Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
04.03.2006 13:02    #78791     Sufler - Porady do gry - Zmienne wartości atrybutów...
Normalne. Osoby odpowiedzialne za przygotowanie bazy danych czesto nie sa w stanie okreslic atrybutow scisle. Mozna w edytorze ustawic losowe CA i PA (od -10 do 0 z tego co pamietam), mozna rowniez losowe atrybuty, generowane przy kazdym starcie gry (w edytorze 0 oznacza wartosc losowa). Dlatego atrybuty graczy sie roznia.

Proletariat

04.03.2006 12:24    #78792     Sufler - Porady do gry - Co daje prawo pierwokupu?
Mam pytanie co oznacza prawo pierwokupu??

Ja zawsze myślałem, że jeśli się ma prawo pierwokupu jakiegoś zawodnika to klub nie może sprzedać zawodnika bez zgody klubu.
A tu grając Barcą wykupiłem prawo pierwokupu Teveza za około 20mln Euro!!! na 3 lata i z późniejszą dopłatą 10mln, a tu mi Inter go sobie kupił i już straciłem prawo pierwokupu. O co tu chodzi???

Grzechoo Hajer Przodowy

04.03.2006 12:02    #78793     Sufler - Porady do gry - Zmienne wartości atrybutów...
Reaper - ja równiez sie z takim czymś spotkałem! Mimo, że gram cały zas na takiej samej bazie danych (bez patchy, update'ów itp itd) a atrybuty piłkarzy zmieniają sie! Głownie tych słabszych, bądź juniorów.

Grzechoo Hajer Przodowy

Najlepszą grą-managerem jest każda nowa odsłona FMa ;) Aktualnie FM 2006 króluje spośród wszystkich tego typu gier.

Proletariat

04.03.2006 10:57    #78795     Sufler - Porady do gry - Zmienne wartości atrybutów...
dlaczego dzieje sie tak ze dany zawodnik ma wspaniałe atrybuty w jednej grze a gdy grałem kimś innym miał te same atrybuty już dużo słabsze

jakubkwa Człowiek Renesansu

03.03.2006 16:42    #78796     Sufler - Porady do gry - Jak znaleźć CA i PA zawodnika?
Z mala adnotacja - FM Scoutem mozesz sprawdzic parametry graczy po rozpoczeciu gry (laduje sie savegame), natomiast przed zaczeciem rozgrywki tylko dzieki oficjalnemu edytorowi dolaczonemu do FM.

Ebi-21 Kenebi Partyzant

Grupa: Użytkownik
03.03.2006 16:41    #78797     Sufler - Porady do gry - Światowy ranking klubów
i jest to ranking klubow europejskich i innych w grze nie znajdziesz chocbys gral w azji czy ameryce

Proletariat

03.03.2006 13:37    #78798     Sufler - Porady do gry - Bukmacherka w FM...
wytlumaczy mi ktos na jakich zasadch jest ustalana wysokosc kursow do poszczegolnych spotkan?! czemu bedac liderem, grajac z druzyna w slabej formie u siebie czesto nie jestem faworytem?! jak przeliczyc te kursy z fm na takie ktore widzimy na codzien np w stsie (np. 1-1,8 x-3,2 2-2,65)?

Proletariat

02.03.2006 18:39    #78799     Sufler - Porady do gry - Czcionki - program
a ja używam fontów z fm 2005 - są kompatybilne z nowymi jak się je zamieeni. ale gram po angielsku, dla mnie ta gra po polskiemu traci klimat:)

Grzechoo Hajer Przodowy

02.03.2006 16:56    #78800     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie
Chyba raczej żle zainstalowałem, bo mi sie zawiesza podczas ładowania nowej gry :| Już kiedyś cos takiego miałem, ale nie pamietam co zrobiłem zeby ponownie działała mi gra :/ Jednym słowem: pomocy

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.