Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

p.obrocki Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.03.2006 06:52    #78761     Sufler - Porady do gry - Od zera do Milionera!
Do ... i ;) - powiem Wam, że również grałem swego czasu Wisłą i nigdy nie używam FM SCOUT'a anie nie gram techniką SAVE&LOAD. Wszystko polega na własnym dokładnym wyszukiwaniu w grze piłkarzy o dokładnie takich umiejętnościach jakie są potrzebne na daną pozycję. I drugą podstawową rzeczą jestpromowanie i sprzedawanie piłkarzy. Po 2 sezonach Wisłą obracałem już w transferach kwotą ok. 100 mln złotych - większość pochodziła z byłych piłkarzy Wisły (Kryszał, Kuźba, Głowacki) a reszta z kupionych za grosze i wypromowanych, obiecujących piłkarzy z Ameryki Płd.

Proletariat

07.03.2006 01:58    #78762     Sufler - Porady do gry - Czy to jest błąd w grze?
nie oszukuje i nie mialem tak nigdy ze po zdobyciu mistrzostwa nie gralem w lm.poprostu w galeri slaw nie przesłuwam sie wyrzej i nie odnotowane jest tam ,to ze mam wiecej zdobytych pucharów.ale nie ma to na 100% zwizku z osztustwami.

Proletariat

07.03.2006 01:02    #78763     Sufler - Porady do gry - Gra w obronie
Gram 3 sezon Man Utd, nie mam aż tak wielkich sukcesów - 1 raz LM, 2 i 3 miejsce w lidze, raz puchar Anglii. Mój skład to Akinffev Evra Rafina Lucio Ferdinand De Rossi Mautinho Schweinstaiger Sneider Rooney Robinho. Mecze u siebie wygrywam, ale na wyjeździe nie daje rady. Trace dużo goli - 3:3 z Newcastle (grałem w przewadze jednego zawodnika) albo 0:1 z Middelsbrough. Gram nastawieniem ofensywnym: boczni obrońcy włączają sie w akcje ofensywne. Próbowałem cofnąć linie obrony, zmieniałem nastawienie, ale to nic nie pomaga. Mam najlepszą obrone w lidze a tu nic. Jestem ciekaw Waszych rad.

fan Partyzant

07.03.2006 00:22    #78764     Sufler - Porady do gry - Od zera do Milionera!
w fmie 2005 12 sezonow gralem wisla . co rok tytul 8 pucharow polski ale w lidze mistrzow to najwyzej 1 do polfinalu doszedlem mimo uzywania scouta

Adaminho Partyzant

06.03.2006 23:49    #78765     Sufler - Porady do gry - Od zera do Milionera!
Chelsea - 5 sezonow - 5 razy Premiership, Champions League i Puchar Angli :) w FM 05 grałem Chelsea bylo truuudniej teraz po kilku wzocnieniach jest to zespoł nie do pokonania :) pozdro dla FANOW REALU I CHELSEA

Adaminho Partyzant

06.03.2006 23:34    #78766     Sufler - Porady do gry - Jaki klub w FM jest najlepszy?
jak dla mnie Chelsea gra sie SUPER :) po kupieniu paru wzmocnien (polecam ADRIANO!! no i kupcie sobie Kerlona :) po kilku latach nie pożałujecie wydanej kasy :) ) to wygrywa sie WSZYSTKO.... po 5 sezoanch strzelam 3,6 brami na mecz a trace tylko 0,5 !! w nastepnych sezonach polecam kupic TORRESA (z Athletico) , van Persie (bodajże Arsenal :) ) no i oczywiście MESSI :) kupujcie jak najwięcej trenerów, z najlepszymi statsami i wtedy CHELSEA WYGRYWA WSZYSTKO :) POZDROOOO DLA WSYZSKTICH FANOW REALU I CHELSEA!!

Adaminho Partyzant

06.03.2006 23:10    #78767     Sufler - Porady do gry - Duch Toniego...
mialem tak z Adriano - moj najlepszy gracz, podpisuje z nim nowy kontrakt daje mu od ch**** kasy, itd.... potem mecz w COMMUNITY SHIELD z Arsenalem i patrze GDZIE ADRIANO??!! wpisuje ADRIANO i znalazlo go.... powino pisac ADRIANO - WYSUNIETY NAPASTNIK, CHELSEA a bylo bez tego WYSUNIĘTY NAPASTNIK no to mysle CO JEST ??!! ( a wczesniej gra sie wywalila do windowsa i jakis blad wyskoczyl) no to podpisalem nowy kontrakt i było git ale sie ostro zdygalem :P ps - wygralem mecz 5-1 :D ps2 - Adriano został królem strzelców ligi z 45 bramkami :) :P

Adaminho Partyzant

06.03.2006 22:59    #78768     Sufler - Porady do gry - Jak ściągnąć Ibrahimovica?
Gram Chelsea juz 5. sezon, wygrywam Champions League, Premiership no i Puchar Anglii, w ataku mam ADRIANO i TORRESA, na ławce jest Kerlon, ale chciałem kupić jeszcze jednego napastnika, bo Drogba sie starzeje.... Myślę, że Ibrahimovic byłby idealny :) Juve sie zgadza na przejście, ale Zlatan twierdz, że Chelsea jest dla niego NIEZBYT ATRAKCYJNYM PRACODAWCĄ. Twierdzi jednak, że może przejść, jak dostanie dobrą umowę ;] No więc daję mu 10 mln za podpis, 800 tysięcy miesięcznie, premie za bramki, asysty i mecze po 44 tysiące (mówimy tu o EURO) no i roczną podwyżkę wynagrodzenia 25 % ;] NIE ZGADZA SIE - pensja podstawowa ZA MAŁA :| A nie mogę mu dać więcej - zarząd się nie zgadza, a na moje prośby o zwiększenie budżetu na wynagordzenia odpowiadają negatywnie... Zlatan w Juve zarabia 400 tysięcy a u mnie za 800 tysięcy mówi że to za mało :> Hmmmm i co wy na to ?? POZDRO DLA FANOW REALU I CHELSEA :) !!

Proletariat

06.03.2006 22:33    #78769     Sufler - Porady do gry - talenty
hmmm jak dla mnie to super talentem jest KERLON :) jest młody, kupiłem go gdy był wart 7.5 miliona euro a teraz jest wart prawie 40 mln, i jest to chyba jeden z najlepszych młodych graczy w grze ;] także polecam Leo Messiego z Barcy :) a co do Kerlona - gram juz 5 sezon bodajże, a ma tylko 21 lat i strzelil 22 bramki w 18 meczach :)

Proletariat

06.03.2006 20:39    #78770     Sufler - Porady do gry - Od zera do Milionera!
Dobre pytańie "Birkini" jak Oni to rąbia tu ktoś zdobywa LM Hetmanem Zamość... Powiem szczerze jak to czytam to mi sie odechciewa grac w tego menegera... Znałem takiego jednego co wygrał LM Górnikiem ale robił "wały" zapisywał i jak nie wyszło to jeszcze raz kupował przejmując klub za bezcen piłkarzy no i korzystał z Scouta... Ale to już nie jest zabawa tylko... Własnie nie wiem co:) W każdym raie jakoś mi sie nie chce wierzyć że Hetmanem można 2 razy zdobyc LM nie robiąc przy tym przekretu... A jeśli sie myle to ten ktoś powinnien zastąpić Janasa!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution