady do gry - spolszczenie
ehh szkoda ale dzieki za checi ,Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.