Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Huncwot_Łapa Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.03.2006 21:04    #78741     Sufler - Porady do gry - Jak zagrac przez internet ?
Ale jaki kolega ma wpisać IP(mój czy swój) i czy da sie grać na Neostradzie 256 bo wtedy IP jest zmienny??

Proletariat

08.03.2006 19:27    #78742     Sufler - Porady do gry - Od zera do Milionera!
Ja wymiatam sobie 6 sezon Benificą Lizbona i wygrałem 5 razy ligę, 3 razy puchar portugali, 5 razy superpuchar portugali, i 2 razy ligę mistrzów. A po trzech sezonach otrzymałem propozycję prowadzenia rep. Hiszpanie i oczywiście ją przyjąłem, zdążyłem wygrać mistrzostwa europy oraz puchar konfederacji, a teraz czekam na występ w mistrzostwach świata

Ebi-21 Kenebi Partyzant

08.03.2006 19:21    #78743     Sufler - Porady do gry - Jaki klub w FM jest najlepszy?
a nie pomyslales ze jak zastosujesz to wszystko np w arsenalu to rowniez wszystko wygrasz?

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
08.03.2006 19:04    #78744     Sufler - Porady do gry - Trudne mecze!
Ustawienie defensywne, gra z kontry... No a jak się nie uda, to zawsze jest następny sezon, odradzam pomysł jed1, gdyż jest to cheatowanie ;)
myspace.com/marneszanse

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
08.03.2006 17:25    #78745     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacja patcha...
Chyba 6.0.3 ;) Zainstalowac nalezy do katalogu z gra - system powinien wykryc takowy automatycznie. Jesli tak sie nie dzieje, to klikasz "Browse" i po prostu wskazujesz miejsce, w ktorym znajduje sie plik fm.exe

Ryba Partyzant

08.03.2006 16:45    #78746     Sufler - Porady do gry - Trudne mecze!
Gram wisłą i w p.LM do grupy trafiłem z Juve, Benficą i Bayernem M!!!
Wie ktoś jak wywalczyć chociaż awans do p.UEFA? Znacie jakieś patenty na tych gigantów?

Proletariat

08.03.2006 14:19    #78747     Sufler - Porady do gry - Od zera do Milionera!
ja grałem jakims zespołem z 6 ligi angielskiej ale takze co rok byłem w wyzszej lidze. awansowałęm do pierwszej i wygrałem lige mistrzów i superouhar a mój skład to byli same dziadki z 6 ligi :* po 2 sezonie w 1 ldze oni na emeryture an ja na bruk bo wszystko przegrywałem po 10 : 0 :D teraz gram wisłą i spadłem z ligi :*

Proletariat

FM to super gra, ale mam pytanie... Czy po paru sezonach w wisle bedzie mozna sprowadzac zawodników z "najwyzszej półki"? Oczywiscie jak bedzie sie duzo wygrywac :D:D Z góry dziekuje za odpowiedz...

Proletariat

08.03.2006 14:12    #78749     Sufler - Porady do gry - Zdjęcia zawodników
Fm super gra ale mam pytanie... czy po paru seezonach w wisle bedzie mozna sprowadzac zawodników z "najwyzszej półki" oczywiscie jak bedzie sie duzo wygrywac :D:D z góry dziekuje za odpowiedz...

saimon Partyzant

08.03.2006 12:14    #78750     Sufler - Porady do gry - Od zera do Milionera!
Podaj ktoś jakiś dobrych zawodników na boki pomocy. Najlepiej to młodzi i ofen.pom. bo tak akurat gram. Na bokach mam troche starego Spivaka, Arshavina i wchodzi z ławy Sirl. Wygrałem P.U. i chce sprowadzić kilku dobrych zawodników na l.m. wartość pon. 6.m.euro

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.